Çocuklar Duymasın dizisinin Haluk'u Tamer Karadağlı'nın yıllar önceki halinden eser yok!

Türk dizi tarihinin önemli işlerinden biri hiç kuşku yok ki Çocuklar Duymasın dizisi. Dizinin ilk yayınlandığı seneden son yayınlandığı yıllara kadar geçen sürede birçok oyuncu değişimiyle herkesi şaşkına uğrattı. Bu isimlerden biri de dizide Haluk Karakterini canlandıran Tamer Karadağlı. Ünlü ismin seneler içerisindeki değişimi herkesi şaşırttı. İşte Tamer Karadağlının son hali...

Çocuklar Duymasın dizisinin Haluk'u Tamer Karadağlı'nın yıllar önceki halinden eser yok!
Çocuklar Duymasın dizisinin Haluk'u Tamer Karadağlı'nın yıllar önceki halinden eser yok!
GİRİŞ 02.08.2022 12:14 GÜNCELLEME 02.08.2022 12:14
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Çocuklar Duymasın dizisi Türk televizyonlarının en çok izlenen yapımlarından birisi olmayı başarmıştı. Yayın hayatına 16 Ocak 2002 yılında başlayan dizi dönem dönem bitip tekrar başlamıştı. Son bölümü 11 Nisan 2019 senesinde yayınlanan dizinin başka bölümü yayınlanmadı. Diziyi izleyen bir nesil bu yapımla büyürken, dizinin oyuncuları da büyüyüp çok değişti. Bu isimlerin başında Haluk Karakterine hayat veren Tamer Karadağlı geliyor. Karadağlı'nın diziye ilk başladığı haliyle son hali arasında büyük bir fark var. İşte Çocuklar Duymasın dizisinin Haluk'unun son hali...

Çocuklar Duymasın'ın Haluk'unun Değişimi Çok Konuşuldu!

Yapımcılığını Birol Güven'in üstlendiği Çocuklar Duymasın dizisi tam 7 sene yayında kalarak Türk dizi tarihinin en uzun işlerinden biri olmayı başardı. Dizinin sıkı takipçileri Haluk, Meltem, Havuç, Duygu ve daha nice karakterin yıllar içerisindeki değişimine şahit oldu. Haluk karakterine hayat veren Tamer Karadağlı da bu isimlerden biri. Başarılı oyuncu 7 sene rol aldığı dizide farklı tarzlarla seyircinin karşısına çıktı.

Tamer Karadağlı (Haluk) Kimdir? Yer Aldığı Diziler ve Projeler...

Tamer Karadağlı, 24 Mayıs 1967 yılında Ankara'da dünyaya geldi. Aslen Kars Sarıkamış tarafından olan oyuncunun kökeni Azerbaycan'a dayanıyor. Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Tiyatro Bölümünden mezun olan Karadağlı, oyunculuğun yayında yönetmenlik ve seslendirme sanatçılığı da yapmaktadır.

Tamer Karadağlı Çocuklar Duymasın dizisi başta olmak üzere, sırasıyla, Ferhunde Hanımlar, Babam Olur Musun, Şaşı Felek Çıkmazı, Artık Sevmeyeceğim, Nasıl Evde Kaldım, Hayatım Sana Feda, Fedai, Son Ağa, Ah Kalbim, Sevdim Seni Bir Kere ve Savaşçı gibi dizilerde oynadı.

İşte Haluk'un Tamer Karadağlı'nın Yıllar İçindeki Değişimi...









Mehmet İrfan Sevinç Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Mehmet İrfan Sevinç
YORUMLAR 3
  • fatih 1 yıl önce Şikayet Et
    adam gibi adamdır tamer bey
    Cevapla
  • Bir Dost 1 yıl önce Şikayet Et
    @VATANSEVER, hazırolda mı oynayacaktı. Tiyatro gerçek hayatın yansımasıdır. Senin kafan alır mı bilmiyorum ama... Arada tiyatroya git.
    Cevapla
  • VATANSEVER 1 yıl önce Şikayet Et
    He he, seyircilerin karşısında kanepedeki ottuş şeklinden belli. Beş para etmez, gereksiz bir dizi
    Cevapla
DİĞER HABERLER
AK Partili Çalkın'dan skandal paylaşımda bulunan DEM'li Koçyiğit'e tarihi cevap!
Hamas'tan ateşkes açıklaması: Kapıyı kapatmadık