Eski yarışmacı Sergen açıkladı! Acun Ilıcalı'nın çok izlenen programı MasterChef kurgu mu?

MasterChef Türkiye 2021 sezonunu dördüncülükle tamamlayan Sergen Özen, katıldığı bir programda kendisine gelen soruları yanıtladı. MasterChef’e iki kez başvurduğunu, ilk seferde şefleri görünce çok fazla heyecanlandığını belirten ünlü isim, binlerce kişi tarafından merak edilen o soruyu da cevapladı. Peki, MasterChef kurgu mu?

Eski yarışmacı Sergen açıkladı! Acun Ilıcalı'nın çok izlenen programı MasterChef kurgu mu?
Eski yarışmacı Sergen açıkladı! Acun Ilıcalı'nın çok izlenen programı MasterChef kurgu mu?
GİRİŞ 28.05.2022 21:08 GÜNCELLEME 28.05.2022 21:09
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Acun Medya’ya bağlı TV8 kanalının yapımlarından MasterChef’te geçtiğimiz sezonun popüler ismi Sergen Özen açıklamalarda bulundu. Bi’ Başka YouTube kanalına konuk olan isim, yarışmaya başvurma sürecini; sezon içerisinde gelişen olayları ve programın kurgu olup olmadığını cevapladı. Hatırlanacağı üzere, MasterChef’teki olayların kurgu olduğuna yönelik iddialar bir dönem çok konuşulmuştu. Eski yarışmacı da bu soruyu net bir şekilde cevapladı.

YARIŞMAYA NASIL BAŞVURDU?

MasterChef'e ilk olarak 2020 yılında başvurduğunu anlatan Sergen, ilk döneminde şefleri görür görmez heyecanına yenik düşmüş. Şimdilerde binlerce kişi tarafından takip edilen ünlü isim, o anlar için: "Aslında ben geçen sene başvurdum fakat ilk bölümden elendim. Yemeğin sosunu dökmeyi unuttum. Şefleri görünce elim ayağım titredi. Daha sonra memlekete geri dönüş yaptım." dedi.

MasterChef Türkiye'nin dördüncüsü Sergen Özen

Sergen, MasterChef'i bir süreliğine rafa kaldırsa da, programın yapımcıları yeni sezon için yarışmacıyı tekrar aradı. "Bu sene yine çağırdılar. Gittim. Bu sefer güzel oldu. Hak ettiğim yere geldim" diyen yarışmacı, MasterChef 2021 Türkiye sezonunu dördüncülükle tamamladı.

MASTERCHEF KURGU MU?

Aslen İngiltere yapımlı bir program olan MasterChef, geçtiğimiz yıl Türkiye'de dördüncü sezonunu tamamladı. Programa yıl içerisinde sık sık "kurgu" iddiaları atıldı. Bu iddiaların gerekçesi de, yarışmacıların elenme şekli; şeflerin ve yarışmacıların yapımcıdan direktif aldığına yönelikti. Sergen bu iddialara: "Yalan. Bir kere bile bize direktif vermediler. Biz çekime giriyorduk. Her şey akışında devam ediyordu. Bir kere bile müdahale edildiğini görmedim" şeklinde cevap verdi.

Sergen, bir başka TV8 yapımı O Ses Türkiye'de şarkı söylerken

Sergen Özen, geçtiğimiz sezonu dördüncülükle tamamlarken; yarışmanın finali Eren Kaşıkçı ile Hasan Biltekin arasında oynanmış ve şef oylaması sonucunda Eren şampiyon olmuştu.

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz
YORUMLAR 22
  • yalanınısıkım 4 ay önce Şikayet Et
    Kurgunun danisksı ama ıspat edemem,zaten yarışmaya katılanlar daha bir soğan soymasını bile beceremeyenlerden oluşmuş acun kendisne yakın eş,dost akrabalar arasında bu ileri yürütüyor çakma bir masterchef adı bile çakma.izleyenler dikkat ediyorsa bu sergen denen kişi yaptığı hiç bir yemeği geçerli değil.bir iki kişi hariç mutfakl alakaları yok hem pisler hen de yemek bilmiyorlar,ellerinm
    Cevapla
  • Yak 1 yıl önce Şikayet Et
    Çok meraklı birisi doğru ise saymış bir tepsi baklava fırına girmeden önce 40 dilimmiş ama fırından çıkınca 32 dilimmiş. Şimdi bu gerçekse ya baklava fırına da kurudu 8dilim kayboldu yada kurgu
    Cevapla
  • Arif 1 yıl önce Şikayet Et
    E tabi adam 4.olmuş ve tüm Türkiye tarafından bu yarışma sayesinde tanınmış,meşhur olmuş..Şimdi kurgu derse kendi şöhreti de gidecek elinden..yersen.....
    Cevapla
  • CANIM ÜLKEM 1 yıl önce Şikayet Et
    okuz altında buzagı aramayı bırakıp katılanlara destek olsak ulkemız daha basarılı olur hep aynı terane katılmaya cesareti olmayanlar karalamaya baslıyor.
    Cevapla
  • Gulya 1 yıl önce Şikayet Et
    Ben masterchefinde survivorunda kurgu oldugnu dusunmuyorum eger kurgu isede bize bunu yansitmiyolar ki islerini cok iyi yapyorlar........yorum yazanlarada cevabim eger ki boyle oldugnu dusunyorsaniz izlemeyin efendim haberleri okumayin yorum bile yapmayin size ne o zaman Allah Allah kurgu da kurgu
    Cevapla
  • Mustafa Yıldız 1 yıl önce Şikayet Et
    Gerçek şefler yarışı hak edip kapanmalı ve türkiyenin reklamı yapılmalı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ergin Ataman'a yapılan Siyonist tehdit anı kamerada: Yeni görüntüler ortaya çıktı
TOKİ, 33 ilde arsa satışı yapacak