Acun Ilıcalı'nın torunu yüzünü güldürdü! "İyi ki varsın dede"

Acun Ilıcalı'nın 52. yaş günü, torununun kutlaması ile renk kazandı. Acun'un 2 yaşındaki torunu Begüm, annesi ve babası ile birlikte yaptığı sosyal medya paylaşımı ile adından çokça söz ettirdi. İşte arından söz ettiren Acun'un torunu...

Acun Ilıcalı'nın torunu yüzünü güldürdü! "İyi ki varsın dede"
Acun Ilıcalı'nın torunu yüzünü güldürdü! "İyi ki varsın dede"
GİRİŞ 31.05.2022 12:53 GÜNCELLEME 31.05.2022 12:53
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Acun Ilıcalı, torunu Begüm'ün de içine dahil olduğu paylaşım ile gündem oldu. Sosyal medya paylaşımları üzerine Acun'un torunu ile benzerliği gözlerden kaçmadı. Fotoğraflara onlarca yorum yağdı. 

Banu Ilıcalı ve kızı Begüm

Acun Ilıcalı'nın Seda Başbuğ ile olan evliliğinden dünyaya gelen Banu Ilıcalı, babasının doğum gününü sosyal medya hesabından kutladı. Banu Ilıcalı, eşi Efe Ceyhun ve kızı Begüm'ün de içinde olduğu fotoğrafı yayınladı. Fotoğrafın altına da "İyi ki varsın baba, iyi ki varsın dede." notunu ekledi. 

Acun Ilıcalı, kızı damadı ve torunu

Banu Ilıcalı tarafından yapılan bu paylaşım, kısa süre içinde büyük etkileşim aldı. Özellikle, 2 yaşındaki Begüm Ilıcalı'nın dedesi Acun'a olan benzerliği bir hayli dikkat çekti. 

Banu Ilıcalı, eşi Efe Ceyhun ve kızı Begüm

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 2
  • sami 1 yıl önce Şikayet Et
    Damat yaşadı artık
    Cevapla
  • anadolum 1 yıl önce Şikayet Et
    Nesli zehirleyen kim olduğu ne olduğu belli olmayan adam,
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Abdülkadir Selvi'den ilginç iddia! Özel'in Erdoğan'a teklifi bu olacak
KAAN için yeni aşama! Teslim tarihi öne çekildi