Erdal Özyağcılar Kemal Sunal ile ilgili şok itirafta bulundu!

Yeşilçam'ın ünlü oyuncularından Erdal Özyağcılar, katıldığı bir TV programında oyunculuk kariyeri ve oyunculuktan tanıdığımız bazı isimlerle alakalı şok itiraflarda bulundu. Özyağcılar Türk sinemasının ünlü oyuncularından Kemal Sunal ile ilgili yaptığı açıklamalarla gündeme bombe gibi düştü. İşte Erdal Özyağcılar'ın açıklamaları...

Erdal Özyağcılar Kemal Sunal ile ilgili şok itirafta bulundu!
Erdal Özyağcılar Kemal Sunal ile ilgili şok itirafta bulundu!
GİRİŞ 12.03.2022 10:08 GÜNCELLEME 12.03.2022 10:08
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Türk sinemasının usta isimlerinden biri olan Erdal Özyağcılar, BLU TV platformunda yayınlanan ve Cansu Canan'ın sunduğu 40 adlı programda kendisine yöneltilen sorulara cevap verdi. Sanat ve tiyatro üzerine konuşan, ayrıca oyunculuk kariyerinden de bahseden Özyağcılar, usta oyuncu Kemal Sunal hakkında söyledikleriyle gündeme bomba gibi düştü. Özyağcılar'ın Sunal hakkında dile getirdiği itiraflar herkeste şok etkisi oluşturdu. İşte Erdal Özyağcılar'ın olay olan açıklamaları...

Özcan Deniz babası hakkında şok gerçeği itiraf etti! 'Babam Annemi...'Özcan Deniz babası hakkında şok gerçeği itiraf etti! "Babam Annemi..."

Erdal Özyağcılar'dan Şok Eden Kemal Sunal İtirafı!

Erdal Özyağcılar'ın katıldığı programda Kemal Sunal hakkında bulunduğu itiraflar herkesi şok etti. Özyağcılar, yaptığı açıklamalarda, "Kemal. Kemal'le çok sevişirdik. Aralarda köfte yemeğe kaçardık kostümlerimizle Beşiktaş'a. Bayağı cimriydi, kimseye bir şey ısmarlamazdı, bir tek bana ısmarlardı. Kemal'in garip bir havası vardı biliyor musun, daha farklı, içe dönük, samimi... Oyunculuğu da çok iyiydi. Kemal diyelim. Kemal Sunal." şeklinde konuştu.

YORUMLAR 13
  • M.Emin 2 yıl önce Şikayet Et
    Komedinin doğası gereği, izleyiciler, kendilerini komik karakterle özdeşleştirmez. Çünkü kimse komik duruma düşmek istemez. Kimse çocuğunun da komik duruma düşmesini istemez ve çocuğuna aptallıkla özdeşleşen bir karakterin ismini vermez. Eskiden üç aylara olan hürmetten bu isimler çocuklara çokça verilirken, son 40 yılda doğan erkeklerden ismi Recep, Ramazan ve özellikle Şaban olan çok az sayıda kişi vardır. Anlaşılıyor ki Süt Kardeşler filmindeki karakterlerin isimleri bu sonuca hizmet etmesi için özenle seçilmiştir. Hatta şu anda TRT Çocuk'ta yayınlanan iki çizgi filmde aptal karakterlerin adı "Mehmet" (Muhammed'in Türkçeleşmiş hali). Bu çok tehlikeli. Çok dikkatli olunmalı.
    Cevapla
  • Türkmen IRAQ 2 yıl önce Şikayet Et
    genclere sesleniyorum inadina RECEP ,SABAN RAMAZAN ,MUHAREM ismini verin yeni dogan bebeklerinize ...BU SOL MEDYANIN ELINDE OLAN ESKI FILMLERE INAT ..BUNU YAPIN ...BENIM OGLUM OLSUN SABAN ISMINI KOYCAM ::korkmayin yapin bunu
    Cevapla
  • Osman ERTUGRUL 2 yıl önce Şikayet Et
    KUTSAL AYIMIZ SABAN OLAN VE O ISMI MAALESEF HARCAYAN BIRINE BEN NE KADAR IYI BIR OYUNCU OLSADA ..SEVEMEM MAALESEf ...
    Cevapla
  • hasan ali 2 yıl önce Şikayet Et
    İnek Şaban süt oğlan Ramazan Recep ivedik bence tesadüf olamaz BİLE BİLE İSLAM düşmanlığı mübarek üç aylardan milleti soğutmaktır.
    Cevapla
  • yunus 2 yıl önce Şikayet Et
    emel sayın kemal sunal'ın evsizlere yemek verdiğini söyler. demek ki cimri değil parasını doğru yerde kullanmış. para kazanana 1 kuruş bile koklatmamış.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
40 gün 40 gece mağarada kaldılar! "Zaman kavramımız bozuldu"
Nisan ayının en çok satan otomobil modelleri belli oldu