Tuğçe Kazaz'ın şeriat çıkışı ortalığı fena karıştırdı! Şeytanca yaşamaya çalışan toplum...

Yaptığı açıklamalar ile adından sıkça söz ettiren Tuğçe Kazaz'ın şeriat ile ilgili düşüncesi gündem oldu. Şeriatın ne olduğunu tanımlayan Tuğçe Kazaz, ""Şeytanca yaşamaya çalışan toplumuz, bize şeriat gelmez" sözleriyle bir hayli dikkat çekti. İşte konuya ilişkin tüm detaylar...

Tuğçe Kazaz'ın şeriat çıkışı ortalığı fena karıştırdı! Şeytanca yaşamaya çalışan toplum...
Tuğçe Kazaz'ın şeriat çıkışı ortalığı fena karıştırdı! Şeytanca yaşamaya çalışan toplum...
GİRİŞ 02.06.2022 15:45 GÜNCELLEME 02.06.2022 15:45
Bu Habere 72 Yorum Yapılmış

Eski manken Tuğçe Kazaz, yaptığı şeriat açıklamasıyla gündem oldu. Sosyal medya hesabı üzerine şeriatın ne olduğunu tanımlayan ve şeriatın temiz toplumlara gelebileceğini vurgulayan Kazaz'ın bu sözleri bir hayli konuşuldu. 

Geçtiğimiz günlerde de Akit TV'de yayınlanan Kırmızı Masa isimli programa konuk olan Tuğçe Kazaz, şeriatla ilgili düşüncelerini dile getirmişti. Şimdi de yeniden şeriat konusunda bir açıklama yaptı. 

Eski manken Tuğçe Kazaz

"ŞERİAT TEMİZ TOPLUMLARA GELİR" 

Kazaz, twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, şeriatın temiz toplumlara gelebileceğini söyledi. Ardından şeriatın tanımını yapan Kazaz, şu ifadeleri kullandı:

Şeriat; Allah’ın merhamet ve rahmeti, Hz. Muhammed’in ahlakı, Hz. Ömer’in adaleti, Hz. Ali’nin cesareti, Fatih’in ferasetidir. 

Tuğçe Kazaz

"ŞERİAT ALLAH'ÇA YAŞAMANIN FORMÜLÜDÜR"

Tuğçe Kazaz, yaptığı sosyal medya paylaşımında; şeriatı, insanca, hakça, Allah'ça yaşamanın formülü olarak tanımladı. Sözlerinin başında, şeriatın temiz toplumlara geldiğine dikkati çeken Kazaz, sonlarında ise, "Korkmayın biz şeytanca yaşamaya çalışan bir toplumuz bize şeriat gelmez! ifadelerini kullandı. 

Tuğçe Kazaz'ın şeriat ile ilgili attığı tweet

"BENİM ANLADIĞIM ŞERİAT BAŞKA"

Kazaz, bu yaptığı paylaşımın ardından, daha önce konuk olduğu bir televizyon programının videosuna alıntılayarak altına şu notu düştü: 

Benim anladığım şeriat ile sizin İslam’dan soğutmak adına kötülediğiniz şeriat bir değil.

Tuğçe Kazaz'ın şeriat ile ilgili attığı tweet dizisi

ŞERİAT'I KÖTÜLEYEREK İSLAM'I ÖCÜ GİBİ GÖSTERMEYE ÇALIŞANLARDAN TEPKİ ALDI 

Kaza, bu paylaşımının ardından sosyal medyada, şeriatı kötüleyerek İslam'ı öcü olarak göstermeye çalışan insanlardan tepki aldı. Diğer yandan ise, bilinçli Müslümanlar tarafından takdir topladı. Birçok kişi, Tuğçe Kazaz'ın bu sözlerini destekledi. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 72
  • Yusuf346647 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunu diyen bir zamanlar yunanli bir hristiyanla evlenirken din degistirip hristiyan olan,sonra olmadi geri donen bir arkadas soyluyor.herkesin dini kendini baglar ama ALLAH ve RESULÜNÜ bilen hic bir kimse oyle bir hata yapmazdi.belki sonradan buldu dogruyu bilemem ama şeriati tanimlamak ilmi olana yakisir.yaptigi hatadan dolayi ALLAH affetsin.
    Cevapla
  • Turabi 1 yıl önce Şikayet Et
    Şeriatı getirip Osmanlı ve Selçuklu kanunlarını uygulayacaksın bak o zaman nasıl toplum düzene geliyor.Şeriat demek bilimi ve teknolojiyi reddetmek sanıyor cahil bir kesim.
    Cevapla
  • BİROL 1 yıl önce Şikayet Et
    Kitabın tam ortasından açıkça konuşmuş.Çok doğru,insanlar şeytanlara iş bırakmadı neredeyse.Bunun sebebi ise İslam bağlarının kesilmesi ve toplumun İslam'dan çeşitli şekillerde ve bilinçli olarak uzaklaştırılması.
    Cevapla
  • Bilge Kağan 1 yıl önce Şikayet Et
    Tuik verilerine göre; 2020 de 258 bin kişi hapse girmiş. 6 bini cinayet, 40 bini yaralama, 5000 bini cinsel suç, 40 bini hırsızlık, 12 bin uyuşturucu üretme satma, 11 bin uyuşturucu kullanma, 4000 hakaret vs diye gidiyor, excel dosyasını indirebilirsiniz sitesinden. Cinayet işleyeni ve yaralayanı kısas etsek, tecavüz zaten idam, hırsızın el kesme şartları haiz ise elini kessek, uyuşturucu üreteni idam, kullanana 80 kırbaç (içki de bir uyuşturucudur o da dahil), hakaret suçuna kazf gereği 40 kırbaç. Noluyor biliyor musunuz? Devletin mahkum başına hazineden Adalet Bakanlığına ödediği para 10 yıllık tutuklular için 18 milyar dolardan 5-6 milyar dolara düşüyor.
    Cevapla
  • Abdullah 1 yıl önce Şikayet Et
    sosyalizmi savunan parti var, liberalizmi savunan parti var, kemalizmi savunan parti var, şeriatı savunan bir parti niye yok? çünkü herkes korkuyor, insanların zulmünden hapisten cezadan korkuyor, ama Allahtan korkmuyor ve Allahın hükümleri ise uygulanmıyor. sonra da herkes cenneti umuyor, kimse kusura bakmasın. müslümanlarda birlik yok. yargı birliği yok, sistem birliği yok. herkes kendi düzenini kurmuş ona göre gidiyor. Allahın hükümlerinin, sisteminin uygulanması yönünde müslümanlar seslerini çıkarmalı, birlik olmalı, güçlü, ortak bir çalışma yapmalıdır.
    Cevapla
  • Abdullah 1 yıl önce Şikayet Et
    Siyasi partiler kanunu var. Kurulamıyor zaten. Ama olsun onlar yok kabul etsin kurulmasin biz gayri resmi olarak parti ismi altında konuşup faaliyet göstermeliyiz. Terörün partisi var. Şiddet içermeyen bir hareketin neden olmasın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Nedim Şener kulis bilgisini verdi! Yargıtay DEM Parti için harekete geçti
Başıboş köpek saldırıları devam ediyor! Yaşanan son Aydın'dan...