Ünlü şarkıcı Kıraç bakın kimle evliymiş! Eşi ünlü oyuncu çıktı...

Yaptığı şarkılarla bir dönemin çok dinlenen sanatçılarından biri olan Kıraç bir anda sosyal medyanın gündemine düştü. Ünlü şarkıcı Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Prof. Dr. Özgür Demirtaş'ı hedef alınca ortalık birden karıştı. İkili arasında tansiyon artarken, Kıraç'ın kim olduğu araştırılmaya başlandı. Ünlü şarkıcının eşinin kim olduğunu öğrenince çok şaşıracaksınız. İşte Kıraç'ın oyuncu eşi...

Ünlü şarkıcı Kıraç bakın kimle evliymiş! Eşi ünlü oyuncu çıktı...
Ünlü şarkıcı Kıraç bakın kimle evliymiş! Eşi ünlü oyuncu çıktı...
GİRİŞ 15.03.2022 12:13 GÜNCELLEME 15.03.2022 12:13
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Ünlü şarkıcı Kıraç sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla gündeme geldi. Bir dönem yaptığı şarkılarla çok beğenilen ve adından söz ettiren ünlü isim uzunca bir dönem sessizliğini koruyordu. Twitter hesabından attığı tweetle Prof. Dr. Özgür Demirtaş'ı hedef alan usta sanatçı gündem oldu. Prof. Dr. Demirtaş'ın kendisine yanıt vermesinden sonra ikili arasındaki diyalog çok farklı bir noktaya geldi. Öte yandan Kıraç aslında kimdir diye merak edenler ünlü şarkıcının hayatını araştırmaya başladı. Ünlü sanatçının eşi hiç tahmin edilemeyecek biri çıktı. İşte Kıraç'ın kendisi gibi ünlü eşi...

Alişan TRT ekranlarında hileli seccadeleri ifşa etti! Üzerinde şeytanlar var...Alişan TRT ekranlarında hileli seccadeleri ifşa etti! Üzerinde şeytanlar var...

Kıraç'ın Eşi Kimdir? İşte Ünlü Oyuncu Ayşe Şule Bilgiç...

Sosyal medyada gündem olmasından sonra özel hayatı araştırılan Kıraç'ın eşinin kim olduğu merak ediliyordu. Kıraç'ın, yazar, oyuncu ve girişimci Ayşe Şule Bilgiç ile evli olduğu ortaya çıktı. Kıraç, 2008 yılında oyuncu Ayşe Şule Bilgiç ile evlendi. Kıraç, 'Ayşe' şarkısını, canından çok sevdiği eşi için yazmıştır. Şarkıcı, 'Ayşe' adını sevmeyen eşine, ismini sevdirmek için bu şarkıyı kaleme almıştır. 

Ayşe Şule Bilgiç, Bir İstanbul Masalı ve Pulsar gibi projelerde rol aldı. Bilgiç, ayrıca bir dönem ilgiyle izlenen Pepee çizgi filminin de fikir babasıdır. Üniversitede, İletişim ve Psikoloji alanlarında eğitim alan Bilgiç'in, 150'den fazla çocuk kitabı bulunuyor. Kıraç ve Ayşe Şule Bilgiç'in, Iraz ve Çağrı adında iki çocuğu bulunuyor. 

Kıraç Neden Sosyal Medyada Gündem Oldu? İşte Yaşananlar...

Kıraç isim vermeden Prof. Dr. Özgür Demirtaş'a gönderme yaptı. Ünlü şarkıcı paylaşımında "İsmi lazım değil bir ekonomi yazarı ya da finansçıyı hem de Türkiye’de, 4 milyona yakın insan niye takip eder" ifadelerini kullandı.

 Ünlü finans profesörü, akademisyen ve yazar Özgür Demirtaş ise Kıraç'ın bu tweetine "Ülkede istediği kadar ünlü olamayan ve gündeme gelmek isteyen kim varsa bana yazıyor. Kim bu Kıraç?" yanıtını verdi. 

Ünlü şarkıcı Kıraç ise Demirtaş'a yanıt vererek "Açık söyleyeyim; Ben bıktım bu kibirden ve kendi ülkemde bana had bildirmeye çalışan Anglo Sakson tavırlardan! Kim olmalıyım basit bir soru sormak için kardeşim kim?" dedi.

Kıraç Kimdir? En Çok Dinlenen Şarkıları Hangileridir?

Kıraç, gerçek adıyla Ali Tufan Kıraç 17 Haziran 1972 tarihinde Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde dünyaya geldi. Marmara Üniversitesi, Atatürk Eğitim Fakültesi Müzik Öğretmenliği bölümü okuyan usta sanatçı, ilk albümü olan Deli Düş'ü 1998 yılı Mayıs ayında çıkardı.

Ünlü şarkıcı sırasıyla, Bir Garip Aşk Bestesi, Sevgiliye, Zaman, Kayıp Şehir, Benim YolumKıraç Toprağın Türküleri, GarbiyeliRock Dünyasından Sesleniş, Yolcu, Derindekiler ve  Çık Hayatımdan albümlerini çıkardı. Kıraç'ın en çok dinlenen şarkıları ise, Endamın Yeter, Gidiyorum, Taş Duvarlar, Oysa Bir Umuttu ve Kan ve Gül.

YORUMLAR 13
  • SarıÇizmeli Mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Yaw şu bizim meşhur Kıraç da öbürü kim ki? Bilen varsa ......
    Cevapla
  • Abbas 2 yıl önce Şikayet Et
    Profesörü eleştirenler, önce tartışmayı kimin başlattığına bakın. Adamın 4 milyon takipçisi var diye eleştiren Kıraç. Adam cevap verdi diye adama hakaret etmeye kimsenin hakkı yoktur. Kıraç ise uzun süre kıraç kalmanın verdiği psikoloji ile adama saldırmış.
    Cevapla
  • yangel 2 yıl önce Şikayet Et
    pekiiii sana ne girdide bu aydınlatma metnini yazdın acaba..benimki de merak işte!
    Cevapla
  • Yabanci 2 yıl önce Şikayet Et
    Kıraç ı biliriz de o prof kim?
    Cevapla
  • ümit*korku 2 yıl önce Şikayet Et
    Kıraç'ın sayesinde hocayı da tanımış olduk
    Cevapla
  • Abdullah 2 yıl önce Şikayet Et
    Karışı AYŞE adını sevmiyormuş... ZAVALLI... Demek ki O Şerefli İsime Layık Değilmiş...
    Cevapla
  • Ddd 2 yıl önce Şikayet Et
    Tek şeyle insanı yargılamayın hemen.. Allah teala bile 99 kusurla bizi affetmeyi vaat ediyor..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AK Parti ve MHP'li vekillerden AKPM'de dünyaya insanlık dersi
Cumhurbaşkanı Erdoğan çocuklarla bir araya geldi