Acun Ilıcalı'nın karıştığı kazayla ilgili gerçek ortaya çıktı! Meğerse ünlü isim...

Televizyon dünyasının yakından tanıdığı ve yurt dışında yaptığı yatırımlarla adından sıkça bahsettiren Acun Ilıcalı, Pazartesi günü geçirdiği trafik kazasıyla sevenlerini üzmüştü. Ünlü ismin karıştığı kazayla ilgili gerçek ortaya çıktı...

Acun Ilıcalı'nın karıştığı kazayla ilgili gerçek ortaya çıktı! Meğerse ünlü isim...
Acun Ilıcalı'nın karıştığı kazayla ilgili gerçek ortaya çıktı! Meğerse ünlü isim...
GİRİŞ 22.09.2022 09:36 GÜNCELLEME 22.09.2022 10:35
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Kızı Banu Ilıcalı ile birlikte motor ile seyir halindeyken karşı yönden gelen hafif ticari araçla çarpışan Acun Ilıcalı'nın sağlık durumu merak ediliyor. Kazanın hemen ardından hastaneye kaldırılan ünlü isim dün ameliyat olmuştu. Kızı Banu Ilıcalı ise kazayı hafif atlatırken tedavisinin ardından taburcu edilmişti. Kazaya karışan diğer sürücünün alkolsüz olduğu tespit edilirken, Acun Ilıcalı'nın motor kullanırken kask kullanmadığı ortaya çıktı.

Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe'den çok konuşulacak O Ses Türkiye itirafı!Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe'den çok konuşulacak O Ses Türkiye itirafı!

Motosikleti Kask Olmadan Kullanıyormuş!

Kemerburgaz Caddesi'nde ters yönden gelen hafif ticari araçla çarpışan Acun Ilıcalı'nın motor kullanırken kask takmadığı ortaya çıktı. Recep K. yönetimindeki hafif ticari araçla çarpışan Acun Ilıcalı'nın kolunda kırık tespit edildi.

Salı günü ameliyat olan ünlü ismin koluna platin takıldı. Kaza sırasında arkasında oturan Banu Ilıcalı hafif şekilde yaralanırken tedavisinin ardından aynı gün taburcu edildi. 

Acun Ilıcalı'nın ameliyat sonrası bugün hastaneden taburcu edileceği bilgisi öğrenilirken ünlü isim evinde istirahate çekilecek.

Annesi ve Babasını da Trafik Kazasında Kaybetmişti!

Hayat hikayesi filmlere konu olacak Acun Ilıcalı, başarılarının yanı sıra yaşadığı trajik olaylarla da adından sıkça bahsettiriyor. Acun Ilıcalı, trafik kazasında önce babaanne ve dedesini 4 yıl sonra ise anne ve babasını kaybetti. 

Kazayla ilgili daha önce açıklama yapan ünlü isim "  Çok sevdiğim babaanne ve dedemi trafik kazasında yitirdim. Karşıdan karşıya geçiyorlardı. Bir arabanın altında kaldılar. Bu olaydan 4 yıl sonra aynı korkunç kader bu kez anne-babamı buldu. " ifadelerini kullanmıştı.

Acun Ilıcalı Kimdir?

29 Mayıs 1969 yılında Edirne'de İlknur ve Ergün Ilıcalı çiftinin oğlu olarak dünyaya geldi. İlkokul eğitimine 5 yaşında başlayan Acun Ilıcalı, 10 yaşında Kadıköy Anadolu Lisesi’ni kazandı ve İstanbul’a, anneannesinin yanına taşındı.

Üniversite eğitimine ilk olarak İstanbul Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği bölümünde başlayan Ilıcalı, sonrasında arkadaşlarının Boğaziçi Üniversitesinde okuması sebebiyle burada eğitimine devam etme kararı aldı.

Henüz 19 yaşındayken ilk evliliğini yapan Acun Ilıcalı, anne ve babasını trafik kazasında kaybettikten sonra 1993 yılında eşinden ayrıldı. Yine 1993 yılında ailesinden kalan son parayla kot dükkanı açan Ilıcalı, bu işte başarılı olamadı ve battı. 

2000'li yıllarda Show TV'de bir arkadaşı vasıtasıyla çalışmaya başlayan Ilıcalı'nın medya kariyeri de başlamış oldu. Kısa süre içerisinde yükselişe geçen ünlü isim, Acun Firar'da programıyla ünlendi.

2004 yılında Acun Medya şirketini kuran Ilıcalı, Fear Factor, Survivor, Var Mısın Yok Musun, Yetenek Sizsiniz, O Ses Türkiye gibi programları düzenledi.

2013 yılının sonunda TV8 adlı televizyon kanalını satın alan ünlü isim yarışma programlarını burada düzenlemeye başladı. 2022 yılında ise İngiltere Championship ekiplerinden Hull City'yi satın aldı.

Fuat İğci . Haber7.com - Seo Editörü
Haber 7 - Fuat İğci .
YORUMLAR 7
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Kaza haberine çok üzüldüm Geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin acun abi iyi karekterli bir insan.
    Cevapla
  • aaaa 1 yıl önce Şikayet Et
    Evet , çok değişik biri. Ama evinde kızı Banu'ya bakarken, o daha SHOW dan yeni ayrılmış işsizken, NEDEN ÇALIŞAN eşinden ayrılmış, bunu da sorsanıza
    Cevapla
  • Nimet 1 yıl önce Şikayet Et
    Enteresan bir hayat hikayesi tavsiyem roman yazsın ince memed romanıyla yarışır valla
    Cevapla
  • manam 1 yıl önce Şikayet Et
    kendisini hiç sevmem benim için haber değeri yoktur
    Cevapla
  • Mahmut 1 yıl önce Şikayet Et
    Ama habere göz attın sanırım
    Cevapla
  • Aydın 1 yıl önce Şikayet Et
    Acun uyuyamaz artık üzüntüden.
    Cevapla
  • Fani Kul 1 yıl önce Şikayet Et
    eyvallah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bisikletle yolun karşısına geçmek isterken minibüsün çarptığı çocuk öldü!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'enflasyon' mesajı!