Kemal Sunal’a eşi sahip çıktı! “Ben anlatayım siz karar verin…”

Türk sinemasının ünlü isimlerinden rahmetli Kemal Sunal, son dönemde ortaya çıkan videoları ve hakkındaki iddialarla yeniden gündeme geliyor. Özellikle “cimri” iddiası uzunca bir süre basında yer edinmişti. Rahmetli sanatçının eşi Gül Sunal, YouTube kanalından yayınladığı videoyla bu iddialara yanıt verdi. Sunal, eşinin bir anısını anlatarak kararı izleyiciye bıraktı.

Kemal Sunal’a eşi sahip çıktı! “Ben anlatayım siz karar verin…”
Kemal Sunal’a eşi sahip çıktı! “Ben anlatayım siz karar verin…”
GİRİŞ 07.04.2022 16:07 GÜNCELLEME 07.04.2022 16:07
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Bir süredir YouTube kanalından kendisi ve rahmetli eşi Kemal Sunal hakkında videolar derleyen Gül Sunal, eşi hakkında çıkan “Cimri” iddialarına yanıt verdi. Kemal Sunal’ın son dönemde Fatih Ürek ve oğlu Ali Sunal’la çekilen bir videosu benzer şekilde gündeme oturmuştu. Usta sanatçı hakkında “Cimri” iddiaları da sosyal medyada konuşuluyordu. 20 binin üzerinde insanın takip ettiği kanalda açıklamalar yapan Gül Sunal, bu iddialara son vermek için eşinin bir anısını anlattı.

“Yıllarca Kemal’in Yazdığı Çekleri Kullandık”

YouTube’da takipçilerinin ve sosyal medyadaki Kemal Sunal hakkında merak edilen soruları cevaplayan Gül Sunal, eşi ile yaşadığı bir anıyı anlattı. Cimriliğin insandan insana değişebileceğini belirten Sunal, eşinin kendisi ve çocukları için daimi olarak boş çek imzaladığını söyledi. “Yıllarca Kemal'in yazdığı çekleri kullandık. Hatta çok ünlü bir mağazanın müdürü buna çok şaşırmıştı, 'Boş senet gibi imzalı çek, kaybetseniz ne olacak" diye sormuştu” şeklinde konuştu.

Kemal Sunal Gül Sunal

Eşinin bu durumdan oldukça memnun olduğunu da sözlerine ekleyen Gül Sunal, alışveriş sonrası defile yaparcasına kıyafetleri gösterdiklerini ve usta oyuncunun ilgiyle seyrettiğini söyledi.

“1000 Liranın Altında Gelirse Sen Ödersin, Üstünde Gelirse Ben…”

Gül Sunal, videonun devamında eşinin iş ortamında yaşadığı bir anıyı da anlattı. Sunal’ın anlattığına göre, “Saygılar Bizden” adlı dizinin çekimi esnasında, Kemal Sunal; diziden oyuncu arkadaşlarıyla birlikte Sultanahmet’e köfte yemeye gidiyor. O esnada, setteki yaşlı bir adam da köfte yemeye gitmek istiyor.

Kemal Sunal

Kemal Sunal da iş konuşacaklarını belirtip yaşlı adamı kabul etmiyor. Bunun üzerine yaşlı adam konudan ötürü sinirlenip Kemal Sunal’ın adını çıkarıyor. Bu konu Kemal Sunal’ın kulağına gidince, rahmetli sanatçı yaşlı adama seslenerek “Seni de götüreceğim” diyor. Gül Sunal’ın adını vermediği bu yaşlı, Kemal Sunal’a “Yanımda birkaç kişi daha getireceğim” cevabını veriyor.

Hesap 1000 Liranın Altı Geliyor Ama...

Usta oyuncu da, tam o sırada yaşlı adama ilginç bir teklif yapıyor. Gül Sunal’ın dediğine göre, yaşlı adama “Gideceğimiz yer pahalı bir yer. Hesap 1000 liranın altında gelirse sen ödersin. Üstünde gelirse ben öderim” diyor. Yaşlı adam da kabul ediyor etmesine ancak, sette çalışan herkesi bu etkinliğe çağırıyor.

Kemal Sunal cimri miydi?

Gül Sunal’ın anlattığına göre o gün, kalabalık masaya sadece 960 liralık hesap gelmiş. Bu hesabı yaşlı adam ödeyince ister istemeden bozulmuş. Günün sonunda yaşlı adam ve set dağılınca Kemal Sunal’ın masasına garson bir kez daha uğramış. Sunal, o anların şimdiye dek kimse tarafından bilinmediğini söylerken; hesabın geri kalan kısmının eşinin ödediğini belirtmiş. 

YORUMLAR 12
  • Ömer 2 yıl önce Şikayet Et
    Falan filan feşmekan
    Cevapla
  • Sinan kaya 2 yıl önce Şikayet Et
    Halka Adamı kemal
    Cevapla
  • anlamsiz 2 yıl önce Şikayet Et
    öleli yirmi küsur yıl oluyor dua edin sadaka verin bos ve gereksiz seylerle gündem oluşturmaya calismayin
    Cevapla
  • arif kabaçalı 2 yıl önce Şikayet Et
    bu cimrilik degildir sadece kendini kullandırmamış akıllıca
    Cevapla
  • Zehra 2 yıl önce Şikayet Et
    Yaşlı adam, rahmetli Orhan Çağman, herkes biliyor ki bunu.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Devlet Bahçeli: İran-İsrail gerilimi tiyatrodur
Beşiktaş'ın yeni hocası belli oluyor! İşte öne çıkan isim