Meriç Erkan'ın adına sahte sosyal medya hesapları açıldı! "Kadınlarla konuşup para istediler..."

Meriç Erkan’ın “Mahmut Erkan” olma yolculuğu ulusal basında büyük yankı uyandırmıştı. “Hak yolu” bulduğu için memnuniyetini sık sık dile getiren eski televizyoncu, “nasuh tövbesi” getirerek yeni bir yaşam üzerine yoğunlaştı. Onun bu değişimi için “radikal değişim” ifadesi kullananlar olduysa da, Mahmut Erkan olma çabası çoğu kişiyi duygulandırdı. Mahmut Erkan’ın, ünlü programcı Bekir Develi’nin programında anlattıkları ise izleyenlere duygusal anlar yaşattı.

Meriç Erkan'ın adına sahte sosyal medya hesapları açıldı! "Kadınlarla konuşup para istediler..."
Meriç Erkan'ın adına sahte sosyal medya hesapları açıldı! "Kadınlarla konuşup para istediler..."
GİRİŞ 11.03.2022 09:09 GÜNCELLEME 11.03.2022 09:09
Bu Habere 32 Yorum Yapılmış

Bir dönem, televizyon programlarının vazgeçilmez isimleri arasında gösterilen Meriç Erkan; neredeyse taban tabana zıt bir yaşam biçimi benimseyerek Mahmut Erkan ismini aldı. “Nasuh tövbesi” ettiğini belirten Erkan, tasavvufa yoğunlaşırken ilmi derslere ağırlık verdi. Onun bu değişimini bazı basın kuruluşları “radikal değişim” olarak yorumladı. Lakin o, yeni yaşamından ötürü bir hayli memnun. “Meriç Erkan’ın gülüşlerinin bedelini Mahmut Erkan gözyaşları ile ödedi” diyen Erkan, Bekir Develi’nin YouTube kanalına konuk oldu. Bu kanalda anlattıkları ise, binlerce seyirciyi etkilemeyi başardı.

Meriç Erkan yıllar sonraki değişimiyle herkesi şok etti! 'Kurban olduğum Allah'ım beni affetti'Meriç Erkan yıllar sonraki değişimiyle herkesi şok etti! "Kurban olduğum Allah'ım beni affetti"

“Evliyaya Sormuşlar, ‘Bir Gün Ömrün Kalsa Ne Yaparsın?’”

Haftalar önce Yeni Şafak Gazetesi’ne verdiği röportajla gündeme gelen Mahmut Erkan, bu kez Bekir Develi’nin programına katıldı. Programa katılma teklifini ince eleyip sık düşündüğünü belirten Erkan, “Müslüman adam verdiği sözden geri dönmez" diyerek kabul ettiğini söyledi.

Meriç Erkan Bekir Develi

Mahmut Erkan, zamanının önemli bir bölümünde derslerine çalıştığını; oğlu ile ilgilendiğini söylerken: “Mümin adamın boş vakti olmaz” ifadelerini kullandı. Bir de hikaye anlatan ünlü isim: “Evliyaya sormuşlar: ‘Bir gün ömrün olsa ne yaparsın?’ diye. O da “İlim yaparım, ilim” demiş. Bir gün sonra öleceksin. İlim yaparım demiş. Ne kadar değerli ya” dedi.

“Neresi Radikal Değişim?”

Programın sunucusu Bekir Develi ise, Mahmut Erkan’ın kanala konuk olma teklifini kabul etmesinden ötürü teşekkürlerini iletirken: “Meriç Erkan radikal bir değişime uğradı demişler. Neresi radikal değişim pardon? Bir insanın fıtratına yönelmesi midir radikal değişim? Bir insanın Allah resulüne (s.a.s) benzemesi midir radikal değişim? Siz çok güzel bir iş yaptınız. Allah daim etsin” sözlerini vurguladı.

Mahmut Erkan Bekir Develi

Adına Sahte Hesap Açtılar…

Sosyal medyada tek bir hesabının olduğunu belirten Mahmut Erkan, son röportajdan sonra adına sosyal medya hesapları açıldığını açıkladı.

Meriç Erkan son hali

Bu hesapların kendisiyle ilgisi olmadığını belirten Erkan, “Birisi bir bayanla konuşmuş. Para isteyenler var. Benim bir tane hesabım var o da ‘Meriç Erkan’ adıyla. Başka hesabım yok” dedi. “Bunu beni takip edin diye demiyorum” ifadelerini kullanan ünlü isim, “Sadece benim kalbimi takip edin” şeklinde konuştu.

YORUMLAR 32
  • ahuuu 4 ay önce Şikayet Et
    İdolumsun sen benim ben diloşcuk ulumak benim görevim sesli güldüm ahuu enerciii
    Cevapla
  • murat 2 yıl önce Şikayet Et
    mahmut efendi hz bir zözü var kimseyi hor görme bir tövbe eder senide benide geçer bu kardeşin geçip geçmeyecegini allah bilir lakin bi yola girmiş mevlam ayagını kaydırmasın tasavfuf girmiş agır gelirmi bilemeyiz onu zaman gösterecek duacıyız o kadar
    Cevapla
  • madenci 2 yıl önce Şikayet Et
    bir veliye bende olmak cümleden ala imiş
    Cevapla
  • Yorumcu 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah'ım yolunu açık etsin, maaşallah. Yalnız benim anlamadığım ve ilginç bulduğum bir hususu sizinle paylaşmak istiyorum. Eğer resimlerde yanlış görmediysem elinde bir baston var. Bunu zaman zaman Cübbeli Ahmet hocada'da görüyoruz. Burada anlamadığım şey ise bu zatların bastonla yürüyecek kadar da ihtiyarlamadıkları halde neden bazı şeyleri "sembolik" de olsa kullanma ihtiyacı hissediyorlar, bunu çözebilmiş değilim. Kanaatimce bazı "kalıplar"dan hala çıkabilmiş değiliz. Esasen İslam kaidesinde baston vb. şeylerin (ihtiyaç dışında) hiçbir önemi yoktur. Biraz gereksiz buluyorum bazı şeyleri. Bilmem anlatabildim mi...
    Cevapla
  • Toprak Deliorman 2 yıl önce Şikayet Et
    40 yaşından sonra baston kullanmak sünettir.
    Cevapla
  • Ömer Hüseyinoğlu 2 yıl önce Şikayet Et
    Maşallah barekAllah..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'den 36 milyar TL'lik görüşme! ABD'den açıklama geldi
Şanlıurfa'da inanılmaz olay! Bir şehre yetecek elektriği kaçak kullanırken yakalandılar