Ayakkabısının fiyatı duyanları şaşırttı!

Acun Medya ve İngiltere Championship ekiplerinden Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, bir süredir kızlarıyla Los Angeles'ta (ABD) tatil yapıyor. Ilıcalı'nın kızı Yasemin Ilıcalı'yla çektiği fotoğraftaki bir detay ise, dikkatlerden kaçmadı. Yasemin Ilıcalı'nın giydiği ayakkabının fiyatı gündeme oturdu.

Ayakkabısının fiyatı duyanları şaşırttı!
Ayakkabısının fiyatı duyanları şaşırttı!
GİRİŞ 24.10.2022 19:21 GÜNCELLEME 24.10.2022 19:37
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Türkiye'deki medya sektörünün ünlü girişimcilerinden Acun Ilıcalı, İstanbul'daki trafik kazasının akabinde sağlığına kavuşur kavuşmaz soluğu ABD'de aldı.

Sen misin şişmanları aşağılayan! Taylor Swift'e yağmur gibi tepki yağıyor: 'Videoyu kaldır'Sen misin şişmanları aşağılayan! Taylor Swift'e yağmur gibi tepki yağıyor: 'Videoyu kaldır'

Kızlarıyla beraber Los Angeles'ta tatil yapan Ilıcalı, sosyal medya hesaplarını aktif bir şekilde kullanıyor.

Acun Ilıcalı

Son olarak kızlarından Yasemin Ilıcalı'yla çektiği fotoğrafı paylaşan Acun, bir anda gündeme oturdu. Ünlü ismin kızının giydiği ayakkabının fiyatı dikkat çekti.

DİKKATLİ TAKİPÇİLERİ AYAKKABININ 'Z RAPORUNU' ÇIKARTTI

Acun Ilıcalı, gün içerisinde 18 yaşındaki kızı Leyla Ilıcalı ve 15 yaşındaki kızı Yasemin Ilıcalı ile ayrı ayrı fotoğraflar paylaştı.

Yeşim Ceren Bozoğlu'nun şaşırtan değişimi! 110 kilodan 50'ye düştü, sırrı dikkat çektiYeşim Ceren Bozoğlu'nun şaşırtan değişimi! 110 kilodan 50'ye düştü, sırrı dikkat çekti

Bu fotoğraflardan Yasemin Ilıcalı ile olanı dikkatli takipçilerin gözünden kaçmadı. Gönderide genç Ilıcalı'nın 10 bin TL'lik oldukça lüks bir ayakkabı giydiği fark edildi.

Yasemin Ilıcalı

Yabancı menşeili bir markanın ürünü olan bu ayakkabıyı, Acun'un takipçileri çeşitli sosyal medya platformları üzerinden gündeme getirdi. 

Diğer taraftan Survivor 2023 serisi için çalışmalara ara vermeyen Acun Ilıcalı'nın bir süre daha Los Angeles'ta kalması bekleniyor.

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz
YORUMLAR 7
  • Nasil 1 yıl önce Şikayet Et
    Yorumlara bak şaka gibisiniz bizim bu türk milletindeki kıskanclik krizlerini anliyamiyorum acaba bu cok bilmişler bu kadar zengin olsa cocukarina 300 tlik ayakkabimi giydirirdi yada doğana şahinemi binerlerdi ha kazandigi para helalmidir harammidir orasi bilemem ALLAHla onun arasinda bu sizi hiç ilgilendirmez
    Cevapla
  • 1234567 Adana 1 yıl önce Şikayet Et
    Acun Amerika da bir takım al oranın vatandaşı ol ve bir daha Türkiyeye gelme ki milletimiz senin çok paranla çenesini yormasın !!!.
    Cevapla
  • Mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Ben küçük dünyamın imtihanını vermekten aciz bir günahkar kulum. Böyle varlık içinde yaşayanların Allah yardımcısı olsun. İmtihanları daha da zor.
    Cevapla
  • Değil mi? 1 yıl önce Şikayet Et
    çok paranın imtihanı çok daha zor.
    Cevapla
  • Pöh45 1 yıl önce Şikayet Et
    Zenginlerin çok umrunda mıydı? Onlar yeterki zengin olsun, para nerden gelirse gelsin.
    Cevapla
  • Reisx 1 yıl önce Şikayet Et
    10 bin TL çok mu? Evet Türkiye şartlarında belki de çok ama bu gün en sıradan bir ayakkabı Türkiye nin en sıradan mağazalarında bile 3-4 bin TL den aşağı değil. TL nin değeri düşmüşse bunun suçlusu Acun mu?
    Cevapla
  • LakLak 1 yıl önce Şikayet Et
    3 4 bin sıradan bir ayakkabi mı ? Ne yiyip ne içiyosunuz siz anlamıyorum.Sirf muhalefet olmak için konuşan zeki kardes biz niye 300 e 500 e buluyoz anlamadım sorun bizde sanirim.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son yapılan anket ortaya çıktı! CHP iktidar olur mu?
Edanur'un ölümünde İBB çalışanı 4 kişiye gözaltı kararı