Kurtlar Vadisi ile Yüzüklerin Efendisi arasındaki bağlantı herkesi şaşırttı! Gandalf meğerse...

Türk dizi tarihinin en çok izlenen yapımlarından biri olan Kurtlar Vadisi dizisi ile dünyanın en çok izlenen yapımlarından biri olan Yüzüklerin Efendisi film serisi arsında bağlantı olduğunu öğrenenler şaşkınlığını gizleyemedi. Vadi dizisinin efsane oyuncularından biri meğerse Yüzüklerin Efendisi serisinin büyücüsü Gandalf'ın sesi olmuş! İşte o sürpriz isim hakkındaki gerçekler...

Kurtlar Vadisi ile Yüzüklerin Efendisi arasındaki bağlantı herkesi şaşırttı! Gandalf meğerse...
Kurtlar Vadisi ile Yüzüklerin Efendisi arasındaki bağlantı herkesi şaşırttı! Gandalf meğerse...
GİRİŞ 07.05.2022 13:19 GÜNCELLEME 07.05.2022 13:19
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Bir döneme damga vuran işlerden biri olan Kurtlar Vadisi dizisi seneler sonra bile konuşulmaya devam ediyor. Üstelik bu kez ortaya çıkan gerçek herkesin ağzını açık bırakacak cinsten. Dünyanın en çok izlenen ve büyük beğeni toplayan yapımlarından biri olan Yüzüklerin Efendisi serisiyle Vadi dizisi arasında bağlantı olduğu ortaya çıktı. Ünlü filmde büyücü olarak yer alan ve başarılı performansıyla ses getiren Gandalf karakterini 3 filmde de Vadi dizisinin efsane oyuncusu seslendirmiş. İşte Yüzüklerin Efendisi filmlerine ses veren o ünlü Türk isimler...

Gandalf aslında Laz Ziyaymış!

Yüzüklerin Efendisinin efsane oyuncularından biri olan Gandalf'a ses veren ünlünün Kurtlar Vadisi dizisinin unutulmaz ismi çıkması herkesi şaşkına çevirdi. Filmin Türkçe versiyonunda efsane büyücüye ses veren kişinin, Vadi dizisinin babalarından Laz Ziya, yani İstemi Betil olduğu öğrenildi. Diziyi ve Filmi izleyenler bunu bilirken, birçok sinema severin bu bilgiyi ilk kez öğrenmesi şaşkınlık oluşturdu

İşte Yüzüklerin Efendisi Serisine Ses Veren Ünlüler...



Yüzüklerin efendisi serisinin ünlü karakterlerinden Frodo Baggins'i ses sanatçısı Emrah Özertem seslendirmiştir. 



Seride Frodo'nun en yakın dostlarından biri olan Samwise Gamgee'yi seslendiren isim ise ünlü tiyotro sinema ve dizi oyuncusu Engin Alkan'dır.



Yine Sam ve Frodo'nun yakın dostu olan Meriadoc Brandybuck'a ses veren ünlü ise son olarak Çocuklar Duymasın dizisinden tanıdığımız Volkan Severcan'dır.



Yüzüklerin Efendisinin belki de en çok beğenilen isimlerinden biri olan Aragorn'u seslendiren ise ünlü sanatçı Boğaçhan Sözmen'dir.



Film serisinin en çok beğenilen bir diğer ismi olan ve Elf olarak tanınan Legolas'a ise ses veren isim ünlü ses sanatçısı Murat Şen'dir.



Yüzüklerin Efendisi serisinde cüce olarak yer alan Gimli karakterine ses veren isim ise ünlü oyuncu Ender Yiğit'dir.



Film serisinde insan ırkının önde gelen krallıklarından birinin varisi olan Boromir karakteri ise ünlü oyuncu ve ses sanatçısı Uğur Polat tarafından seslendirilmiştir.

YORUMLAR 1
  • OAEK 1 yıl önce Şikayet Et
    Zaten biliniyordu, Kılıç'ın senaryoyu bilmeden oynuyormuşçasına şaşırmamızı beklemeyin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail resmi televizyonu: "İsrail ordusu Refah'a çok yakında girmeye hazırlanıyor"
Ancelotti inadını kırıyor! Real Madrid'de Arda Güler gelişmesi