Masterchef'ten kim elendi? Şoke eden veda sosyal medyayı adeta birbirine kattı!

Masterchef'ten en son kimin elendiği merak konusu oldu. 23 Ekim'de yeni bir vedanın yaşandığı Masterchef yine damga gibi bir bölüm ile konuşuldu. Bu hafta potada oldukça güçlü isimlerin yer alınca ortalık karıştı. İşte Masterchef'ten elenen isim...

Masterchef'ten kim elendi? Şoke eden veda sosyal medyayı adeta birbirine kattı!
Masterchef'ten kim elendi? Şoke eden veda sosyal medyayı adeta birbirine kattı!
GİRİŞ 25.10.2022 10:20 GÜNCELLEME 25.10.2022 10:21

Masterchef takipçileri ilgiyle programı izlemeye devam ediyor. Her pazar akşamı olduğu gibi bu pazar da bir yarışmacı hayallerine veda etti. Peki bu hafta kim elendi? İşte merak edilen tüm detaylar... 

Son 5 yıldır TV8 ekranında yayın hayatına devam eden Masterchef bir yarışmacıyı daha programa veda ettirdi. 23 Ekim gecesi yayınlanan bölümde yarışan isimler oldukça başarılı yarışmacılardan oluşuyor. 

Somer Şef'ten şoke eden açıklama! Vicdansızca olsa bile...Somer Şef'ten şoke eden açıklama! Vicdansızca olsa bile...

MAVİ TAKIM HAFTANIN GALİBİ OLDU

Bu hafta, Büşra'nın kaptanlığında yarışa devam eden Mavi takım, Tolga'nın kaptanlık yaptığı Kırmızı takımı 2-1 yendi. İlk grup oyununu Kırmızı takım kazanırken, sonraki 2 oyunu ise Mavi takım kazandı. Böylece Mavi takımdan 2 kişi, Kırmızı takımdan ise 4 kişi eleme potasına gitti. 

KİMLER ADAY?

  • Gamze

  • Tayfun

  • Atike

  • Fatmanur

  • Metin

  • Tolga

Masterchef'te telefon kullanmak yasak mı? Resmen açıklandı! Aslında...Masterchef'te telefon kullanmak yasak mı? Resmen açıklandı! Aslında...

SON 3'E KİM KALDI

6 ismin yarıştığı ve yaratıcı tabak çalıştıkları etapta en başarılı tabakları yapan sırası ile Metin (birinci oldu), Gamze (ikinci oldu) ve Tolga (üçüncü oldu) potadan kurtularak bir sonraki haftaya geçmeyi garanti altına aldı. Son 3'te ise Fatmanur, Atike ve Tayfun yarışmaya devam ediyor.

MASTERCHEF'TE KİM ELENDİ?

Fatmanur, Atike ve Tayfun 3'lü potada, yarışmada kalmak için ellerinden gelen çabayı sarf etti. Potadan elenen isim Atike oldu. 

Masterchef Atike kimdir? Atike Bozkaya biyografisi...Masterchef Atike kimdir? Atike Bozkaya biyografisi...

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ne Sergen Yalçın, ne Şenol Güneş, ne Nuri Şahin! Hasan Arat'tan teknik direktör açıklaması
Uzmanlar inceledi! İşte yeni müfredat gerçekleri