Oğuzhan Koç'tan flaş açıklama: "Eser ülkeyi kandırıyor..."

Yılmaz Erdoğan'ın yapımcılığını üstlendiği Çok Güzel Hareketler Bunlar projesiyle ününe ün katan Oğuzhan Koç, yakın arkadaşı Eser Yenenler hakkında açıklamalarda bulundu. Başarılı şarkıcı, Yenenler'den bahserken, "30 yıldır ülkeyi kandırıyor" ifadelerini kullandı. İşte, Oğuzhan Koç'un açıklamalarından satır başlıkları...

Oğuzhan Koç'tan flaş açıklama: "Eser ülkeyi kandırıyor..."
Oğuzhan Koç'tan flaş açıklama: "Eser ülkeyi kandırıyor..."
GİRİŞ 14.05.2022 17:13 GÜNCELLEME 14.05.2022 17:14
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Çok Güzel Hareketler Bunlar programındaki skeçlerle ününe ün katıp, zamanla Türkçe Pop Müzik kategorisinde eserler üreten Oğuzhan Koç, önceki gün basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı. Yeni iş projeleri ve kişisel yaşamı hakkındaki sorulara cevap veren ünlü şarkıcı, yakın arkadaşı Eser Yenenler hakkında esprili açıklamalarda bulundu.

Yeni Projenin Basın Lansmanına Katıldı

Yeme-içme sektöründe faaliyet gösteren bir firmanın yeni reklam yüzü olan Oğuzhan Koç, önceki gün şirket ortaklığınca düzenlenen basın lansmanına katıldı. Koç, kurumla aralarındaki işleyişin çok iyi gittiğini ve projeyi kutlamak için lansmanın organize edildiğini anlattı.

Reklamda Yediklerimin Kilosunu Veriyorum

Bir muhabirin Oğuzhan Koç'un reklam filmlerinde çok fazla yemek yediğine değinmesi üzerine başarılı sanatçı, "Baklava, hamburger, tatlı, kebap... Hepsinden bolca yedim. Hala reklam filmlerinde yediklerimin kilolarını vermeye çalışıyorum" şeklinde konuştu. Koç'un "kilo verme" bahsini açması üzerine bu kez Eser Yenenler hakkında bir soru geldi.

Eser Yenenler

"Eser Yalan Söylüyor..."

Oğuzhan Koç, "Kilo verme" konusunu açınca başka bir muhabir, "Yediklerinizden Eser Yenenler'e gönderiyor musunuz? O diyetteydi en son..." sorusunu sordu. Koç, bu soruya gülerek tepki verip: "Eser 30 senedir ülkeyi kandırıyor 'Diyet yapıyorum' diye." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 19
  • hakan 1 yıl önce Şikayet Et
    bunlar kim kendini ne zannediyorlar bu memlekete ne hayırları oldu bu güne kadar
    Cevapla
  • Mert 1 yıl önce Şikayet Et
    Bom boooooş haberleri böyle başlıklarla haberleştiryorsunuz ya diyecek bişey bulamıyorum. Güya belli hasasiyeti olan kanal
    Cevapla
  • Zaza aydo 1 yıl önce Şikayet Et
    Beş kuruş etmezler . vatanın kaymağını yiyip millete küfreden hainler
    Cevapla
  • Reis 1 yıl önce Şikayet Et
    Milletin çoçukları şehit oluyor. Bunlar para var diye bedelli yaptı. Ve ülkenin kaymağini yıyor. Bu ülkede adalet yok.. Paran varsa el üstündesin. Yoksa ayak altında..
    Cevapla
  • hakan33 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne kadar itici,sevimsiz ler yahu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Irak'ta Haşdi Şabi karargahına hava saldırısı! İran ve ABD'den peş peşe açıklamalar
MÜSİAD Başkanı Asmalı'dan İsrail iddialarına sert tepki: 'Manipülasyon yapılıyor'