Jessica May Türk vatandaşı olmuştu, ama sonunda isyan etti! Vatandaşlık aldı diye...

Uzunca süredir Türkiye'de yaşayan ve bir dönem ekranlara gelen Yabancı Gelin adlı diziyle adından söz ettiren Jessica May sonunda çok istediği Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşlığına geçti! Yıllar önce Türkiye'ye gelerek burada uzun seneler kalan ünlü isim Türk vatandaşlığına geçmeyi çok istiyordu. Vatandaşlık aldıktan sonra mutluluğunu sosyal medya hesabından paylaşan May çirkin yorumlar karşısında isyan etti!

Jessica May Türk vatandaşı olmuştu, ama sonunda isyan etti! Vatandaşlık aldı diye...
Jessica May Türk vatandaşı olmuştu, ama sonunda isyan etti! Vatandaşlık aldı diye...
GİRİŞ 30.03.2022 12:12 GÜNCELLEME 30.03.2022 12:12
Bu Habere 37 Yorum Yapılmış

Ünlü model ve oyuncu Jessica May yıllar önce başvurduğu Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşlığını almaya hak kazanmıştı. Vatandaşlık bürosuna giden May, belgelerini ve kimlik kartını sosyal medya hesabı üzerinden paylaşarak mutluluğuna takipçilerini de ortak etmişti. Ancak geçtiğimiz günlerde ünlü ismi çok üzen bir olay yaşandı. Sosyal medya hesabından Türk vatandaşı olduğu için mutluluğunu gözler önüne seren Jessica May'e kötü ve eleştirel yorumlar yağmıştı. Söylenenlere dayanamayan May sonunda isyan etti! İşte Jessica May'in o açıklaması...

Avrupa Yakası dizisinin Aslı'sı Gülse Birsel çılgına döndü! 'Uyduruyorsun, uydurma...'Avrupa Yakası dizisinin Aslı'sı Gülse Birsel çılgına döndü! "Uyduruyorsun, uydurma..."

Türk Vatandaşı Oldu Diye Demediklerini Bırakmadılar!

Oynadığı Yeni Gelin ve Maria ile Mustafa gibi televizyon yapımlarıyla adından söz ettiren Brezilyalı model ve oyuncu Jessica May geçtiğimiz günlerde Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olduğunu duyurmuştu. Türk Hava Yolları'nın reklam filminde ve Dert Bende adlı sinema yapımında da rol alan ünlü isim sosyal medyadan Türk Vatandaşlığına geçtiğini mutlu bir şekilde paylaşırken gelen kötü yorumlar karşısında isyan etti.



May, gelen olumsuz yorumlar karşısında Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşlığına geçmekten gurur duyduğunu belirterek, "Saçma sapan ve kalp kırıcı yorumlar aldım. Ben Türkiye'yi çok seviyorum. Hep de seveceğim. Türk vatandaşı olduğum için kendimle gurur duyuyorum" şeklinde konuştu.

YORUMLAR 37
  • hıghlander 1 yıl önce Şikayet Et
    Jessica Mey!...Sen zaten Türk'sün,yoğun olarak Kuzey doğu Avrupa ve Finlandiyalılar ve Macarlar gibi:Hun imparatorluğu Türklerinden.Geri kalan her şeyi kafandan at ve Kur'an-ı Kerime sarıl.Zira bir gün ne Türk kalacak,ne İngiliz ,ne Alman,ne Arap,ne Japon, ne Çinli ne Rus.,ne de vatandaşlık kavramı...Kıyamet kopup da,Mahşerde yerler ve gökler yeni bir yaratılışla yaratılıp, insanlar amellerinden sorulup kalpler yarılıp içindekiler döküldüğünde, o zalim ve nankör insanoğluna,ırkını sormayacaklar,sen, o güne hazırlan, işine bak!
    Cevapla
  • ,,,,,,,,,,,, 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir insan senin ülkeni sevmiş ve vatandaşın olmak istemiş ; bu bir harika, İngiliz ve Rus, İsrailli ajanlara dikkat emek lazım
    Cevapla
  • Erğ 1 yıl önce Şikayet Et
    Bizde elit seküler geçinen bir kesim var, hem Türkiyenin kaymağını yiyiyorlar hemde ezikler, ezikliklerinin sebebi ülkemizin dininin islam olması halkımızın müslüman ve Türk olması,
    Cevapla
  • gercek! 1 yıl önce Şikayet Et
    yorum 10 numara tebrik ederim !
    Cevapla
  • Fatih 1 yıl önce Şikayet Et
    Lozan gereği zorunlu olarak Türk vatandaşlığına alınan azınlıklar ve onların soyundan gelenler yeniden azınlık statüsüne alınmadıkça bu hainler bitmez. Bunların hepsi Türk vatandaşlığı almış ve Türl-Müslüman görünümlü Ermeni-Yunan-Rum azınlıklar. Bu nedenle ülkeye çakılan bir çiviye bile hazmedemiyorlar. Bu yüzden her iyi şeyi kötülemek için yarışıyorlar. Bu yüzden gerçek Türk ve Müslüman olanalrı hep aşağılamaya çalışıyorlar. Bu yüzden tesettürlülerden bu kadar nefret ediyorlar. Saymakla bitmez. Bunlardan kurtulmalıyız.
    Cevapla
  • hıghlander 1 yıl önce Şikayet Et
    Yalnız bunları nasıl ayıt edeceksin,bari onu da söyle.Ya sana, bana da piyango vurursa..Ben söyleyeyim: taş üstüne bir taş koyup da iyi niyetle ülkesini ve Hakk'ı,imanı savunan,maneviyatını savunan olup olmadığına bakılır,ırkına değil.Osmanlı öyle baktı,650 yıl herkes -ayrım olmaksızın-cebinde altın paralarla gezdi bu sayede insanlar.Şimdi yüzyıllarca herkes birbirine karışmış,bunun için kişilerin vatan severliğine bakacaksın,ideolojisi sana zıt olsa da.Zira niyettir esas olan.yanlışını anlatırsın gerekirse,düzelir.
    Cevapla
  • dadaş 1 yıl önce Şikayet Et
    helal olsun. Türk olmak ayrıcalıktır. bide Müslüman olursan güzelliğine güzellik katarsın.
    Cevapla
  • Bll 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne kadar saçma yorum türk olmuyor, türkiye vatandaşı oluyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Anadolu Alimler Birliğinden seçim açıklaması! İstanbul'a dikkat çekti
İstanbul'a yeni tünel: Süre 30 dakika kısalacak, açılış tarihi belli oldu!