SURVİVOR KİM ELENDİ? Survivor Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? Beklenmedik Veda...

SURVİVOR KİM ELENDİ? Televizyonun en çok takip edilen programı Survivor 2022 All-Star programında adaya veda eden isim Mert Öcal oldu. Mert, Evrim; Barış ve Atakan potasında en az SMS oyu alan kişi, programın sunucusu Acun Ilıcalı tarafından açıklandı. Oldukça kritik potada her isim tehlikedeydi. Survivor 2020 kadrosunun iddialı isimlerinden Mert, en az oyu alarak adaya veda etti.

SURVİVOR KİM ELENDİ? Survivor Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? Beklenmedik Veda...
SURVİVOR KİM ELENDİ? Survivor Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? Beklenmedik Veda...
GİRİŞ 21.03.2022 00:38 GÜNCELLEME 21.03.2022 00:39

SURVİVOR KİM ELENDİ? Survivor 2022 All Star programında Birleşme öncesi son isimler adaya veda ediyor. Bugün yayınlanan bölümde bir Dokunulmazlık Oyunu daha oynandı. Kıran kırana geçen Dokunulmazlık Oyunu'nun Kadınlar etabını Ünlüler takımı, Erkekler etabını Gönüllüler takımı kazandı. En İyiler serisinde 3-0 kazanan Kırmızı takım rahat bir konsey geçirdi. Mavi takım ise eleme konseyinde Evrim'in adını verdi. Oylama sonucunda en az SMS alan Mert Öcal adaya veda etti.

SURVİVOR ELENEN İSİM BELLİ OLDU MU?

Survivor 2022 All Star programında 3'üncü aday olarak Evrim'in adı öne çıktı. Evrim, en fazla oyu alınca Acun Ilıcalı son oyları sayma gereksinimi duymadı. Akabinde, gözler tekrar Ünlüler takımına çevrildi. Çünkü 3 dokunulmazlık oyununun 2'sini kaybeden taraf Ünlülerdi. Ünlülerin performans birincisi Nagihan, potadan Evrim'i gönderebilmek için güçlü bir adayın adını vereceğini söyledi. Nagihan, aday olarak Avatar Atakan'ın adını verdi. Akabinde 4 aday belirlenmiş oldu. Atakan, Mert, Barış ve Evrim potasından en az oyu alıp elenen isim Mert Öcal olarak açıklandı.

Survivor eleme adayı

SURVİVOR'DA KAVGA! BATUHAN VE MERT...

Survivor All Star'da Ünlüler takımının başarılı yarışmacılarından Batuhan, takım arkadaşı Mert ile yüksek perdede sözlü münakaşaya girişti. Mert'in "Tencereyi herkes yıkıyor. Arkadaşlar bugün Batuhan yıkayacak" demesinden sonra gerilim arttı. Batuhan'ın karşı cevabından sonra sinirlerine güçlükle hakim olan Mert, elindeki tahtayı arkadaşına fırlatacaktı. Batuhan ise, Mert'in tepkisinin yersiz olduğunu düşünerek arkadaşının üzerine yürüdü. Daha sonra Ünlüler takımının diğer yarışmacıları devreye girerek Mert ve Batuhan'ı ayırdı. Acun Ilıcalı, kavgaya ilişkin iki tarafında görüşlerini konseyde aldı. Akabinde, Mert'i daha sakin olmaya; Batuhan'ı özür dilemesi yönünde telkin etti. Batuhan da özür diledi.

Survivor kim elendi

SURVİVOR ÖDÜL OLARAK NE VERİLDİ?

Survivor 2022 All Star oyununda yeni haftanın ikinci Dokunulmazlık Oyununda hamburger menü ödül olarak verildi. Mücadelenin Kadınlar etabını kazanan Gönüllüler takımı tadım hakkını elde etti.

DOKUNULMAZLIK OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor'da her hafta iki isim adaya veda ediyor. Bu sebeple, haftanın neredeyse her günü Dokunulmazlık Oyunu oynanıyor. Yeni haftanın ilk Dokunulmazlık Oyununda Gönüllüler takımı galip gelmişti. İkinci Dokunulmazlık Oyunu oynanmaya devam ediyor. Mücadelenin kadınlar etabını Gönüllüler takımının kızları kazandı. Erkekler etabında da galip gelen taraf Gönüllülerdi. Haftanın ikinci Dokunulmazlık Oyununu Gönüllüler kazandı. Erkekler maçı 7-7'ye geldi ve son sayıyı Berkan kazandırdı.

ELEME ADAYI KİM OLDU?

Survivor ikinci eleme adayı Ünlüler takımından Barış oldu. Survivor 2022 All Star'da yeni haftanın ilk konseyi Acun Ilıcalı moderatörlüğünde düzenlendi. Dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler takımı oylama işlemlerini yaptı. Buna göre, yeni haftanın ilk eleme adayı MERT oldu. İkinci eleme adayının belli olacağı Dokunulmazlık Oyunu bugün düzenlendi. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
IMF'den Türkiye açıklaması
Gaziosmanpaşa'daki toprak kaymasının yaşandığı anlar ortaya çıktı!