Hadise dalga konusu oldu! Giydiği kıyafet...

Ünlü şarkıcı Hadise giydiği kıyafetle sosyal medyanın diline düştü. Yaptığı şarkılarla ve tercih ettiği kostümlerle çok konuşulan ünlü isim Paris'te gerçekleşen moda haftasında tercih ettiği kıyafetle olay oldu. Valentino defilesine katılan Hadise tercih ettiği kıyafetin renkleriyle gündeme geldi. Daha da ilginç olan şey Hadise'nin giydiği kıyafet yüzünden pişti olduğu isim...

Hadise dalga konusu oldu! Giydiği kıyafet...
Hadise dalga konusu oldu! Giydiği kıyafet...
GİRİŞ 10.03.2022 12:21 GÜNCELLEME 10.03.2022 12:21
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Söylediği şarkılar ve kıyafet tercihiyle sürekli olay olan ünlü şarkıcı Hadise son giydikleriyle gündeme bomba gibi düştü. Paris Moda Haftasında düzenlenen Valentino defilesine katılan ünlü isim, tercih ettiği kıyafetle sosyal medyanın diline düştü. Hadise'nin giydikleri büyük tepki toplarken, pişti olduğu isim ise çok konuşuldu. O ismi duyunca çok şaşıracaksınız. İşte Hadise'nin çok yorum alan kıyafeti ve pişti olduğu ünlü..

Bergen'in katili Halis Serbest tehdit eder gibi konuştu! 'Biz Kozan'da kalabalığız...'Bergen'in katili Halis Serbest tehdit eder gibi konuştu! "Biz Kozan'da kalabalığız..."

Hadise Giydiği Kıyafetle Pişti Oldu!

Hadise'nin Paris Moda Haftasında giydiği kıyafet gündeme bomba gibi düştü. Ünlü ismin tercih ettiği renkler canlılığından dolayı yorum yağmuruna tutulurken, pişti olduğu isim ise dalga konusu oldu. Ünlü şarkıcı, dünyaca ünlü stil ikonlarından Fredrik Robertsson ile pişti oldu! Genç fenomen, tüylü kombinini Hadise'nin aksine siyah bot ve çantayla kombinledi. İşte Hadise'nin pisti olduğu isim ve yan yana halleri...



YORUMLAR 11
  • abdullah ünal 2 yıl önce Şikayet Et
    resimdekilerden hangisi hadise ...
    Cevapla
  • tepki 2 yıl önce Şikayet Et
    bir kilot sacma sapan hakaret sarki søyle nr gelsin paralar en kolay meslek bu galiba
    Cevapla
  • Albayrak 2 yıl önce Şikayet Et
    Ortada daha önemli olan Memleket meselesi varken beni hicde alakdar etmiyor ne giyerse giysin umrumda degil. Basliga bakin giydigi elbise herkesi sasirtmis hadi ya ..... insaf be millet insaf konusulacak bunda kat kat daha önemli konular varken isiniz gücünüz yok elin elbisesimi gündem oldu .
    Cevapla
  • Dermanbey 2 yıl önce Şikayet Et
    Sikayet etmek icinmi okudun yoksa merak ettigin icinmi?
    Cevapla
  • Halime 2 yıl önce Şikayet Et
    Ukâlanın önde gideni şımarık
    Cevapla
  • alper sungur 2 yıl önce Şikayet Et
    Nekadar önemli memleket meselesi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
TFF 2. Lig'de ilginç maç! Beraberlik yetiyordu: İki takım da şut çekmedi
Ermeni vahşetinde yeni delil! Haritalar ortaya çıktı...