Zuhal Topal çileden çıktı! Yemekteyiz yarışmacısına şok diskalifiye...

Zuhal Topal'la Yemekteyiz programında yaşanan olay sunucu Zuhal Topal'ı çileden çıkardı. Program formatına uygun hareket etmeyen yarışmacı Esma Hanım diskalifiye edildi. Zuhal Topal'ın yaptığı açıklamada, çirkin sözlerin sarf edildiği, amiyane eklimeler ve argo kelimelerin kullandığı ifade edildi.

Zuhal Topal çileden çıktı! Yemekteyiz yarışmacısına şok diskalifiye...
Zuhal Topal çileden çıktı! Yemekteyiz yarışmacısına şok diskalifiye...
GİRİŞ 19.06.2022 17:13 GÜNCELLEME 19.06.2022 17:14
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Hafta içi her gün gündüz kuşağında TV8 ekranında yayınlanan Yemekteyiz programında sunucu çileden çıktı. Yemekteyiz programının sunucusu Zuhal Topal "Benim sınırlarımı zorlama" sözleri ile adeta ateş püskürdü. 

Hafta içlerinde saat 16.00'da yeni bölümü ile seyirci ile buluşan Zuhal Topal'la Yemekteyiz programının 16 Haziran'da yayınlanan bölümü olaylı geçti. Yarışmacılardan biri ünlü sunucuyu fena kızdırdı. 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz programının 16 Haziran'da yayınlanan bölümü

Survivor'da bireysel dokunulmazlığı kim kazandı? 16 Haziran'da Survivor eleme adayı kim oldu? Survivor'da bireysel dokunulmazlığı kim kazandı? 16 Haziran'da Survivor eleme adayı kim oldu?

SALATAYI YEMEK İSTEMEDİ

Yarışmacılar yemeklerini tatmak ve puanlamak üzere yarışmacı İsmet Bey'in evindeydi. Öteki yarışmacı Esma Hanım ise, sofrada İsmet Bey'in salatasını tatmak istemedi. Esma Hanım'ın salatayı yemek istememe gerekçesi ise 'içinde soğan olması' oldu.

Bunun üzerine Zuhal Topal olaya el atarak, Esma Hanım'ın bu salatayı tatması gerektiğini söyledi. Ünlü sunucu, format gereği tüm yemeklerin yenilmesi ve ona puanlanması gerektiğini anlattı. 

Diskalifiye edilen Esma Hanım

Zuhal Topal kimdir ve nerelidir? Kaç yaşında? Zuhal Topal eşi...Zuhal Topal kimdir ve nerelidir? Kaç yaşında? Zuhal Topal eşi...

DİSKALİFİYE EDİLDİ

Ancak yarışmacı Esma Hanım salatayı yemek için bir türlü ikna olmadı. Hafta başından beri de hal ve tavırları ile dikkatleri üzerine çeken Esra Hanım'ın bu davranışı Zuhal Topal'ı bir hayli sinirlendirdi. Topal, tepkisini "Benim sınırlarımı zorlama" diyerek gösterdi. Ardından, yarışmacı diskalifiye edildi. 

AMİYANE KONUŞMALAR, ARGO KONUŞAMALAR...

Diskalifiye edildikten sonra açıklama yapan Zuhal Topal, Esma Hanım'ın yayınlanamayacak sözler kullandığını, kendisinin çok kez ikaz edildiğini söyledi. İşte yaptığı o açıklama:

Zuhal Topal

Esma masada yok. Çünkü maalesef kendisi yarışma kurallarına uymayan, formatımıza, bize, size yakışmayan davranışlarda bulundu. Gerek kamera önünde, gerekse kamera arkasında, gerek buradaki yarışmacıları, gerek benim ekibim, kendisini birçok kez ikaz ettik. Hal ve tavırlarına, konuşmalarına dikkat etmesi gerektiğini söyledik. Amiyane konuşmalar, argo konuşmalar...

Topal, konuşmasında, daha önceden de İsmet Bey'e çirkin sözler sarf ettiğini ancak yayın kuralları gereği ekrana yansıtmadıklarını ifade etti.

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 9
  • Nimetin dili 1 yıl önce Şikayet Et
    Milyonlarca aç insan varken bu ve bu gibi programlar nimetleri çöplere dökerek Yüce Allah başımızdan bela eksik etmez..
    Cevapla
  • ffarrikkk5 1 yıl önce Şikayet Et
    bu tür programların yasaklanmasını ve hiç bir zaman benzerlerinin ve klonlarının çıkmasına izin verilmemeli
    Cevapla
  • hıdır 1 yıl önce Şikayet Et
    otur progmramlar gereksiz ve yersiz onca nimete şükür diye bir şey yok saçma sapan derhal kapatılmalı her felaket başımızda inşaallah aç kalırlar belki o zaman anlarlar gereksiz boş şeyler saçma
    Cevapla
  • canan 1 yıl önce Şikayet Et
    insanların bu saçma programları gerçekten izlediğine inanmak istemiyorum.
    Cevapla
  • VEHBİ 1 yıl önce Şikayet Et
    İnsanların bu saçma programları gerçekten izlediğine inanmak istemeyen birinin yorum yapmasına inanmak istemiyorum.
    Cevapla
  • burak van 1 yıl önce Şikayet Et
    bazıları ekmek bulmakta zorlanırken bazilarida havadan para kazanıyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Süper Lig'de haftanın VAR kayıtları açıklandı
İsmailağa Cemaati lideri Hasan Kılıç son yolculuğuna uğurlandı