Cüneyt Arkın ve Orhan Gencebay arasındaki bilinmezlik son buldu...

Cüneyt Arkın'ın 'Benim Kahramanım Türk Halkıdır' isimli kitabından bahsettiği ve arabeskçinin Orhan Gencebay olduğu öne sürülünce olanlar oldu. "Onun gibiler ancak asansörle çıkar" ifadeleri ortamı iyice gerdi. Orhan Gencebay katıldığı televizyon programına Cüneyt Arkın'a büyük tepki gösterdi. Bunun üzerine Cüneyt Arkın'ın kitaplarının toplatılacağı haberleri ortada dolanırken, gerçek ortaya çıktı.

 Cüneyt Arkın ve Orhan Gencebay arasındaki bilinmezlik son buldu...
Cüneyt Arkın ve Orhan Gencebay arasındaki bilinmezlik son buldu...
GİRİŞ 07.04.2022 10:01 GÜNCELLEME 07.04.2022 10:01
Bu Habere 51 Yorum Yapılmış

Usta oyuncu Cüneyt Arkın, geçtiğimiz günlerde  'Benim Kahramanım Türk Halkıdır' isimli kitabını okuyucu ile buluşturdu. Kitabında anlattığı Kemal Sunal ile birlikte olan bir anısında bir arabeskçiye yaptıkları eleştiriye değindi. Bu arabeskçinin Orhan Gencay olduğu öne sürülünce ortalık iyice gerildi.

Arkın, kitabında, Kemal Sunal ile birlikte bir otelin lobisinde otururken gözüne takılan arabeskçiden bahsetti. Konuya ilişkin, Baktım, 60 yıllık müzik birikiminin üzerine çökmüş Arap'tan yürüttüğü şarkılarla bir anda meşhur olmuş bir arabeskçi. Asansöre bindi, yukarı çıktı. Kemal Sunal, 'Bu herif gibiler ancak asansörle yükselir' dedi" ifadelerini kullandı.

Bu ifadelerden sonra ise söz konusu arabeskçinin Orhan Gencebay olduğu öne sürüldü. 

Cüneyt Arkın

Cüneyt Arkın kimdir, gerçek adı nedir? Cüneyt Arkın'ın asıl mesleği neydi ve kaç evlilik yaptı? Cüneyt Arkın kimdir, gerçek adı nedir? Cüneyt Arkın'ın asıl mesleği ne?

ORHAN GENCEBAY AÇTI AĞZINI YUMDU GÖZÜNÜ

Bu konunun gündem olması üzerine Orhan Gencebay TV8 ekranında izleyici ile buluşan İkinci Sayfa programına katılım sağlayarak, Cüneyt Arkın'ı eleştiri yağmuruna tuttu. Usta sanatçı Gencebay, "Tatsız bir konu. Cüneyt Arkın'ın söylediği her şey yalan ve uydurma iddialardır." dedi.

Orhan Gencebay konuyu değerlendirirken, Cüneyt Arkın'ın neden bu konuda yalan söylediğini anlamadığını söyledi. Gencebay, "Arabesk tanımı son derece yanlış. Müzikle hiçbir ilgisi olmayan Cüneyt Arkın ise bu konuyu zaten hiç bilmez. Cüneyt Arkın bana neden böyle davranıyor? Yoksa düşman mı? Nedir bu zavallılık, bilinçsizlik? Cüneyt Arkın'a hayret ediyorum. Ben ona ne yaptım ki bana böyle iğrenç davranıyor?" gibi ifadeler kullandı. 

Orhan Gencebay

Orhan Gencebay kimdir? Orhan Gencebay aslen nereli ve kaç yaşında? Orhan Gencabay hakkında bilgilerOrhan Gencebay kimdir? Orhan Gencebay aslen nereli ve kaç yaşında? 

MEĞER ORHAN GENCEBAY'IN ASANSÖR FOBİSİ VARMIŞ

Bu olayların üstüne Orhan Gencebay'ın asansör fobisi olduğu ortaya çıktı. Durum böyle olunca Cüneyt Arkın'ın bahsettiği arabeskçinin Orhan Gencebay olma ihtimali ortadan kalkmış oldu. 

