Can Yaman'ın talebiyle ağızları açık bıraktırdı! Osmanlı akıncısı rolüyle ayda 6 Milyon TL kazanacak!

Son zamanlarda oyuncuların rolleri için talep ettiği ücretler insanları hayrete düşürüyor. Bölüm başı 1 milyon liraya yakın rakamların talep edildiği haberleri büyük yankılar uyandırırken, şimdi de Can Yaman'ın yeni dizisi için bölüm başı 1,5 Milyon TL (ayda 6 Milyon TL) istediği öğrenildi. İşte konuya ilişkin detaylar...

Can Yaman'ın talebiyle ağızları açık bıraktırdı! Osmanlı akıncısı rolüyle ayda 6 Milyon TL kazanacak!
Can Yaman'ın talebiyle ağızları açık bıraktırdı! Osmanlı akıncısı rolüyle ayda 6 Milyon TL kazanacak!
GİRİŞ 30.05.2022 09:13 GÜNCELLEME 30.05.2022 09:13
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Gönül İşleri dizisi ile oyunculuk hayatına merhaba diyen Can Yaman son 2 yıldır kariyerine İtalya'da devam ediyor. Uluslararası bir üne kavuşan oyuncun yer alacağı yeni dizi belli. Can Yaman yeni rolü için ayda 6 Milyon TL alacak. 

Can Yaman

Şarkıcı Ceylan'ın yeni mesleği yok artık dedirtti! İnşaat sektöründe... Şarkıcı Ceylan'ın yeni mesleği yok artık dedirtti! İnşaat sektöründe...

2020'den beri oyunculuk yapmaya İtalya'da devam eden oyuncu yeni bir projeye imza attı. Can Yaman'ın yeni dizisinin adının 'El Turco' olduğu öğrenildi. Ünlü oyuncun bu dizide Osmanlı akıncısı rolü ile performans sergileyecek.

Oyuncu Can Yaman

Burcu Esmersoy'un aylık kazancı dudak uçuklattı! Sadece reklamlardan 3 buçuk milyon...Burcu Esmersoy'un aylık kazancı dudak uçuklattı! Sadece reklamlardan 3 buçuk milyon...

AYLIK 6 MİLYON TL

TV8'de yayınlanan 2. sayfa programında yer alan magazin haberine göre, Can Yaman bu rol için bölüm başı 1,5 Milyon Türk Lirası talep etti. Ayda ortalama 4 bölüm çekildiği bilinen dizi sektöründe, Can Yaman ayda 6 Milyon TL kazanacak. 

Can Yaman'ın yeni dizisi

Farah Zeynep Abdullah şok dava! 100 binlik tazminat...Farah Zeynep Abdullah şok dava! 100 binlik tazminat...

DİZİ DİJİTAL ORTAMDA YAYINLANACAK

EL Turko isimli dizi II. Viyana Kuşatması sonrasında yaşanan olaylara değiniyor. Bu dizinin yarı kurmaca ve yarı gerçek bir hikaye olduğu biliniyor. Dizi ise, dijital bir platformda yayınlanacak. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 19
  • KARA MURAT 1 yıl önce Şikayet Et
    Paraya bak be. Ondan sonra bodrumda lahmacun pide ayran çok pahalı diye isyan edersiniz
    Cevapla
  • Diyar-ı Bekr 1 yıl önce Şikayet Et
    Gerçekten ayda 6 milyon TL değermi ? Türkiye bu kadar zenginse biz neden göremiyoruz? Yazıklar olsun. Memur ve işçiler bu parayı rüyalarında göremiyorlar. Birde adam ayda bu kadar para alacak. Yuh artık. Bu bu kadar savurgan olunabiliyor?
    Cevapla
  • Haluk 1 yıl önce Şikayet Et
    Bölüm başı 100.000euro eder bu da normal, Moena köyü hikâyesi olacak zannedersem.
    Cevapla
  • Gerçek 1 yıl önce Şikayet Et
    Sakın böyle bir şey yapmayın insanın ALLAH korkusu olması lazım bu kadar para çok sakın böyle bir para vermeyin izlemez ülke halkı yazık değilmi çoğu insan evini geçindirmek te zorlanıyor ken
    Cevapla
  • Ersin 1 yıl önce Şikayet Et
    Aylık yüzbin liraya Viyana yı fethederim.
    Cevapla
  • Vedat 1 yıl önce Şikayet Et
    Yarısını versinler sana destek atarım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
IMF'den küresel ekonomi açıklaması: Endişelenecek çok şey var
Tokat'taki deprem kameralara böyle yansıdı