Survivor Ekstra programından kovulduğu iddia edilen Semih Öztürk'ten şok açıklama...

Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği Ütopya ve Survivor gibi yarışma programlarından tanınan ve yarışma hayatı boyunca girdiği polemiklerle gündem olan Semih Öztürk'ten şaşırtan bir açıklama geldi. Ünlü ismin Survivor Ekstra programında yorumculuk yaparken Acun Ilıcalıyla ters düştüğü ve programdan bu yüzden kovulduğu iddia edilmişti. Semih Öztürk sosyal medya hesabından iki gün önce yapılan eleme ile ilgili konuştu...

Survivor Ekstra programından kovulduğu iddia edilen Semih Öztürk'ten şok açıklama...
Survivor Ekstra programından kovulduğu iddia edilen Semih Öztürk'ten şok açıklama...
GİRİŞ 07.04.2022 11:13 GÜNCELLEME 07.04.2022 12:22
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

TV8 ekranlarından izleyici ile buluşan Survivor programında Salı günü yaşanan eleme potasında Ardahan, Barış, Gizem ve Gökhan Keser yer aldı. Gecenin sonunda halktan gelen SMS oylamasıyla adaya veda isim Ardahan oldu. Bu ismin adadan ayrılmasının ardından Survivor Ekstra programında yorumculuk yapan Semih Öztürk'ün açıklamaları gündem oldu. Ünlü ismin yorum programından neden ayrıldığı belirsizliğini korurken, Semih Öztürk'ün Acun Ilıcalı ile ters düştüğü ve bu sebeple programdan kovulduğu iddia edilmişti. İşte Semih Öztürk'ün sosyal medya hesabından yaptığı o açıklama...

 

" Ardahan'ın Duygularıyla Oynadılar"

Survivor Ekstra programından kendi isteğiyle mi yoksa Acun Ilıcalı'nın talebiyle mi ayrıldığı merak konusu olan Semih Öztürk, Twitter hesabından ardı ardına sert paylaşımlarda bulundu. 

Mahalle baskısıyla kendilerinin potaya yazılmasını yasakmış gibi kabul ettirip diğerlerini ezen yarışmacılar var. Bunlar öyle bir yapılanma oluşturdular ki 5 ay yatsalar, herkesi fırçalalar da takım arkadaşları tarafından yine yazılmayacaklar. Tebrikler mi diyeyim, ayıp mı bilemedim." ifadelerini kullandı.

Semih Öztürk bu paylaşımda ise "Bazı yarışmacılar hiçbir zaman tehdit görmedikleri Ardahan’ı bugünlere kullanmak için sakladılar. Yoksa Ardahan’ın varlığı ya da yokluğuyla ilgili bir duygu ya da düşünceleri hiçbir zaman olmadı. Ardahan’ın duygularıyla oynadılar ve bunu hiç acımadan yaptılar. Kimdir bunlar?" şeklinde konuştu.

Semih Öztürk Kimdir?

Semih Öztürk, 1991 yılında Bursa'da doğdu. TV8 ekranlarından yayınlanan Ütopya ve Survivor yarışmalarıyla adını duyuran isim yarışma programında yaptıklarıyla çok konuşuldu. Yaptığı yorumlar ve girdiği tartışmalarla gündemden düşmeyen isim TV8 ekranlarından yayınlanan Survivor Ekstra programında bir dönem yorumcu olarak görev yaptı Ütopya programında tanıştığı Kurretülayn Matur ile evlendi.

YORUMLAR 3
  • Cemaldemir 2 yıl önce Şikayet Et
    Biri milyarder olmus veya olmamis bu insanlari hic ilgilendirmiyor cünkü bu milyarderlerin insanlara mali olarak hic bir faydasi yok onun icin cokda umrumdaydi
    Cevapla
  • Alper 2 yıl önce Şikayet Et
    Twitini merak edip okudum. sanki devlet meselesi, ölüm kalım savaşı gibi bir yazı. Yazıklar olsun şu programlara yasak koyamayanlara. fuhuş ve çıplaklık bu kadar da normalleştirilmemeliydi.
    Cevapla
  • israfil T. 2 yıl önce Şikayet Et
    Bak işineeee
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Merkez Bankası anketi açıkladı: İşte yıl sonu dolar ve enflasyon tahmini
Altını olanlar ekrana kitlendi: Altındaki ani fiyat değişiminin 2 nedeni belli oldu