Kafalar ekibinin ünlü isminden üzen haber! Bilal Hancı'dan sonra Fatih Yasin'de...

Youtube kanalları üzerinden çeşitli videolar yayınlayan ve çok izlenen Kafalar ekibi üyelerinden üzen haberler gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz dönem farklı zamanlarda Bilal Hancı, Atakan Özyurt ve Fatih Yasin isimleri dünya evine girmişti. Ancak Hancı eşiyle ayrılma kararı alarak sevenlerini üzmüştü. Bilal Hancı'dan sonra şok eden bir kararda Fatih Yasin'den geldi...

Kafalar ekibinin ünlü isminden üzen haber! Bilal Hancı'dan sonra Fatih Yasin'de...
Kafalar ekibinin ünlü isminden üzen haber! Bilal Hancı'dan sonra Fatih Yasin'de...
GİRİŞ 23.08.2022 19:20 GÜNCELLEME 23.08.2022 19:20
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Yaptıkları videolarla çok izlenen ve güldüren "Kafalar" ekibi üyelerinden hayranlarını şaşkınlığa uğratan haberler peş peşe geliyor. Ekibi oluşturan Fatih Yasin, Bilal Hancı ve Atakan Özyurt geçtiğimiz yıllarda art arda evlenmiştiler. Dünya evine giren üç isimde mutlu birer evlilik sürüyorlardı. Ta ki Bilal Hancı ve eşi Esin Çepni'nin ayrılık kararı verdikleri ortaya çıkana kadar. Bu haberden sonra bir boşanma haberi de Fatih Yasin'den geldi. Ünlü içerik üreticisi eşiyle ayrılma kararı aldı. İşte detaylar...

Tek Celsede Boşandılar!

Herkesi şok eden haber Fatih Yasin'in eşi Sena Güzeldağ'dan geldi. Ünlü ismin eşi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, "Yazması kolay gibi gelse de Fatih ile olan evlilik birliğimizi 17 Ağustos günü kanunen sonlandırmış bulunmaktayız. Bu sürecin ikimiz için daha fazla yıpratıcı olmaması adına sizlerden saygı, özveri ve anlayış bekliyoruz.

Eser Yenenler ve Berfu Yenenler çiftinden kötü haber geldi! Sosyal medyada duyurdular...Eser Yenenler ve Berfu Yenenler çiftinden kötü haber geldi! Sosyal medyada duyurdular...

Emma Watson'dan sonra Aras Bulut İynemli La Casa de Papel'in yıldızıyla aynı dizide yer alacak!Emma Watson'dan sonra Aras Bulut İynemli La Casa de Papel'in yıldızıyla aynı dizide yer alacak!

Ben bu yolda çok güzel insanlarla tanıştım, harika insanlar biriktirdim. Dilerim ki herkesi yolu açık olsun, iyi insanlarla karşılaşsın. Bir süre paylaşım yapamayacağım. Merak etmeyin!" şeklinde bir paylaşımda bulundu. Öte yandan Fatih Yasin'den konuyla alakalı bir paylaşım gelmezken, ünlü isim Sena Güzeldağ ile olan evlilik fotoğrafını da silmedi.

Mehmet İrfan Sevinç Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Mehmet İrfan Sevinç
YORUMLAR 5
  • Az kullanılmışlar 1 yıl önce Şikayet Et
    Çok değerli haberler bunlar... Bizi mahrum bırakmayın. La kim olduklarını bilmiyoruz, evlendiklerinden haberimiz yok, boşanmalarından niye haberimiz olsun? Bize neeeeeeeeee?
    Cevapla
  • Salahattin Adana 1 yıl önce Şikayet Et
    Yorumda bulunmayacağım ?
    Cevapla
  • Ramazan 1 yıl önce Şikayet Et
    Demek ki huzur parada değilmiş
    Cevapla
  • Salahattin Adana 1 yıl önce Şikayet Et
    Ya bunlarda kim ??????? Yoksa medyatik olabilme reklamı mı ?
    Cevapla
  • 1234567 1 yıl önce Şikayet Et
    İlk defa isimlerini duyduğum bu yakışıklılar hakkında hergün yeni haberlerini duymak istiyor TÜRKİYE !!! Lütfen milletimizi habersiz bırakmayın,yoksa meraktan çatlarız !!!!!.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Bolat: Kamu kurumları İsrail firmaları ile ticaret yapmıyor
PKK destekçileri İmamoğlu'na oy verecek! Altan Tan'dan çarpıcı açıklama