Hababam Sınıfı'nın yıldızını görenler tanıyamıyor! Oyunculuktan sonraki mesleği dikkat çekti

Türk sinemasının kült film serilerinden Hababam Sınıfı, 40 yılı devirmesine karşın hala izlenmeye devam ediyor. Filmin unutulmaz serilerinden Dokuz Doğuruyor da en çok sevilen yapımlar arasında. Filmde Kıvırcık Ömer'e hayat veren Talip Güran ise son haliyle şaşırttı. Emektar oyuncunun gözlerden ırak icra ettiği mesleği ise dikkat çekti.

Hababam Sınıfı'nın yıldızını görenler tanıyamıyor! Oyunculuktan sonraki mesleği dikkat çekti
Hababam Sınıfı'nın yıldızını görenler tanıyamıyor! Oyunculuktan sonraki mesleği dikkat çekti
GİRİŞ 24.10.2022 12:57 GÜNCELLEME 24.10.2022 12:57

Yeşilçam döneminin ünlü yapımlarından Hababam Sınıfı, üzerinden on yıllar geçmesine karşın hala yayınlandığı günlerde rating listelerinde yer almayı başarıyor.

Filmin birden fazla devam serisi olmasına karşın hemen hemen hepsi, çıkış yıllarında gişe rekorlarına oynamıştı. Özellikle Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor yapımı çok sevilmişti.

Bu filmdeki Kıvırcık Ömer karakterine hayat veren Talip Güran ise son haliyle şaşırttı. Ege'deki bir ilçede yaşamını idame ettiren Güran, atölyede çalışıp zanaatı ile insanları etkiliyor. İşte, emektar oyuncu Talip Güran'ın son hali!

OYUNCULUĞU ERKEN YAŞTA BIRAKTI

Tatlı Dilim filminde basketbolcu, Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor yapımında da Kıvırcık Ömer'i canlandıran Talip Güran, oyunculuk kariyerine çok erken bir dönemde veda etti.

Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor Kıvırcık Ömer

1978'deki Hababam Sınıfı girişimiyle ününe ün katan aktör, 1982'ye kadar sektörün çeşitli alanlarında faaliyet gösterdi. Bir ara mankenlik de yaptı.

Fakat 1982'den sonra temelli olarak Muğla'nın Bodrum ilçesine taşındı. 40 yıldır aynı ilçede yaşayan Güran, zamanla edindiği zanaatını da iyice ilerletti.

SABAH ATÖLYE AKŞAM RESTORAN

40 yılı aşkın süredir Bodrum'da yaşayan Talip Güran, 2013'ten bu yana tahta sandalye imalatı yapıyor. Akşamları da aynı ilçedeki restoranıyla ilgileniyor.

Aynı kalıp ve aynı maldan imal ettiği tahta sandalyeleri renk renk boyayan sanatçı, bunları Bodrum'daki ve ülke genelindeki restoranlara yolluyor.

Talip Güran'ın atölyesi

İlerleyen yaşına karşın üretime devam eden eski aktör, Yeşilçam'ın şaşalı günlerini şu sözlerle anlatmıştı:

 ''O zamanların atmosferi bambaşkaydı. O zamanlar çok güzel ortamlar ve daha güzel çekimler vardı. O zamanlara geri dönmek ister insan ama şu anı yaşamak da lazım.''

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Emeklilere özel çalışma! Yeni destek ve indirimler...Bakan Işıkhan açıkladı
Ayhan Bora Kaplan dosyasında ikinci bir gizli tanık daha olduğu ortaya çıktı