Beşiktaşlı Josef De Souza'dan örnek davranış! Ramazan sebebiyle ihtiyaç sahibi ailelere...

Beşiktaş’ın başarılı oyuncusu Josef De Souza mübarek Ramazan ayında ihtiyaç sahibi aileleri unutmadı. Siyah beyazlı futbolcunun geçtiğimiz hafta Beşiktaşlı taraftarlara yaptığı çağrı yanıtsız kalmamış ve stadyumun dolup taşması çok futbolseverler tarafından çok konuşulmuştu. Brezilyalı futbolcunun Müslümanlara unutmaması herkesin takdirini kazandı...

Beşiktaşlı Josef De Souza'dan örnek davranış! Ramazan sebebiyle ihtiyaç sahibi ailelere...
Beşiktaşlı Josef De Souza'dan örnek davranış! Ramazan sebebiyle ihtiyaç sahibi ailelere...
GİRİŞ 18.04.2022 14:57 GÜNCELLEME 18.04.2022 14:57
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Siyah Beyazlıların geçtiğimiz sezonun  başında kadrosuna kattığı Brezilyalı futbolcu Josef De Souza'nın hareketi herkesi duygulandırdı. Daha önce Fenerbahçe forması da giyen Souza, iyiliksever kişiliği ve merhametli karakteriyle ortaya çıkıyordu. Sosyal medya hesabından yaptığı hareketlerle de adından söz ettiren başarılı ismin yaptığı son hareket yüreklere dokundu. Josef De Souza'nın Müslüman olmamasına rağmen Ramazan ayında gösterdiği hassasiyet herkesi mutlu etti...

Josef Ramazan'da Müslümanları Unutmadı!

Beşiktaş'ın Brezilyalı futbolcusu Josef De Souza öyle bir şey yaptı ki, sadece futbol camiası değil, herkes onu konuşuyor. Sosyal medya üzerinden yaptığı hareketler çok konuşulan Souza'nın son hareketi takdir topladı. Dini inancı İslam olmayan, ancak Ramazan ayına saygı gösteren başarılı oyuncunun, İstanbul'un yoksul mahallelerinde eşiyle birlikte gıda kolisi dağıttığı ortaya çıktı.



Spor yazarı ve yorumcusu Mehmet Ayan yaptığı açıklamada, "Josef de Souza değerli eşi ile şu sıralarda, mahalle muhtarıyla işbirliği halinde, 5-6 kişilik bir ekiple Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nın yakınında bulunan bölgede dar gelirlilere ramazan kolisi dağıtıyor. Kendisi ve eşi de dağıtanların içinde. Bravo..." şeklinde konuştu. kısa süre içerisinde birçok Twitter kullanıcısının paylaştığı bu gelişme adeta yüreklere dokundu.

Sosyal Medya Paylaşımı Dikkat Çekmişti!

Beşiktaş'ın yıldız oyuncusu dün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Goller hafızada kalır, zaferler tarihte kalır, ancak gerçek bir miras birçok insanın hayatını değiştirebilir. Yeni bir proje geliyor." ifadelerini kullanmıştı.

YORUMLAR 8
  • bytecimer 2 yıl önce Şikayet Et
    yüce mevlam en kısa zamanda seni imanla şereflendirsin doğru yola iletsin
    Cevapla
  • naif 2 yıl önce Şikayet Et
    brezilyalılar dindar hristiyanlar ama bir boşluk içindeler sanırım, İslamiyeti daha fazla anlatmamız lazım, (alex de kuran okuyorum demişti, mert nobre gitmiyor ülkesine vs)
    Cevapla
  • Sedat 2 yıl önce Şikayet Et
    Müslümanım diyen insanlar yardım etmiyor sen yardım ediyorsun helal olsun
    Cevapla
  • Gakkoş 2 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim iman nasip etsin
    Cevapla
  • 1071 2 yıl önce Şikayet Et
    aminnn
    Cevapla
  • Kaan 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah müslümanlığı da nasip eder İnşallah.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
S&P, Fed'in ilk faiz indirimini aralıkta bekliyor
Eurovision'dan skandal Filistin kararı! Sertap Erener yine de gidecek mi?