Ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu'ndan beklenmedik ayrılık kararı!

Deli Yürek, Ezel, Karadayı gibi yapımlardan tanıdığımız son olarak Kim Milyoner Olmak İster yarışma programının sunuculuğunu üstlenen Kenan İmirzalıoğlu'nun hangi diziyle ekranlara döneceği hayranları tarafından merak ediliyordu. Kulislerde ünlü oyuncunun OGM Pictures'ın Disney Plus için çekeceği Gri adlı dizisiyle anlaşma aşamasında olduğu konuşuluyordu. Kenan İmirzalıoğlu'ndan şoke eden karar geldi...

Ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu'ndan beklenmedik ayrılık kararı!
Ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu'ndan beklenmedik ayrılık kararı!
GİRİŞ 20.03.2022 09:35 GÜNCELLEME 20.03.2022 09:35
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Oyuncu Sinem Kobal ile mutlu bir evliliği olan ve şu sıralar ikinci kez baba olmaya hazırlanan Kenan İmirzalıoğlu'nun uzun süredir ekranlara dönüş hazırlığı içerisinde olduğu biliniyordu. Disney Plus adlı dijital platformda yayınlanacak Gri dizisinin hazırlık aşamaları sürdürülürken dizinin cast görüşmelerinde  ünlü oyuncu İmirzalıoğlu'nun rol alacağı duyurulmuştu. Yönetmen koltuğunda Vatanım Sensin, Muhteşem Yüzyıl, Yabancı Damat gibi yapımların sorumluluğunu üstlenmiş Taylan Biraderler, otururken Kenan İmirzalıoğlu'ndan diziyle ilgili beklenmedik bir açıklama geldi.

Kenan İmirzalıoğlu'ndan Beklenmedik Ayrılık!

TV100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre OGM Pictures’ın Disney Plus için çekeceği Gri adlı diziyle ekranlara dönüş hazırlığında olan Kenan İmirzalıoğlu, son anda dizinin kadrosundan ayrıldığı belli oldu.

Senaryo konusunda çok titiz davranan Kenan İmirzalıoğlu, Taylan Biraderler'in yönetmen koltuğunda oturacağı için sıcak baktığı dizide oynamaktan vazgeçti ortaya çıktı. Ünlü oyuncu "Gri" adlı diziyle setlere döneceği iddialarını yalanlayarak " Yok öyle bir şey arkadaşlar, bir projeye başladığım yok" dedi.

Kenan İmirzalıoğlu Kimdir?

Kenan İmirzalıoğlu, 18 Haziran 1974 tarihinde Ankara'da dünyaya geldi. Orta ve lise öğrenimini Ankara'da yaşayan teyzenin yanında tamlayan ünlü oyuncu, Ankara Çankaya Bahçelievler Deneme Lisesi'nden mezun oldu.

Üniversite eğitimini İstanbul'da tamamlayan oyuncu Yıldız Teknik Üniversitesi Matematik bölümünden mezun oldu. 1997 yılında öğrenciyken Best Model of Turkey yarışmasına katıldı. Burada birinci olan İmirzalıoğlu, dünyanın en iyi mankeni yarışmasında Türkiye'yi temsil etti ve birinci oldu. 

Deli Yürek dizisinde canlandırdığı Yusuf Miroğlu karakteriyle çıkışını yakalayan Kenan İmirzalıoğlu, Alacakaranlık, Acı Hayat, Ezel gibi dönemin en çok izlenen dizilerinde baş rol olarak görev yaptı.  2016 yılında kendisi gibi oyuncu olan Sinem Kobal ile hayatını birleştirdi.2020 yılında Çiftin, Lalin adını verdikleri bir kız çocukları oldu. Şu anda Kim Milyoner Olmak İster adlı yarışma programının sunuculuğunu yapmaktadır.

 

YORUMLAR 5
  • OSMANLI 2 yıl önce Şikayet Et
    Adam yıldız matematik mezunu daha ne olsun. Efendi terbiyeli.. Karakteri oturmuş... Şekil şukul geri planda. Allah doğru yoldan ayırmasın
    Cevapla
  • seref yılmaz 2 yıl önce Şikayet Et
    kenan gibi bu ülkeye 1milyon adam lazım hem karekteri hem mütevazılığı hem yardım severliği hem vicdanı hem ahlakı güzel aile terbiyesi almış daha ne olsun ben gelecekte ülkenin başına dahi geçse çok iyi işler yapar
    Cevapla
  • Muhammed Ali 2 yıl önce Şikayet Et
    1999 yiliydi galiba deliyrüek dizisine hayrandim izleyebilmek icin camii de kuran kursundan kactim yaş 14 hocaya dedim abdest almaya gidiyorum gidis o gidiş :) bir sonraki gün hoca sordu neden kactin dizi icin dedim adimi deliyürek koydu hoca :) ozamanlar tabi tekrari yoktu internet yoktu hey gidi günler hey
    Cevapla
  • Doğrucu Davut 2 yıl önce Şikayet Et
    Hiç başlamamış diziden nasıl ayrılıyor anlamadım
    Cevapla
  • malatyalı 2 yıl önce Şikayet Et
    adam klas adam. ne iş yapsa yakışıyor karakterli çizgi sahibi, ilke sahibi
    Cevapla
DİĞER HABERLER
CHP adayı istifa edip AK Parti'ye geçti: CHP mitingini DEM'e sattılar
Merak edilen 3 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü