Yıldız Tilbe'nin konserleri iptal oldu! Söylediği söz yüzünden binlerce lirası gitti...

Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe yaptığı açıklamalarla gündeme bomba gibi düşmüştü. Geçtiğimiz günlerde sokak hayvanları için “Saldırgan köpek gruplarına bölge halkı zehirli et versin, hepsi gebersin” şeklinde sözler kullanan Tilbe'nin konserleri iptal oldu. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde bulunan çok büyük bir otel ünlü şarkıcının konserlerini iptal ettiğini duyurdu. Tilbe, binlerce lirasından oldu...

Yıldız Tilbe'nin konserleri iptal oldu! Söylediği söz yüzünden binlerce lirası gitti...
Yıldız Tilbe'nin konserleri iptal oldu! Söylediği söz yüzünden binlerce lirası gitti...
GİRİŞ 16.03.2022 12:18 GÜNCELLEME 16.03.2022 12:18
Bu Habere 74 Yorum Yapılmış

Türk müziğinin usta sanatçılarından biri olan ve söylediği şarkılarla bir kısım tarafından çok beğenilen ve dinlenen Yıldız Tilbe, yaptığı açıklamalardan dolayı binlerce lirasından oldu. Ünlü şarkıcı geçtiğimiz gün sokak hayvanları için, “Saldırgan köpek gruplarına bölge halkı zehirli et versin, hepsi gebersin” şeklinde konuşarak tepkilerin hedefi olmuştu. Bu açıklamalarından sonra usta ismin sahne alacağı KKTC'deki çok büyük bir otel Tilbe'nin tüm konserlerini iptal etti. İşte Yıldız Tilbe'nin köpekler için söyledikleri ve ünlü otelin açıklaması...

Bergen'in doktoru yıllar sonra itiraf etti! 'Vücudunu zımparaladım...'Bergen'in doktoru yıllar sonra itiraf etti! "Vücudunu zımparaladım..."

Köpekler Zehirlensin Demişti, Konserler Tek Tek İptal Oldu!

Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe'nin yaptığı açıklamalar başına bela oldu. Sokak hayvanları hakkında “Saldırgan köpek gruplarına bölge halkı zehirli et versin, hepsi gebersin” şeklinde konuşan Tilbe'nin konserleri teker teker iptal oldu. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde bulunan çok büyük bir otel ünlü şarkıcının yaptığı açıklamalardan dolayı tüm konserlerinin iptal olduğunu duyurdu. 

Otelden yapılan açıklamada "Tilbe hayvanlar hakkında verdiği utanç verici demeçten ötürü bünyemize ait tüm otellerimizin ve tesislerimizin konser listesinden süresiz olarak çıkarılmıştır" denildi. İstanbul Barosu Hayvan Hakları Merkezi de Tilbe hakkında suç duyurusunda bulunmuştu.

YORUMLAR 74
  • Erdem 2 yıl önce Şikayet Et
    Kadın haklı
    Cevapla
  • Rabia 2 yıl önce Şikayet Et
    Valla o kadar doğru söylemiş ki bütün dünya uyuturken biz yine tam tersini yapıyoruz onlar sizin evinizdeki kokoş köpekler değil vahşiler HİÇBİR CANLININ HAYATI İNSAN HAYATINDAN ÖNEMLİ OLMAMALI
    Cevapla
  • Türko 2 yıl önce Şikayet Et
    Kadın doğruyu söylemiş
    Cevapla
  • Vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Hemen hemen her gün bir çocuk ya köpek tarafından parçalanıyor ya da köpek korkusundan yola fırlayarak kaza geçiriyor. Acilen bu köpekler toplanmalı.
    Cevapla
  • Emekli 2 yıl önce Şikayet Et
    Kediler ve köpekler evcil hayvanlar sahipleri var, herkes hayvanlarına sahip çıksın evinde beslesin başı boş sokağa salmasın,okula giden çocuklara zarar veriyor ölümlerine sebep oluyor. Sokakta başı boş gezen köpekleri belediyeler toplayıp kısırlaştırsın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Şimşek'ten kamuda tasarruf ve enflasyon açıklaması
36 bin sağlık personeli alınacak!