Arda Turan’dan Sergen Yalçın’a nazire! Ayakla basket attığı görüntüler...

Galatasaray’daki kontratı sona eren Arda Turan, sosyal medya hesabında ayağıyla basket attığı görüntüleri yayınladı. Deneyimli futbolcunun bu basketi, akıllara Sergen Yalçın’ın Beşiktaş dönemindeki anısını getirdi. Yalçın da benzer bir şekilde ayağıyla basket atmıştı.

Arda Turan’dan Sergen Yalçın’a nazire! Ayakla basket attığı görüntüler...
Arda Turan’dan Sergen Yalçın’a nazire! Ayakla basket attığı görüntüler...
GİRİŞ 03.06.2022 15:41 GÜNCELLEME 03.06.2022 15:41
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Galatasaray’dan buruk vedasıyla bir süredir gündemdeki yerini koruyan Arda Turan, geçtiğimiz gün ayağıyla basket attığı anları sosyal medyada yayınladı. Bu görüntüler kısa sürede sosyal medyanın çok konuşulan başlıkları arasına girerken, akıllara Beşiktaş’ın efsanevi futbolcularından Sergen Yalçın geldi. Hatırlanacağı üzere Sergen de Beşiktaş’ta oynarken benzer bir şekilde ayakla basket atmıştı.

TENİS SAHASINDA AYAKLA BASKET

Önceki gün yakın çevresiyle birlikte etkinlik düzenleyen Arda Turan, tenis sahasındaki basket potasına ayakla atış yapmaya başladı. Daha önce de bu tip girişimlerde bulunan oyuncu, bu kez potaya oldukça klas bir atış yaptı ve isabetli de oldu. Yakın çevresi bu atış karşısında şaşırıp kalarak Arda’yı tebrik etti. Arda da bu görüntüleri güvenlik kamerasından alarak sosyal medyada yayınladı.

BU ATIŞ ÇOK KONUŞULDU

Arda’nın potaya uzak bir noktadan ayakla basket atması, sosyal medyanın gündem maddeleri arasındaydı. Galatasaray’daki ayrılığı henüz tazeyken, yeni sezonda hangi takımda oynayacağı merak edilen futbolcu, bu kez farklı bir konuyla konuşulur oldu. Arda’nın basketi, Twitter’da; Instagram’da ve Facebook’ta binlerce kez paylaşıldı.

SERGEN YALÇIN’I HATIRLATTI

Arda Turan’ın ayakla basketinden sonra akıllara Beşiktaş’la efsaneleşmiş Sergen Yalçın geldi. 1997 yılında Beşiktaş’ın spor salonunda idman yapan Yalçın, basket topunu ayağıyla potaya göndermiş ve başarılı da olmuştu.

Sergen Yalçın

O görüntüler ilk olarak televizyonda yayınlanırken, Sergen’in ayak basketi de çok konuşulmuştu.

FUTBOLU BIRAKACAK MI?

Galatasaray altyapısında yetişip uzun süre A Takım’a hizmet ettikten sonra Atletico Madrid ve Barcelona gibi takımlarda oynayan Arda, son olarak Galatasaray’ın kiralık futbolcuları arasındaydı. Barcelona’daki ve Galatasaray’daki sözleşmesi bittikten sonra tecrübeli oyuncunun futbolu bırakıp bırakmayacağı gündeme geldi. Arda Turan da bu iddiaları şu sözlerle yanıtladı:

Arda Turan

"Aslında yaşadığım kötü bir şey yok. Futbolu bırakma konusunda daha karar vermedim. Hocamla, ailemle eşimle oturup konuşacağım. Sona doğru yaklaştığım kesin. Belki de sondu. Daha karar vermedim. Bunu yakında açıklayacağım. Ben kulübümü çok seviyorum. Kimseye kırgınlığım da yok. İnşallah Galatasaray daha iyi olacak.”

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz
YORUMLAR 1
  • asev 1 yıl önce Şikayet Et
    Sergen doğalama atıyor tek deneme Arda adam tutmuş atamadıklarını kesip video yapmış. Neyini kıskansın Sergen ki. Kılas olan sergen.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
31 Mart öncesi Ahmed Arif'in şiiriyle Kılıçdaroğlu'ndan manidar gönderme
Ankara’daki Aleviler Turgut Altınok’u destekleme kararı aldı!