ORHAN GENCEBAY'IN EŞİ: CÜNEYT ARKIN'IN KİTABINI TOPLATTIRACAĞIZ

Tüm bu olay karşısında Orhan Gencebay'ın eşi Sevim Emre de sessiz kalmadı. Emre, avukatla görüştüğünü, saygısızlığa hazmedemeyeceklerini ve kitabı toplattıracaklarını ifade etti. 

Orhan Gencebay'ın eşi Sevim Emre

GERÇEK ORTAYA ÇIKTI!

Konuya ilişkin, bahsedilen kişinin Orhan Gencebay olmadığı açıklanınca Sevim emre, dava açmaktan vazgeçtiğini açıkladı. Emre, "kitaptaki kişi madem Orhan abiniz değil, O zaman hayırlı uğurlu olsun.."  şeklinde konuştu. 

Cüneyt Arkın'ın kitabı

YORUMLAR 51
  • Istanbul 2 yıl önce Şikayet Et
    Sen Arkını taniyor musun ki Musyafa Aksu? Burada Orhan Gencebay'a sözüm yoktur. Cüneyt Arkın Türk milletinin tarihini anlatan filmleri çekmek için ne fedakarliklarda bulunmuştur. Üstelik te işsiz güçsüz değildi o dönemde. Kendisi doktor olduğu halde o filmleri çekmiştir. Türk sinemasına o kiymetli tarihi eserleri kazandırmıştır. Issiz güçsüz kaldığı için değil yani. Gelecek nesillere miras olarak çekmiştir. Bazı işler vardır karşılığı para ile ödenemez. Mevzu para olsaydı Tarih filmleri yerine aşk filmleri çekerek daha zengin olurdu Cüneyt Arkın emin ol. Para ile değişilmeyen değerler vardır nitekim; tabi bilene.
    Cevapla
  • Istanbul 2 yıl önce Şikayet Et
    Buradaki yorumlar çok kırıcı. Orhan gencebay da, Cüneyt Arkın da, Kemal Sunal da, müslüm gürses de Türk milletinin degerleridir. Cüneyt Arkın Türk milletinin tarihini anlatan filmleri çekmek için ne fedakarliklarda bulunmuştur. Üstelik te işsiz güçsüz değildi o dönemde. Kendisi doktor olduğu halde o filmleri çekmiştir. Türk sinemasına o kiymetli tarihi eserleri kazandırmıştır. Issiz güçsüz kaldığı için değil yani. Gelecek nesillere miras olarak çekmiştir. Bazı işler vardır karşılığı para ile ödenemez. Mevzu para olsaydı Tarih filmleri yerine aşk filmleri çekerek daha zengin olurdu Cüneyt Arkın emin ol. Para ile değişilmeyen değerler vardır nitekim; tabi bilene.
    Cevapla
  • Alparslan 2 yıl önce Şikayet Et
    Kemal SUNAL'ın filmleri Charlie CHAPLIN'in fotokopileri Oda kendisine baksın.
    Cevapla
  • misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    baksen şu işe çok önemli bir konu yemeden içmeden kesildik halimiz perişan oldu
    Cevapla
  • Serdar 2 yıl önce Şikayet Et
    Aslında doğru söylenmiş. Sanırım bu yüzden hemen üzerine alınmış. Çünkü özellikle 70 li yıllardaki arabesk eserlerin çoğunun orijinali, 60' lardaki Mısır, Ürdün, Arabistan şarkıları. YouTube'den karşılaştırabilirsiniz. Çoğunun müziği birebir aynıdır. Kurnazca bir değişiklikle, bizlere Türk eseri olarak yutturulmuş..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kral 2. Abdullah'tan son dakika operasyon açıklaması! İsrail'i resmen uyardı
Bakan Kacır müjdeyi verdi! Türkiye'nin 'ilk ilaç adayı geliştirildi'