Önce Nükhet Duru, sonra Selda Bağcan! Göbeği açık giyenleri hedef aldı

En son Nükhet Duru'nun kadınların kıyafetlerine ilişkin çıkışının ardından bir çıkış da Selda Bağcan'dan geldi. Zaman zaman sol çevrelerin eleştirisine maruz kaldığını da aktaran Selda Bağcan, göbeği açık giyenlere gönderme yaptı. Bağcan, eskiden sadece dansözlerin göbeği açık giydiğini ifade etti.

Önce Nükhet Duru, sonra Selda Bağcan! Göbeği açık giyenleri hedef aldı
Önce Nükhet Duru, sonra Selda Bağcan! Göbeği açık giyenleri hedef aldı
GİRİŞ 13.11.2022 17:07 GÜNCELLEME 13.11.2022 17:07
Bu Habere 46 Yorum Yapılmış

Ünlü sanatçı Selda Bağcan, son zamanlardaki Nükhet Duru olaylarının ardından, arkasından çok konuşulacak ifadelere imza attı. 'Sol muhafazakar' olduğunun altını çizen Selda Bağcan kendi dönemlerinde kimsenin açık giyinmediğini ifade etti.

Son dönemlerde giyim konusundaki sınırların yok olmasıyla birlikte bir çıkış Nükhet Duru'dan gelmişti. Bu kez de Selda Bağcan, günümüz kıyafetlerini eleştirdi. 

İzzet Yıldızhan'dan Nükhet Duru çıkışı: Özür de dilediler!İzzet Yıldızhan'dan Nükhet Duru çıkışı: Özür de dilediler!

"SOL ÇEVRELERDEN ELEŞTİRİ ALDIM"

Sabah Gazetesi'ne röportaj veren Selda Bağcan kendisini muhafazakar olarak tanımladıktan sonra sol çevrelerden eleştiri aldığına vurgu yaptı. Bağcan, "Hep söylerim. Türkiye'de sol yani bizim mahallenin bir kısmı tutucudur." diyerek kendisinin gelenek ve göreneklerini koruyan biri olduğuna vurgu yaptı.

Ajda Pekkan'dan radikal karar! Bundan sonra...Ajda Pekkan'dan radikal karar! Bundan sonra...

"AÇIK GİYİNMEK BİZE BATIDAN GELDİ"

Konuşmasında sık sık gelenekçi bir insan olduğuna vurgu yapan Bağcan, gösterişli bir hayat tarzı benimsemediğini söyledi ve ekledi:

Sahnedeki kıyafetlerim çok ünlü modacılardan giyinmeme rağmen açık saçık olmadı hiç. 1971'de ilk sahneye çıktığım zaman da kıyafetlerim kapalıydı. Bizim dönemimizde kimse açık giyinmezdi. Göbeği açık kıyafetler giyen birini hiç hatırlamıyorum mesela. Bir tek dansözlerin göbeği açık olurdu. Sahnede göbeği açık giyinmek bize Batı'dan geldi.

"LİNÇ EDİLİĞİMDE İNCİNİYORUM"

Geçtiğimiz günlerde Aleyna Tilki ile birlikte sahne aldıktan sonra tepki toplayan Selda Bağcan, sosyal medyada insanların acımasızca eleştirildiğini ve linç edildiğini söyledi. Linç kültürünün son bulması gerektiğini savunan sanatçı, "Linç ediliriz diye insanlar artık konuşmaya korkuyor. Ben de linç edildiğimde inciniyorum açıkçası." dedi. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 46
  • Necmettin düzenli 1 yıl önce Şikayet Et
    Selda abla,,, sizi seviyor ve dinliyorum. Sizde kendi ailemin kadınlarını buluyorum. Ancak A. Tilki ile beraber olabilmenizi asla kabul etmiyorum etmemde. Gerekirse sizi dinlemem silerim bir kalemde. Belki ekonomik anlamda olmuş ise onada saygı duyarım. Siz bir ekolsünüz, siz bir devri temsil ediyorsunuz. Saygılarımla abla...
    Cevapla
  • F.. 1 yıl önce Şikayet Et
    Çağdaşlıkla çıplaklığın ne alakası var. kulturumuze sahip çıkalım. Batı ozentiligi bize birsey kazandırmaz.
    Cevapla
  • Kasımpasalı nuri 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunlara göre afrikalılar daha çağdaş
    Cevapla
  • mehmet sarı 1 yıl önce Şikayet Et
    Selda hanımın nesli hasbelkader sanatçıydı şimdikiler medya maymunu!! Cinselliğiyle para kazanmaya çalışıyor....
    Cevapla
  • dersenell 1 yıl önce Şikayet Et
    karışmayın demek, kültürsüzlüktür, ilkesizliktir, dinsizlik, ahlaksızlıktır. insan insanla yaşar ve toplu yaşamanın kuralları vardır. Avrupa kültürü dayatmasından kurtulmamız lazım. 2000 yıllık türk islam kültürümüz var.
    Cevapla
  • Turk34 1 yıl önce Şikayet Et
    Kadınların giyimine karışmayın..
    Cevapla
  • Faruk oğuz 1 yıl önce Şikayet Et
    Yok ya !...toplumun içine çıkıyorlarsa saygı, örf,adet gelenek bilmeliler.Aynı kişiler yatağa kabanla mı giriyorlar?!...uymanın bile bir adab-ı var!...
    Cevapla
  • Kartal 1 yıl önce Şikayet Et
    Birtek hayvanlara karışılmaz unutma
    Cevapla
  • kalite 1 yıl önce Şikayet Et
    bence herkesin kalitesi belli olsun diye demiştir bunu :)
    Cevapla
  • Aile islam 1 yıl önce Şikayet Et
    İşine geliyor dimi batılı
    Cevapla
  • Mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Bende anadan dogma gezsem hosuna gidermi el haya..
    Cevapla
  • kamil 1 yıl önce Şikayet Et
    MODA endüstrisinin de RTÜK benzeri bir denetim kurumu olmalı . kadın ve kız çocuklarına tasarladıkları ve pazarladıkları kıyafetler emperyalizmin yıkım faaliyetlerinin bir kolu gibi çalışıyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP'li aday Mesut Özarslan okul arkadaşı Murat Kurum'u anlattı!
Turgut Altınok, Mansur Yavaş'ın Londra'da PKK destekçisiyle görüşmesine tepki gösterdi