Kardeş Payı ve İşler Güçler oyuncusu Murat Cemcir'e şok! En yakın dostuyla davalık oldu...

Ünlü oyuncu ve yapımcı Murat Cemcir kendisine açılan dava ile şok oldu! Kardeş Payı ve İşler Güçler dizilerinde Ahmet Kural ile ortaya koyduğu performansla hafızlara kazınan başarılı isim, en yakın dostlarından ve arkadaşlarından biri ile yollarını ayırdı. Ünlü oyuncunun kendisine ait olan prodüksiyon şirketinde yapımcı ve yönetim kurulu başkan yardımcısı olan isim, Murat Cemcir'i mahkemeye verdi!

Kardeş Payı ve İşler Güçler oyuncusu Murat Cemcir'e şok! En yakın dostuyla davalık oldu...
Kardeş Payı ve İşler Güçler oyuncusu Murat Cemcir'e şok! En yakın dostuyla davalık oldu...
GİRİŞ 11.03.2022 12:12 GÜNCELLEME 11.03.2022 12:12
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Kardeş Payı ve İşler Güçler'de canlandırdığı karakterlerle hafızalara kazınan, Ahmet Kural ile olan dostluğuyla çok sevilen Murat Cemcir, kendisine açılan davayla adeta şok oldu. Davayı açan kişi ise Cemcir'in en yakın arkadaşlarından biri. Geçtiğimiz yıllarda kendi prodüksiyon firmasını kuran ve Ahmet Kural ile farklı projelere imza atan Murat Cemcir'e kötü haber en yakınından geldi. Şirketinin yapımcılığını ve yönetim kurulu başkan yardımcılığını üstlenen yakın dostunun istifa etmesi ünlü isme il şoku yaşatmıştı. Aynı isim bu kez ise alacakları için Murat Cemcir'i mahkemeye verdi...

Hadise dalga konusu oldu! Giydiği kıyafet...Hadise dalga konusu oldu! Giydiği kıyafet...

Murat Cemcir Yakın Dostuyla Davalık Oldu!

Kendi prodüksiyon şirketini kuran ve Ahmet Kural'la Ailecek Şaşkınız ve Baba Parası gibi yapımların altına imza atan Murat Cemcir, yakın arkadaşının istifasıyla yıkıldı. Şirketinin yapımcılığını ve yönetim kurulu başkan yardımcılığını üstlenen Necati Kocabay, 1 Mart'ta Cemcir'e bir mail çekerek görevinden istifa etti. Bir arabulucu vasıtasıyla Kocabay'a işten çıkarken karşılıklı anlaştıklarına dair bir sözleşme imzalatmak isteyen Cemcir, bu kez ikinci bir şok daha yaşadı.



Ünlü oyuncunun yakın arkadaşı ve çalışanı Necati Kocabay istifa ettiği için gerekli haklarının kendisine ödenmesi gerektiğini ileri sürerek sözleşmeye imza atmayacağını belirtti. Bununla da kalmayan Kocabay, İstanbul İş Mahkemesi'ne başvurarak Cemcir'in şirketine dava açtı. Günaydın'da yer alan habere göre, şirkette 2016 yılından beri çalıştığını beyan eden Kocabay, maaş alacağı, kıdem ve ihbar tazminatı haklarının kendisine verilmesini istedi.

YORUMLAR 2
  • Temel 2 yıl önce Şikayet Et
    İstifa eden sözkonusu haklardan yararlanamaz
    Cevapla
  • özel sektör işçi 2 yıl önce Şikayet Et
    Mahkemeyi oyalama cezası versin bu ünlüyüz diye takılanlara. şöyle bir haber olur mu
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Yardımcısı'ndan fahiş fiyatla mücadele ve enflasyon açıklaması
Milas’ta iki minibüs çarpıştı: 4’ü ağır 14 yaralı!