Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe'den çok konuşulacak O Ses Türkiye itirafı!

TV8 ekranlarından izleyici ile buluşan O Ses Türkiye Yarışması'yla ilgili Yıldız Tilbe'den hayranlarını üzen açıklama geldi. Yeni sezonda jüri koltuğunda kimin oturacağı merak edilirken gözler Acun Ilıcalı'ya çevrildi.

Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe'den çok konuşulacak O Ses Türkiye itirafı!
Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe'den çok konuşulacak O Ses Türkiye itirafı!
GİRİŞ 22.09.2022 10:31 GÜNCELLEME 22.09.2022 10:34
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Son dönemlerin en popüler müzik yarışmalarından birisi olan O Ses Türkiye'nin yeni sezona ne zaman başlayacağı, programı takip edenler tarafından merak ediliyordu. Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, verdiği röportaj sırasında bomba bir açıklama yaptı. O Ses Türkiye ile ilgili sözlerinden sonra duyanlar hem üzüldü hem de Acun Ilıcalı'nın yapacağı açıklamaya kilitlendi. Ünlü yapımcının geçirdiği motosiklet kazasının ardından evinde dinlendiği biliniyor. İşte Yıldız Tilbe'nin O Ses Türkiye ile ilgili iddiaları...

"Zaten Bu Sene O Ses Türkiye Yokmuş"

Yeni sezonda O Ses Türkiye'nin jüri üyeleri merak edilirken Acun Ilıcalı'nın O Ses Türkiye jüri koltukları için Yıldız Tilbe ve Hadise için teklif götürdüğü iddia edilmişti.

Yıldız Tilbe sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada " Zaten bu sene O Ses Türkiye yokmuş bildiğim kadarıyla" ifadelerini kullandı. Açıklamasının başında kendisine teklif gelmediğini de vurgulayan Yıldız Tilbe, hayranlarını üzdü.

Gözler Acun Ilıcalı'ya Çevrildi!

TV8'in en sevilen yarışma programlarından birisi olan O Ses Türkiye'nin bu sezon yayınlanıp yayınlanmayacağı izleyiciler tarafından merak edilirken gözler Acun Ilıcalı'ya çevrildi. Acun Ilıcalı, geçtiğimiz günlerde yaptığı motor kazası sonrası hastaneye kaldırılmış ve Salı günü ameliyat olmuştu. 

Fuat İğci . Haber7.com - Seo Editörü
Haber 7 - Fuat İğci .
YORUMLAR 3
  • Hygg 1 yıl önce Şikayet Et
    Bence demet akalın ı çağırmalı fena patlar :)
    Cevapla
  • Bulut 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu prgramlar niye var anlamış değilim milletin başka işi yok bunları mı seyrediyor anlamadım kim varmış kim yokmuş bize ne oradakiler para kazanıyor herkesde öyle izliyor.faydasız boş işler
    Cevapla
  • arkadaş 1 yıl önce Şikayet Et
    yıl olmuş 2023 hala survivor hala o ses Türkiye, o pes Türkiye be pesss
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Meral Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a hain suçlaması
Merak edilen 3 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü