Masterchef'ten kim elendi? Beklenmedik isim duygu dolu anlarla uğurlandı

Masterchef'ten elenen isim merak edildi. 30 Ekim'de bir kişinin daha yarışmaya veda ettiği Masterchef bu kez hiç beklenmedik bir yarışmasını uğurladı. Potada birbirinden güçlü isimler adeta kapıştı. İşte Masterchef'ten elenen isim...

Masterchef'ten kim elendi? Beklenmedik isim duygu dolu anlarla uğurlandı
Masterchef'ten kim elendi? Beklenmedik isim duygu dolu anlarla uğurlandı
GİRİŞ 30.10.2022 23:00 GÜNCELLEME 31.10.2022 00:15
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

TV8'in sevilen yarışma programı Masterchef takipçileriyle buluşmaya devam ediyor. Bu hafta da diğer pazar günlerinde olduğu gibi bir yarışmacı elendi. Peki bu hafta kim elendi? İşte merak edilen tüm detaylar... 

5 yıldan beri TV8'de yayınlanan Masterchef'e bir yarışma daha veda etti. 30 Ekim gecesi yayınlanan bölümde yarışan isimler oldukça başarılı ve yetenekli yarışmacılardan oluşuyor. 

Somer Şef'ten şoke eden açıklama! Vicdansızca olsa bile...Somer Şef'ten şoke eden açıklama! Vicdansızca olsa bile...

HAFTANIN GALİBİ MAVİ TAKIM OLDU

Bu hafta, Burak Revanbahş'ın kaptanlığında yarışa devam eden Mavi takım, Tayfun'un kaptanlık yaptığı Kırmızı takımı 3-0 yendi. Bütün grup oyunlarını Mavi takım kazandı. Böylece Kırmızı takımdan ise 6 kişi eleme potasına gitti. 

KİMLER ADAY?

  • Büşra

  • Burak Kaya

  • Tayfun

  • Serpilay

  • Metin

  • Yağız

Masterchef'te telefon kullanmak yasak mı? Resmen açıklandı! Aslında...Masterchef'te telefon kullanmak yasak mı? Resmen açıklandı! Aslında...

SON 3'E KİM KALDI

6 ismin yarıştığı ve yaratıcı tabak çalıştıkları etapta en başarılı tabakları yapan sırasıyla Metin, Burak Kaya ve Yağız oldu. Son 3’e ise Büşra, Tayfun ve Serpilay kaldı. 

MASTERCHEF’TEN KİM ELENDİ

Masterchef’ten elenen isim Tayfun oldu.

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 3
  • Dümen 1 yıl önce Şikayet Et
    Tamamen dümen bir yarışma. Elenen Tayfun orada ilk 3 e girecek yarışmacı. Orada Torpilay isimli bir kızı elememek için elediler onu. Yarışma baştan sona dümen ve kurgu.
    Cevapla
  • Aziz 1 yıl önce Şikayet Et
    Sen izle diye dümen yapıyorlar işte izleme o lgbt destekçisi in kanalını o zaman
    Cevapla
  • Kerem 1 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun, bu haberleri çok hızlı bir şekilde yayınlıyorsunuz.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
"Bu adamlar  Erdoğan’a niye bu kadar hakaret ediyor Fatih?"
Samsun'da başıboş köpekler ahırdaki 12 buzağı ile 1 oğlağı boğarak öldürdü