Oktay Kaynarca'dan şoke eden çıkış! "Kimsenin göremeyeceği yerlere gidiyorum"

Usta oyuncu Oktay Kaynarca, yeni dizi hazırlıklarına devam ettiği şu günlerde, herkesi şaşırtan açıklamalar ile adından söz ettirdi. "Sizi göremeyeceğiniz yerlere gidiyorum" sözleri ile gündem olan oyuncunun verdiği bilgiler de bir o kadar şaşırttı. İşte tüm detaylar...

Oktay Kaynarca'dan şoke eden çıkış! "Kimsenin göremeyeceği yerlere gidiyorum"
Oktay Kaynarca'dan şoke eden çıkış! "Kimsenin göremeyeceği yerlere gidiyorum"
GİRİŞ 09.06.2022 15:12 GÜNCELLEME 09.06.2022 15:13
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinden ayrıldıktan sonra yeni dizi hazırlıklarına başlayan Oktay Kaynarca, şaşırtan açıklamalar yaptı. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Kaynarca, "Sizin göremeyeceğiniz yerlere gidiyorum". 

Oktay Kaynarca, Bodrum'da, bir otelin 2022 sezon açılış organizasyonuna katıldı. Gecede, yeni dizisi ile ilgili bilgiler vermeyi ihmal etmeyen Kaynarca, yine adından çok söz ettirecek sözlere imza attı. 

Oktay Kaynarca kimdir ve nerelidir? Kaç yaşında? Elektrikçilikten oyunculuğa uzanan Oktay Kaynarca hayatı...Oktay Kaynarca kimdir ve nerelidir? Kaç yaşında? Elektrikçilikten oyunculuğa uzanan Oktay Kaynarca hayatı...

Oktay Kaynarca

"SİZİN GÖREMEYECEĞİNİZ YERLERE GİDİYORUM"

Gazetecilerin sorularını cevapsız bırakmayan usta oyuncu, bu sene tatil yapamayacağını, bundan dolayı da Bodrum'da görüntülenemeyeceğini söyledi. Ardından ise "Sizin göremeyeceğiniz yerlere gidiyorum" ifadeleri ile geceye damgasını vurdu. 

Oktay Kaynarca'nın katıldığı organizasyon

Oktay Kaynarca'dan yeni dizisine ilişkin iddialı çıkış! 'Dört koldan saldıracağız'Oktay Kaynarca'dan iddialı çıkış! "Dört koldan saldıracağız"

İşte Kaynarca'nın o ifadeleri:

Bu sene pek tatil yapamayacağım. Yeni projemin hazırlıkları olacak. Beni Bodrum’da göremezsiniz. Sizin göremeyeceğiniz yerlere gidiyorum. 

YENİ DİZİSİNİN AYNI ZAMANDA YAPIMCISI OLACAK

Kaynarca, piyasaya giriş yapmaya hazırlanan dizi hakkında bilgiler de verdi. Başarılı oyuncu, bu dizide hem başrol oynayacağı hem de yapımcı olduğunu söyledi. 'Bu Cihana Sığmazam' ismi ile adından söz ettirmeye başlayan dizinin ise ATV ekranlarında seyirci ile buluşacağını ifade etti. 

Oktay Kaynarca yepyeni bir dizi ile geliyor! EDHO'nun yerine Bu Cihana Sığmazam piyasaya giriş yapacakOktay Kaynarca yepyeni bir dizi ile geliyor! EDHO'nun yerine...

Oktay Kaynarca'nın yeni dizisi

Oyuncu Kaynarca, dizinin çekimlerinin ise Eylülde başlayacağını, yayın tarihinin ise Eylül'ü bulacağını bildirdi. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 1
  • Faruk 1 yıl önce Şikayet Et
    Oktay nere gidisin olum de da belki bizde gelirik gılloz
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kulüpler Birliği geri adım atmıyor! Büyükekşi yönetimine büyük baskı
Muleka golle döndü! Beşiktaş 5 maç sonra nefes aldı