Türk pop müziği sanatçısı Buray Elbistan'da sahne aldı! Aşık Mahzuni Şerif unutulmadı

Türk pop müziği sanatçısı Buray, Elbistan'da hayranlarına unutulmaz bir akşam yaşattı. Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde Aşık Mahzuni Şerif anısına gerçekleştirilen festivalde sahne alan ünlü isim etkinliğe gelenlere samimi açıklamalarda bulundu.

Türk pop müziği sanatçısı Buray Elbistan'da sahne aldı! Aşık Mahzuni Şerif unutulmadı
Türk pop müziği sanatçısı Buray Elbistan'da sahne aldı! Aşık Mahzuni Şerif unutulmadı
GİRİŞ 28.07.2022 11:40 GÜNCELLEME 28.07.2022 11:44

Elbistan ilçesinin Pınarbaşı Mesire alanında gerçekleştirilen konserde hayranları Buray'a büyük ilgi gösterdi. Katılımın ücretsiz olduğu festivalde Buray, Aşık Mahzuni Şerif'in türkülerinin de olduğu çok sayıda eseri seslendirdi. Düzenlenen programın ardından Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz, ünlü isimle sahnede Maraş dondurması keserek, seyircilere dondurma ikramında bulundu. Yeni çıkan şarkısı hakkında açıklamalarda bulunan Türk pop müziği sanatçısı Buray, " Girdap'a tepkiler çok güzel, çok sevilen bir şarkı olacağı yönünde" ifadelerini kullandı.

"Benim de Elbistan'a İlk Gelişim"

Elbistan Belediyesi'nin bu yıl ikinci kez gerçekleştirdiği Elbistan Festival'inde şarkıcı Buray sahne aldı. Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz, yaptığı açıklamada Buray'ı ağırlamaktan dolayı çok mutlu olduklarını ifade etti.

Buray Elbistan'a ilk kez geldiğini ifade ederek "  ilk gelişim ve o espri bana da geldi. Sordular 'Nereye gidiyorsun, bu gece nerede konser?', 'Elbistan', 'Yurtdışındasın', 'Evet, yurtdışındayım' dedim. Ama çok güzel bir konser olacağına inanıyorum. Girdap'a tepkiler çok güzel, çok sevilen bir şarkı olacağı yönünde. Bayağı da izleniyor, tıklanıyor. Çok mutluyuz" diye konuştu.

Konser Sırasında Sahneye Çengele Asılı Dondurma Geldi

Gazetecilere açıklamalarda bulunduktan sonra sahneye çıkan Buray'ın seslendirdiği şarkılara hayranları da eşli etti. Aşık Mahzuni Şerif anısına düzenlenen festivalde Türk pop müziği sanatçısı Buray,  Aşık Mahzuni Şerif'in türkülerinin de olduğu çok sayıda eseri seslendirdi.

Programın sona ermesinin ardından Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz, yörede yetiştirilen ve hasadı yapılan lavanta demetini şarkıcı Buray'a takdim etti. Daha sonra sahnede satırla Maraş Dondurması kesen Gürbüz ile Buray seyircilere dondurma ikramında bulundu.

Fuat İğci . Haber7.com - Seo Editörü
Haber 7 - Fuat İğci .
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Şike iddialarına tepki! Beşiktaş suç duyurusunda bulunacak
Dünyanın gözü Hamas'ta! Kararını duyuracak