Prenses Diana'nın aracından sağ çıkmayı başaran tek kişiydi! Yıllar sonra görüntülendi...

Dönemin İngiltere Prensesi Diana, yıllar önce yaşanan trafik kazasında hayatını kaybetmişti. Kaza yapan araçtan sağ olarak çıkan tek kişi olan ve prensesin korumalığını yapan Trevor Rees-Jones, yıllar sonra görüntülendi. Kazanın üzerinden geçen uzun senelere rağmen, Jones'un yaralarını hala taşıdığı görüntülendi. İşte yaşanan o elim kazadan sağ çıkan adamın yıllar sonraki görüntüsü...

Prenses Diana'nın aracından sağ çıkmayı başaran tek kişiydi! Yıllar sonra görüntülendi...
Prenses Diana'nın aracından sağ çıkmayı başaran tek kişiydi! Yıllar sonra görüntülendi...
GİRİŞ 22.08.2022 18:25 GÜNCELLEME 22.08.2022 18:25
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Bir döneme damga vuran isimlerden biri olan Prenses Diana, ölümünün üzerinden uzun yıllar geçmesine rağmen yeniden gündeme geldi. Fransa'da geçirdiği trafik kazası sonrası hayata gözlerini yuman Leydi Diana'nın aracından sağ çıkmayı başaran tek kişi olan Trevor Rees-Jones yıllar sonra görüntülendi. 1997 senesinde gerçekleşen kazanın üzerinden 25 yıl geçmesine rağmen, Jones'un yüzündeki yara izlerinin geçmediği göründü. İşte Prenses Diana'nın aracından sağ çıkmayı başaran tek kişinin son görüntüsü....

Trevor Rees-Jones son hali

5 Yıl Sonra Yeniden Görüntülendi!

Prenses Diana'nın özel korumalığını yapan Trevor Rees-Jones, 1997 yılında yaşanan trafik kazasından sağ çıkmayı başaran tek isim olmuştu. Fransa'da yaşanan trafik kazasında Leydi Diana ve araç şoförü hayatını kaybetmişti. En son 2017 yılında görüntülenen Jones, 5 yıl sonra yeniden görüntülendi.

Jones'un 5 yıl önce çekilen fotoğrafı
Şu an 54 yaşında olan Trevor Rees-Jones'un ailesiyle gittiği bir alışveriş mağazası çıkışında aracının içindeyken görüntülendiği kaydedildi. Ünlü ismin yüzünde bulunan yara izlerinin hala varlığını sürdürdüğü görüntülendi.

Trevor Rees-Jones ameliyattan sonraki ilk görüntüsü

Komada Kaldı, İyileşti, Servet Kazandı Ama O Günü Unutamıyor...

Kazadan sonra 10 gün komada kalan Trevor Rees-Jones, çok zor bir ameliyat geçirmişti. Çok ağır bir şekilde hasar gören yüzünün eski haline getirilmesi için uğraşan doktorlar ameliyatlarda 150 titanyum parça kullanmışlardı. 

Trevor Rees-Jones
Yaklaşık 1 ay hastanede yatan talihsiz adam, daha sonra İngiltere'ye, evine geri dönmüştü. Bir dönem konuşmakta bile güçlük çeken Jones'un şu sıralarda iki çocuğu ve eşiyle büyük bir arazi üzerinde yer alan müstakil bir evde yaşadığı biliniyor.

Kazadan yıllar sonra Jones
Bir dönem çalışmayan Jones, daha sonra Houston, Teksas merkezli bir petrol hizmetleri devi olan Halliburton'un güvenlik direktörü olarak bir servet kazandığı iddia edildi. Trevor Rees-Jones şimdi ise Covid-19 aşılarından birinin arkasındaki ilaç devi AstraZeneca'nın güvenlik şefi olarak çalışıyor.

Jones'un kaza öncesi son fotoğrafı
Öte yandan kazanın üzerinden geçen uzun yıllara rağmen Jones'un hala zaman zaman bu olayı hatırladığı ve etkisinde olduğu söyleniyor. Yara izlerini yüzünde taşıyan talihsiz adamın bir şekilde hayatını sürdürmeye çalıştığı da gelen bilgiler arasında...

Mehmet İrfan Sevinç Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Mehmet İrfan Sevinç
YORUMLAR 10
  • ayşegül 1 yıl önce Şikayet Et
    bizi neden ilgilendirsin bu haber, sömürgeci ingilizin prensesi.
    Cevapla
  • fgdge 1 yıl önce Şikayet Et
    sömürül dur
    Cevapla
  • Vatan 1 yıl önce Şikayet Et
    Fotografa dikkat. Sofor carpismadan habersiz duruyor. Koruma kazayi biliyormus gibi supheli duruyor. elinin biride guneslikte. Kaza ani bi hamle arayisinda olur insan. Koruma hayli hayli kurtulma arayisinda olur.
    Cevapla
  • Diana 1 yıl önce Şikayet Et
    O filmden sahne...
    Cevapla
  • yorumcu 1 yıl önce Şikayet Et
    Müslüman olacaktı işini bitirdiler.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Ben fransada kaliyorum dianayi bizden baska taniyan bi ulke millet yok
    Cevapla
  • alpi 1 yıl önce Şikayet Et
    Yani öyle biri hiç yaşamadı diyosun. Helal olsun sana .
    Cevapla
  • hakan 1 yıl önce Şikayet Et
    diana cinayetini anlatmamak için kraliyet ailesinden kac milyon starlin aldı onu açıklasın yeter zaten
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Changan Lumin Corn Türkiye'ye geliyor! 450 bin liraya sıfır otomobil
İstanbul için deprem uyarısı! En riskli 5 ilçe...