Ahsen TV muhabiri Bülent Yapraklıoğlu ilk kez konuştu! Eminönü'nde darp edilmişti...

Ahsen TV ile İstanbul'un ve Türkiye'nin dört bir yanında yaptığı sokak röportajlarıyla popüler hale gelen Bülent Yapraklıoğlu, 22 Haziran Çarşamba günü Eminönü'nde darp edildi. Sokak röportajı esnasında iki kişiyle sözlü tartışmaya giren ünlü isim, bir anda kendini kavganın ortasında buldu. Olaydan sonra çevredeki vatandaş araya girerken, Yapraklıoğlu kavganın perde arkasını anlattı.

Ahsen TV muhabiri Bülent Yapraklıoğlu ilk kez konuştu! Eminönü'nde darp edilmişti...
Ahsen TV muhabiri Bülent Yapraklıoğlu ilk kez konuştu! Eminönü'nde darp edilmişti...
GİRİŞ 25.06.2022 13:09 GÜNCELLEME 25.06.2022 13:10
Bu Habere 32 Yorum Yapılmış

YouTube'da yayın yapan Ahsen TV'nin muhabiri Bülent Yapraklıoğlu, 22 Haziran Çarşamba günü Eminönü'ndeydi. Burada vatandaşla röportaj yapan ünlü isim, "PKK'lı" olduklarını iddia ettiği iki vatandaşla tartışmaya girişti.

Taraflar arasındaki sözlü tartışma, zamanla darp etmeye kadar ilerledi. İki vatandaş tarafından darp edildiğini belirten Yapraklıoğlu, civardaki vatandaşın da yardımıyla saldırıdan kurtuldu.

Bülent Yapraklıoğlu kimdir ve nerelidir? Ahsen TV muhabiri Bülent Yapraklıoğlu çalıştığı kanallar...Bülent Yapraklıoğlu kimdir ve nerelidir? Ahsen TV muhabiri Bülent Yapraklıoğlu çalıştığı kanallar...

"BİZ ORADA SİHA'LARI İHA'LARI SORUYORDUK..."

Eminönü Meydanı'ndaki saldırıya ilişkin açıklamalarda bulunan Bülent Yapraklıoğlu, "Biz orada SİHA'ları, İHA'ları soruyorduk. Röportajı bitirdikten sonra birisi geldi, dediki, 'Sen ortalığı niye karıştırıyorsun'. Geliyor bana sataşıyor. Bana diyor ki, 'Sen hainsin'. Nerede hainlik yaptım ben. Ben de dedim ki ona, 'Asıl hain sizsiniz'. Çünkü niye? Sen asker öldür polis öldür. 35 bin kişi ölmüş" diye konuştu.

Bülent Yapraklıoğlu (Sağdaki)

"BİRİ KIZDI..."

Sözlü tartışma esnasında "Hain" kelimesini kullanır kullanmaz kendisine saldırıldığını belirten Yapraklıoğlu: "Hain diyince kızdı bir yumruk attı bana. Ben geri çekilince tişörtüme bir sarıldı. Yırtıldı. Yırtılınca bu sefer arkamı döndüm. Yine saldırmaya başladı. Biz de ne yaptık? Kendimizi orada o koruduk" dedi.

"BUNLARIN SALDIRMASINDAKİ ASIL SEBEP..."

Yakın arkadaşı Nusret Oktar'la beraber Eminönü'ndeki saldırının perde arkasını anlatan ünlü isim: "Bu adamlar ne yapıyor? Bu adamlar gidip misket mi oynuyor dağlarda? Masum insanları öldürüyor. Bize gelip her türlü iftirayı atıyorlar. Kendileri askeri, polisi, masum insanları öldürüyor. Şimdi hain kim? Bana burada birisi açıklama yapsın." ifadelerini kullandı. Yapraklıoğlu, "Bunların asıl saldırmasındaki sebep, benim PKK'ya karşı olmam" ifadelerini kullandı.

Nusret Oktar

Nusret Oktar da vatandaşın tutumuna dikkat çekerek: "Vatandaşlar baktım orada senden yanalar. Seni müdaafa ettiler. Korudular" yorumunda bulundu.

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz
YORUMLAR 32
  • Kubilay 1 yıl önce Şikayet Et
    bu herif bu kalıpla nasıl dayak yiyor hayret doğrusu
    Cevapla
  • Fatih 1 yıl önce Şikayet Et
    Pkkya destek verenlerin soyu kurusun. Onlar hakkında en kötü dualarım var en kötülük ne varsa her ne varsa onlara ulaşsın ya Rabbi. Horoz kesemem ama bunları keserim net. Sevabı da alırım.
    Cevapla
  • Hamdi 1 yıl önce Şikayet Et
    Âminnn.
    Cevapla
  • Kızılelma 1 yıl önce Şikayet Et
    Hain kefereler.Hainlere hain demeyenler hain keferedirler.
    Cevapla
  • Hyt 1 yıl önce Şikayet Et
    Iha siha lar bizim bekamız için önemli hatta kırmızı çizgimiz, bunun aksini düşünmek bile istemiyorum bu olaya gelince zaten ülkemizde art niyetli bayrağımıza dahi tahammülü olmayan insanlar var bunları herkes gibi bizde biliyoruz fakat bunlarla ilgilenmesi gereken makam devlet ve yargı sistemidir halk içerisinde gerilimi tırmandirici davranışlardan kaçınmalısınız.
    Cevapla
  • Laz 1 yıl önce Şikayet Et
    Birkaç vekilden CHP de var sezgin haini ihalardan dertli
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kadıköy'de tur penaltılarla gitti! Fenerbahçe yarı finalin kapısından döndü
Hizbullah'tan İsrail'e operasyon! Füzeler peş peşe fırlatıldı