Kullanmadığı zamanlarda boş durmasın diye kiraya verdi! Ünlü isim gecelik 23 bin TL kazanıyor...

"Söylemezsem Olmaz" isimli magazin programında yorumculuk yapan Seren Serengil, son dönemde aşırı kilo kaybı nedeniyle gündem olmuştu. Yaz tatilini çok sevdiği bilinen ünlü sunucu her yıl yat kiralayarak tatilini geçiriyordu. İki yıl önce 2.5 milyon lira vererek kendisine 21 metrelik yat satın alan Serengil'in yatını kiraya verdiği ortaya çıktı...

Kullanmadığı zamanlarda boş durmasın diye kiraya verdi! Ünlü isim gecelik 23 bin TL kazanıyor...
Kullanmadığı zamanlarda boş durmasın diye kiraya verdi! Ünlü isim gecelik 23 bin TL kazanıyor...
GİRİŞ 16.04.2022 10:16 GÜNCELLEME 16.04.2022 10:16
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Magazin dünyasının yakından tanıdığı ve televizyon programlarında sunuculuk yapan Seren Serengil'in  "Seren" adını verdiği lüks bir yatı bulunuyor. Marmaris Bozburun'da demirli olan lüks yatı 2 yıl önce satın alan ünlü isim 2.5 milyon lira ücret ödemiş ve bu konu o dönem oldukça gündem olmuştu. Seren Serengil'in yatında bir gece konaklamak isteyenlerin ödeyeceği ücret ortaya çıktı. Bülent Cankurt'un haberine göre Seren Serengil, 6 kişilik yatını kullanmadığı zamanlarda boş durmasın diye lüks villa ve yat kiralayan bir internet sitesinde ilana verdi...

Lüks Yatın Geceliği 23 Bin Lira

Sabah'ta yer alan habere göre Seren Serengil, Marmaris Bozburun'da demirli olan 'Seren' ismini verdiği lüks yatını bir sitede ilana verdi.

21 metre uzunluğundaki yatın günlük kirası ise gündem oldu. 'Seren'de bir gece tatil yapmanın bedeli 23 bin TL olarak belirlendi. 

"İnsaflı Bir Fiyat Belirlemiş"

Bülent Cankurt, yaptığı açıklamada 6 kişinin tatil yapabildiği lüks yatın günlük kirasını uygun bulurken " Yazlık kiralarının ve otel fiyatlarının fırladığı dönemde, 6 kişinin tatil yapabileceği lüks bir yat için Serengil bence insaflı bir fiyat belirlemiş. Üstelik Seren Serengil'in yatında tatil yapmak isteyecek binlerce kişi olacağı gerçeği ortadayken…" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 3
  • mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    zengin ülkeyiz vesselam.
    Cevapla
  • Abbas 2 yıl önce Şikayet Et
    Günlük 23 bin TL makul fiyatmış vay be, 5 asgari ücret maaşı..
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Oha allah gözünü doyursun
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yunanistan'ı korkutan gelişme...Türkiye'yi durdurmak için rekor bütçe
Trabzonspor'dan müthiş geri dönüş! Onuachu şov yaptı