Ümit Besen'den kötü haber! Ailesi dolandırıcıların ağına yakalandı...

Ünlü şarkıcı Ümit Besen'in eşi Emel Besen dolandırıcıların ağına yakalandı! Sayıları her geçen gün artan ve insanları telefonla arayarak para talep eden kişiler bu kez Besen ailesini hedef aldı. Ümit Besen'in eşi Emel Besen dolandırıcılar tarafından kandırılmak istendi. Olayı son anda fark eden Besen soluğu savcılıkta aldı...

Ümit Besen'den kötü haber! Ailesi dolandırıcıların ağına yakalandı...
Ümit Besen'den kötü haber! Ailesi dolandırıcıların ağına yakalandı...
GİRİŞ 25.03.2022 18:38 GÜNCELLEME 25.03.2022 18:38
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Türk müziğinin ünlü isimlerinden biri olan ve yaptığı şarkılarla hafızalara kazınan Ümit Besen'in ailesi dolandırıcılar tarafından kandırılmaya çalışıldı. Ünlü ismin eşi Emel Besen telefonla aranarak borcu olduğu söylenip, ödememesi durumunda icra başlatılacağı ifade edildi. Böyle bir şeye her ne kadar da inanmadığını söylese de Besen, dolandırıcıların ısrarlı arayışları karşısında çaresiz kaldı. İşte soluğu savcılıkta alan Besen'in yaşadıkları...

Hukuk Bürosundan Arıyoruz Deyip Dolandırmaya Çalıştılar!

Posta'da yer alan habere göre, ünlü şarkıcı Ümit Besen'in eşi Emel Besen dolandırılıyordu. Besen'i arayalar kendilerini avukatlık şirketinden ulaştıklarını söyleyip kargo ücreti adı altında para istediler. Hukuk bürosundan aradıklarını söyleyen kişi, Besen'in ödemesi gereken bir borcu olduğunu söyledi. 

Bergen'in Halis'i Erdal Beşikçioğlu'ndan olay itiraf! 'Yediğim küfürler hoşuma gidiyor'Bergen'in Halis'i Erdal Beşikçioğlu'ndan olay itiraf! "Yediğim küfürler hoşuma gidiyor"

Telefondakiler, "Nisan 2020 tarihinde internet üzerinden bir ürün siparişi verdiğinizi görüyoruz. Ürünün adresinize gönderildiğini ancak teslim edilmediği için ürünün iade edildiğini görüyoruz. Bu nedenle 120 liralık bir kargo bedeli ödemeniz gerekiyor. Aksi takdirde hakkınızda icra takibi başlatacağız" şeklinde konuştu.



Emel Besen her ne kadar telefonu kapatsa da arayan kişiler peşini bırakmadı. Bir kez daha arayıp icra takibi başlatacaklarını söylediler. Emel Besen bir kez daha borcu olmadığını söyleyince telefondaki kişiler bu kez "Borcunuzun olmadığını onaylıyor musunuz?" diye sordu. Besen "onaylıyorum" dedikten sonra soluğu savcılıkta aldı. İfade veren ünlü ismin şikayeti sonrası, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı olayla ilgili soruşturma başlattı.

YORUMLAR 4
  • Hazar 2 yıl önce Şikayet Et
    Cezasız kalmaz bulunur elbet ben dolandirildim zamanında devletimiz sağolsun 8 9 ay içinde sorunu buldu ve başını ezdi
    Cevapla
  • tepki 2 yıl önce Şikayet Et
    bu suclarin cezasi yok galiba yakala birak bir de akp kanunlari eklersen ceza almazlar ceza alani gunluk 20 diye hesap yapiyorlar adamlar gunde yuz bin vuruyor yirmi lira ne olacak
    Cevapla
  • vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Olayın ünlü yada vatandaşla alakası yok bende şikayetçi oldum hemde CİMER'e yazdım savcı ifademi aldı ve şahıslar hakkında soruşturma başlattı sadece şikayetçi olmanız yeterli yasanın ünlüsü ünsüzü yoktur herkes eşittir.
    Cevapla
  • vatandaş38 2 yıl önce Şikayet Et
    Herkese yapıyorlar aynı şeyi, uyanık olun. Ama bir ünlüye yapılınca soruşturma açılıyor, vatandaşa yapılıyor tık yok.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ahmet Hakan yazdı: Erdoğan, Fatih Erbakan'ı neden çay sohbetine davet etmedi?
Hasan Öztürk'ten dikkat çeken Cumhur İttifakı yazısı