Acun Ilıcalı'nın Batuhan Karacakaya ile mahkemelik olduğu iddia edildi! Detaylar şok etti...

Batuhan Karacakaya, geçen dönem Survivor yarışmasına katılmış ve TV8'in patronu Acun Ilıcalı ile arasında yaşananlarla herkesi şok etmişti. All Star yarışmasında hakkının yenildiğini iddia eden Karacakaya sosyal medyada uzun süre gündem olmuştu. Diğer taraftan en son ortaya atılan iddia ise herkesi şaşırttı. Batuhan Karacakaya'nın Acun Ilıcalı'yı mahkemeye verdiği iddia edildi. İşte detaylar...

Acun Ilıcalı'nın Batuhan Karacakaya ile mahkemelik olduğu iddia edildi! Detaylar şok etti...
Acun Ilıcalı'nın Batuhan Karacakaya ile mahkemelik olduğu iddia edildi! Detaylar şok etti...
GİRİŞ 03.08.2022 12:42 GÜNCELLEME 03.08.2022 12:42
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Medya patronu Acun Ilıcalı hakkında ortaya atılan iddia herkesi şaşkına çevirdi. Ünlü ismin, Survivor yarışmacısı Batuhan Karacakaya ile yaşadıkları uzun süre gündemdeydi. Karacakaya geçtiğimiz dönem Survivor'da yarışmış, ancak birinci olamamıştı. Katıldığı All Star yarışında kendisinin hakkının yendiğini iddia eden Karacakaya ile Ilıcalı arasında yaşananlar uzunca bir süre sosyal medyada ve televizyon ekranlarından yankılanmıştı. Ortaya atılan son iddia ise herkesi şok etti. Batuhan Karacakaya'nın Acun Ilıcalı'yı mahkemeye verdiği söyleniliyor. Sebebi ise çok garip...

Ünlü oyuncu Tamer Karadağlı'dan Nihal Yalçın itirafı! O gece Altın Portakal'da...Ünlü oyuncu Tamer Karadağlı'dan Nihal Yalçın itirafı! O gece Altın Portakal'da...

Batuhan Karacakaya'nın Acun Ilıcalı'yı Mahkemeye Verdi İddiası!

Geçen dönemin Survivor yarışmacısı Batuhan Karacakaya'nın Acun Ilıcalı'yı mahkemeye verdiği iddia edildi. Kendisine haksızlık yapıldığını iddia eden Karacakaya Acun Ilıcalı'ya bir de mektup yazmıştı. Acun Ilıcalı ise bunun üzerine "Twitter'dan yazmış. Mektubunu bekliyorum. O mektuba da gerekli cevabı veririz, merak etmesin" açıklamasında bulunmuştu. İkilinin arasında yaşananlar mahkemeye kadar taşındığı iddia edildi.

Kazandığı Arabayı Vermediler Diye Mahkemeye Başvurduğu Söylendi!

Batuhan Karacakaya'nın Acun Ilıcalı'yı mahkemeye verdiği iddiasının perde arkası ortaya çıktı. Söylenenler göre Karacakaya, Survivor'dan kazandığının arabanın kendisine verilmediğini ve bu yüzden bu olayı mahkemeye taşıdı. Sosyal medyada ortaya atılan iddiada, Karacakaya'nın kazandığı 3 Milyon TL'lik aracın aradan 1 ay geçmesine rağmen hala kendisine verilmediği için mahkemeye başvurduğu söylendi.

Mehmet İrfan Sevinç Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Mehmet İrfan Sevinç
YORUMLAR 11
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Acun bu ülkenin vatandaşlarının sırtından kazandığı paraları gitsin İngiliz lere harcasın.Yıllarca Araplara kızar ayıplardık,bu dünya da kimseyi ayıplamayacaksın Allah kendi başımıza veriyor.
    Cevapla
  • Nazım 1 yıl önce Şikayet Et
    Hakkını vermeli acun kayıp eder çünkü sorvivor artık sorgulanır hale heeldi
    Cevapla
  • vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Adamlar vermeyecez demiyor ki belki de 2 yıl içinde teslim edecez diye madde eklediler. Gündemde kalmak için çabalıyor işte garibim.
    Cevapla
  • Real Survivor 1 yıl önce Şikayet Et
    Yorumları okuyorum ve görüyorum ki bu millet harbiden kafayı yemiş. Sanki hayati bir önemi varmış gibi vah vah nasıl olur ne olacak şimdi seninleyiz ayıp vs vs. Acıyorum bunlara gerçekten, survivor kurgu diye verin arama motoruna azıcık beyniniz uyansın.
    Cevapla
  • Türkiyem 1 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye seninle batuhan
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan'dan dikkat çeken Suriye, Somali, Karabağ çıkışı...
ROKETSAN yeni lazer silahını test etti! İşte o anlar...