Sergen Yalçın Acun Ilıcalı'nın teklifini geri çevirmedi! Beşiktaş taraftarı tepki gösterdi

Son olarak Beşiktaş teknik direktörlüğü yapan ve bu süreçte 2 kupa kazanma başarısı gösteren Sergen Yalçın, Survivor Birleşme Partisi'nde jüri üyesi olarak görev alacak. Daha önce Acun Ilıcalı'nın sunduğu programlarda jürilik yapan Yalçın'a Beşiktaş taraftarı tepki gösterdi.

Sergen Yalçın Acun Ilıcalı'nın teklifini geri çevirmedi! Beşiktaş taraftarı tepki gösterdi
Sergen Yalçın Acun Ilıcalı'nın teklifini geri çevirmedi! Beşiktaş taraftarı tepki gösterdi
GİRİŞ 20.03.2022 18:46 GÜNCELLEME 20.03.2022 18:47
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

9 Aralık 2021'de Beşiktaş'taki görevinden ayrılan Sergen Yalçın, bir süredir inzivaya çekilmişti. Genç antrenörün sonraki durağı merak edilirken, Avrupa'ya gideceği iddiaları da gündemdeydi. Önceki sezon Beşiktaş'la 2 kupa birden kazanan Yalçın, bu sezon alınan kötü sonuçlarla beraber koltuğunu Önder Karaveli'ye bırakmıştı. Uzun süredir kameralar karşısına da çıkmayan Yalçın, Acun Ilıcalı'nın Survivor davetini geri çevirmedi.

SURVİVOR ELEME ADAYI KİM OLDU? Survivor Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? Ödül Neydi?SURVİVOR ELEME ADAYI KİM OLDU? Survivor Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? Ödül Neydi?

Sergen Yalçın Dominik Cumhuriyeti'nde!

Survivor 2022 All Star'da merakla beklenen Birleşme Partisi'ne az bir süre kaldı. Önceki gün Acun Ilıcalı, yarışmacılara adaların birleşme sürecine dair ilk detayları aktardı. Her yıl binlerce seyirciyi ekrana kilitleyen organizasyonda, bu sene Türk Pop müziğinin ünlü simalarından Edis sahne alacak. Bunun haricinde yarışmacılar şarkılar seslendirecek. Acun'un jüri üyeliği teklifini kabul edenlerden biri de eski Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın. Genç antrenör, önceki gün Dominik Cumhuriyeti'ne giderek TV8 teknik ekibiyle bir araya geldi.

Sergen Yalçın Survivor

Taraftar Tepki Gösterdi!

Sergen Yalçın'ın Beşiktaş teknik direktörlüğünden sonra nasıl bir hamle yapacağı çoğu futbol otoritesi tarafından merak ediliyordu. Bir süredir spor medyasından uzak duran Yalçın, bu süreçte Acun Ilıcalı'nın teklifini kabul etti. Sergen'in Dominik'e gitmesi ise Beşiktaş taraftarının tepkilerine neden oldu. Taraftarlar, Yalçın'ı "Parası bitti" sözleriyle itham etti. 

Sergen Yalçın jüri

Yeniden Jüri Koltuğunda

Beşiktaş'la 2 kupa kazanan Sergen Yalçın, 4 aylık aradan sonra yeniden jüri koltuğuna oturdu. Bir dönem Yetenek Sizsiniz programında jürilik yapan Yalçın, bu kez Survivor'da görev yapacak.

YORUMLAR 18
  • Kemal 2 yıl önce Şikayet Et
    size ne istediğini yapar çok seviyordunuz bırakmasaydınız
    Cevapla
  • Ahmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Ne yapsın evinde mi otursun
    Cevapla
  • yalçın 2 yıl önce Şikayet Et
    acun para için her şeyi yapar.
    Cevapla
  • reis 2 yıl önce Şikayet Et
    boş işler direktörü çapsız takımın çapsız teknik direktörü senin işin bu işte, ne işin var futbolda
    Cevapla
  • Alev 2 yıl önce Şikayet Et
    Sende burda boş boş yorum yaptığına göre bomboş adamın bom boş yorum yapanlar dan birisisin kurban ol sen klavye delikanlısı
    Cevapla
  • İlker 2 yıl önce Şikayet Et
    Uzanamadigin ciğere mundar diyen basit sıradan bir insansın futbolun neresindesin sergenin parmağı olabilir misin hatsiz
    Cevapla
  • antixlp 2 yıl önce Şikayet Et
    Adam sizi şampiyon yapti, krallar gibi gitti ne var ki bunda, sempatik ve medyatik adam
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fahiş fiyata ceza artıyor - Gazete manşetleri
Başkan Erdoğan, Katar Emiri Al Sani ile görüştü