CZN Burak kendisine gelen hakaret ve tehditleri itiraf etti! "Sırf Cumhurbaşkanı'nı seviyorum diye"

Ünlü aşçı ve sosyal medyanın sevilen yüzü CZN Burak kendisine gelen tehditleri ve edilen hakaretleri üzüntüyle itiraf etti. CZN Burak ismiyle tanınan Burak Özdemir sırf Cumhurbaşkanını sevdiği için başına gelenleri anlattı. İşte konuyla ilgili tüm detaylar...

GİRİŞ 11.11.2022 09:51 GÜNCELLEME 11.11.2022 09:51
Bu Habere 69 Yorum Yapılmış

Ünü sınırları aşan CZN Burak kendisine ilişkin açıklamalarıyla gündem oldu. Oğuzhan Uğur'a kendisine yöneltilen hakaret ve tehditlerden bahseden Burak Özdemir, itirafıyla ağızları açık bıraktı.

CZN Burak Oğuzhan Uğur'un 'Olsun be' programının ilk bölüm konuğu oldu. Kendisi ile ilgili merak edilen tüm detayları bu programda anlatan Burak Özdemir aldığı tehditlerden, ve kötü eleştirilerden de bahsetti. 

Mehmet Ali Erbil'e 'Ronaldo' üzerinden TikTok kazığı! Uyarılar hiçe sayıldıMehmet Ali Erbil'e 'Ronaldo' üzerinden TikTok kazığı! Uyarılar hiçe sayıldı

'Olsun be' programı

"CUMHURBAŞKANINI SEVİYORUM DİYE TEHDİT ALIYORUM"

Sosyal medyada 40 milyondan fazla takipçisi olan CZN Burak "Ülkemizin Cumhurbaşkanını seviyorum. Onu seviyorum diye yemediğim hakaret, almadığım tehdit kalmadı." ifadeleri ile şaşkınlık oluşturdu.

Programın sunucusu Uğur ise CZN Burak'a şu ifadeleri kullandı: 

Bu memlekette sen Cumhurbaşkanını seviyorum dedin diye hayatında politikadan anlamayan, siyaset bilmeyen adamların taraf olmak çabasıyla ettikleri hakaretin artık görmezden duymazdan gel kardeşim. Senin bugüne kadar yardım ettiğin ailelerin, insanların sayısını topla, ne çıkar.

Uğur, CZN Burak'ın kendisine gelen eleştirileri kafasına takmasını ise, sevenlerine haksızlık olarak yorumladı.

Oğuzhan Uğur kimdir? Ne iş yapıyor? Oğuzhan Uğur babası...Oğuzhan Uğur kimdir? Ne iş yapıyor? Oğuzhan Uğur babası...

Okan Bayülgen'den zehir zemberek sözler: Tiksindim ve sildim ifadeleriyle...Okan Bayülgen'den zehir zemberek sözler: Tiksindim ve sildim!

AYLIK GELİR AÇIKLAMASI

CZN Burak, bir dönem babasından ayrı bir iş yaptığını sonrasında babasının yanında çalışmaya başladığını aktardı. İşin asıl sahibi babası olduğu için, bir maaş talep etmediğini, sadece gerekli durumlarda destek istediğini ifade etti. Bu kapsamda da, babasının şirketinden resmi olarak aylık 30 Bin Lira aldığını ifade etti. Ancak geriye kalan yerlerde de, kazanılan kar oranına göre işyerinden daha fazlasını da aldığını 'tabi ki' diyerek anlattı. Ayrıca o şirketin babasının olduğunu ve bu şirketten pay istemediğini de vurguladı. 

Burak Özdemir

CZN BURAK TÜRKİYE'NİN MARKASI

CZN Burak kendisine yöneltilen eleştirilere anlam vermediğini vurgulayarak "Sadece şunu anlamıyorum. Bu marka aslında ülkemizin bir markası. Bu marka artık sadece CZN Burak değil. Çünkü dünyanın dört bir yanında bu marka açılıyor." dedi.

CZN Burak ayrıca, kimsenin aklında bir şey kalmaması gerektiğini, bu markanın kimsenin desteğiyle açılmadığını dile getirdi ve "Kendimiz çalışıyoruz, kendimiz açmaya çalışıyoruz esnaf gibi." dedi. 

5 BİN KİŞİ ÇALIŞIYOR

CZN Burak, bu iş sayesinde çok sayıda insanın ekmek yediğinin altını çizdi. Kedisine yöneltilen yanınıza kaç kişi çalışıyor sorusuna, "Şu an yanımızda, yurtdışıyla birlikte ortalama 5 bin kişi çalışıyor" şeklinde cevap verdi. 

CZN Burak

KAYNAK: HABER7
Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 69
  • Serkan 1 yıl önce Şikayet Et
    Onlar azgın azınlık yecüc mecüc gibi tuhaf yaratıklar, onların içinde gizledikleri düşmanlık dışa vurduklarından çok daha fazladır. Onların asıl düşmanlıkları Allah'adır. Allah ise o eziklere mühlet veriyor çığlık çığlığa cehennemde kızarmadan önce.
    Cevapla
  • Hamdi 1 yıl önce Şikayet Et
    Ihtiyacı olan insanlara hasta çocuklara yardım ediyor Allah razı olsun burak kardeşimden Cumhurbaşkanımizi seviyor diye hakaret edenlerin çoğu pkkyi destekler emin ol burak kardeşim sen yoluna devam et Allah yardımcın olsun.
    Cevapla
  • Umut 1 yıl önce Şikayet Et
    Bırakın bu ayakları markaymış 4 yıl önce esnaf lokantası olan asıl oluyorda marka oluyor marka olmak kolaymı... Hee evet bizim ülkemizde bu malesef kolay nedeni ülkede filtre yok yani 9 ve 17 çocuklar ve eğitim düzeyi farkı var gelişmiş ülkelerde 1000 takipcin varsa dikkat çekiyorsun ülkemizde saçma sapan hareketler yap 30k takipcin olur 3 gunde.. tiktokır ya da YouTuber ler kendileri itiraf ediyorlar arkadaşlarla bir video çekip atalım dedik öylesine ama 6m izlendi diye onlarda şaşırmış durumda
    Cevapla
  • Selim 1 yıl önce Şikayet Et
    Sana noluyo la?
    Cevapla
  • Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    sosyal medya şirketleri 15 sene önce yoktu, 2 sene önce tiktok diye bir şey bilmiyordu millet
    Cevapla
  • Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    haset etme seninde olur, senin kalbin bozuk
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim istikamet üzere muhafaza eylesin, muvaffak kılsın güzel gönüllü kardeşimi.
    Cevapla
  • Adil 1 yıl önce Şikayet Et
    sen yüregi güzel iyi adamsin CZN Burak üzülme günes balcikla sivanmaz Allah sana ve Ailene Saglikli uzun omür versin...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Daha önce böylesi olmadı! Türkiye'ye yılın sürprizi Polonya'dan
Mevduatta parası olanlar dikkat: Süresi 30 Nisan'da bitiyor!