Turabi Çamkıran Survivor All Star'a katılacak mı? Ünlüler takımına mı gelecek Gönüllüler takımına mı?

Survivor 2022 All Star programı tüm heyecanı ile devam ediyor. Ünlüler ve Gönüllüler takımları, son elemelerden sonra kalan yarışmacılarıyla Birleşme Partisi'ne gidiyor. Bugünkü bölümde, Survivor'la özdeşleşmiş eski yarışmacılar; adadaki yarışmacılarla Bil Bakalım oynayacak. Turabi Çamkıran da Nagihan Karadere ile eşleşti. Peki, Turabi Survivor All Star programına katılacak mı?

Turabi Çamkıran Survivor All Star'a katılacak mı? Ünlüler takımına mı gelecek Gönüllüler takımına mı?
Turabi Çamkıran Survivor All Star'a katılacak mı? Ünlüler takımına mı gelecek Gönüllüler takımına mı?
GİRİŞ 27.03.2022 17:34 GÜNCELLEME 27.03.2022 17:34

Survivor 2022 All Star programında Elif Gören'in elenmesiyle beraber Birleşme Partisi'ne kalan yarışmacılar belli oldu. Öte yandan, programı takip eden binlerce kişi Survivor programıyla özdeşleşmiş Turabi Çamkıran'ın yarışmaya dahil olup olmayacağı merak ediliyor. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla takipçilerini heyecanlandıran Turabi, yeni bölümde göründü! Nagihan'la Bil Bakalım oynayan Çamkıran, Adem Kılıççı'ya üstü kapalı göndermede de bulundu. Peki, Turabi Çamkıran Survivor All Star'a katılacak mı?

TURABİ ÇAMKIRAN SURVİVOR ALL STAR'DA!

Survivor'da yarıştığı senelerde Acun Ilıcalı'yla girdiği diyaloglarla tanınan ve iki kez şampiyonluk yaşayan Turabi, yeni sezonun Birleşme Partisi bölümünde yer aldı. Programla özdeşleşen Bil Bakalım oyununda Nagihan'a eşlik eden Turabi, 2018 yılında şampiyonluğu kaptırdığı Adem Kılıççı'ya da gönderme yaptı.

Survivor Turabi Nagihan

Bir kelimenin anlatımı esnasında "Adem'in en çok yaptığı şey" şeklinde bir ipucu verdi. Nagihan da cevap olarak "İtiraz mı?" dedi. Sunucu Murat Ceylan bu cevabı doğru kabul ederken, Adem'in gülüşü ise ekranlara yansıdı.

Survivor Adem

Ancak takipçileri, onun yeni sezona dahil olup olmayacağını merak ediyor. Survivor'a damga vurmuş yarışmacıların yer aldığı Survivor 2022 All Star programında Turabi'ye yer verilmemişti. Bu gelişme programın takipçilerini üzerken, devam eden bölümlerde Turabi'nin yedek kadrodan adaya dahil olacağı düşünülüyordu. 

TURABİ'DEN KAFA KARIŞTIRAN PAYLAŞIM: "YÜKLENİYOR..."

Survivor programlarıyla geniş bir takipçi kitlesine ulaşan Turabi, haftalar önce sosyal medya hesabından Survivor'da çekilmiş bir fotoğrafını paylaşmıştı.

Survivor Turabi

Turabi'nin bu fotoğrafa "Yükleniyor" notunu düşmesi kafa karışıklığına neden oldu. Çoğu takipçisi Turabi'nin All Star'a katılacağını düşündü. 

TURABİ SURVİVOR'A KATILACAK MI?

Turabi Çamkıran'ın Survivor All Star programına katılıp katılmayacağı henüz belirsizliğini koruyor. Daha önce, Turabi'nin Birleşme Partisi'nden sonra katılacağı söylenmişti.

Turabi Survivor

Acun Ilıcalı tarafından şimdiye dek herhangi bir yedek ismin dahil olup olmayacağına yönelik açıklama yapılmadı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
DEM Parti'den Türk bayrağı ve İstiklal Marşı skandalı! 2 Belediyeye soruşturma başlatıldı
Tokat'ta kırılmanın olduğu fay hattı havadan görüntülendi