Ajda Pekkan'dan radikal karar! Bundan sonra...

Ajda Pekkan alay konusu olunca aldığı radikal kararla gündeme geldi. Kaç yaşına gelirse gelsin 18'lik bir kızmış gibi hareket eden Ajda Pekkan, ettiği dansla sosyal medyanın diline dolandı. Bunun üzerine Ajda Pekkan kendisiyle alakalı yeni bir karara imza attı. İşte detaylar...

Ajda Pekkan'dan radikal karar! Bundan sonra...
Ajda Pekkan'dan radikal karar! Bundan sonra...
GİRİŞ 31.10.2022 14:38 GÜNCELLEME 31.10.2022 14:38
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Ajda Pekkan sık sık yaptığı estetik operasyonlar, giydiği kıyafetler ve photoshoplu fotoğrafları ile gündeme geliyor. Bu kez de ettiği dansla sosyal medyanın öne çıkan konuları arasına girdi. Dansıyla dalga geçilen Ajda Pekkan ise aldığı radikal kararla tepkisini dile getirdi. 

20 Ekim Perşembe akşamı Başkent Kültür Yolu Festivali kapsamında Ankara'da sahne alan Ajda Pekkan, ses performansının yanı sıra ettiği danslarla da adından söz ettirdi. Süperstar'ın konserde ettiği dans kareografileri sosyal medyada alay konusu oldu. Pekkan'ın dansı uzaylılara benzetildi. 

Ajda Pekkan

Saatler geri alınacak mı? Türkiye'de kış saati uygulaması... Saatler geri alınacak mı? Türkiye'de kış saati uygulaması...

"GÖNLÜMÜ KIRDILAR"

Günlerdir dillerden düşmeyen dans görüntülerinin ardından Ajda Pekkan konuya ilişkin açıklama yaptı. Ünlü sanatçı konuşmasında, Bana ‘uzaylı gibi dansı var, ne biçim dans ediyor’ diyorlar. Vallahi gönlümü kırdılar." ifadelerini kullandı. 

Ajda Pekkan'ın dansı

Müge Anlı'dan beklenen haber! Eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu ile 4 aydan sonra...Müge Anlı'dan beklenen haber! Eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu ile 4 aydan sonra...

AJDA PEKKAN'DAN RADİKAL KARAR

Dansına ilişkin yorumlardan dolayı kırıldığının altını çizen Pekkan tepkisini ise radikal kararıyla verdi. Ajda Pekkan, aldığı karar doğrultusunda, bundan sonra dans etmeyecek. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 12
  • Ben 1 yıl önce Şikayet Et
    Bırak bu boş işleri artık ,vakit varken öteki dünyaya çalış tövbe et...Bu yaptıklarının artık sana bir faydası olmayacak..
    Cevapla
  • battalgazi66 1 yıl önce Şikayet Et
    Valla ajda abla dile dusmektense topraga dusmek daha hayirli bence sen bu dans isine hic girme
    Cevapla
  • Dansetmeyen Erkek 1 yıl önce Şikayet Et
    Dansetmeyi hiç sevmiyorum, ama dansa karşı değilim. Benimle aynı özelliğe sahip olmaya başlamış bir süperstarın olduğu haberini almak çok heyecan verici. Kendisinden hiç dansetmeyeceği ama müzikal olarak olarak tüm dünyayı dansettireceği eserler ve sahne performansları bekliyorum. Bazıları zoru başarır ve dansetmemek daha zordur...
    Cevapla
  • Okan ters 1 yıl önce Şikayet Et
    Onun yaşında olanlar bırak dansı Yolda yürürken düşüyor. Bence ayakta dursun kâfi
    Cevapla
  • Semiramis 1 yıl önce Şikayet Et
    Starsın sen star kalacaksın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ROKETSAN yeni lazer silahını test etti! İşte o anlar...
İstanbul ilçe başkanlığı seçimi anketi belli oldu: İşte İstanbul ortalaması...