Yıldız Tilbe'den beklenmedik çıkış! "Çağ dışı ve utanç verici" açıklamasını yaparak veda etti

Twitterı aktif kullanması ile bilinen ünlü sanatçı Yıldız Tilbe aldığı radikal kararla beklenmedik bir ayrılığa imza attı. Twitterı Elon Musk'ın satın almasının ardından bir tepki de Yıldız Tilbe'den geldi. Tepkisini fiiliyata geçiren sanatçı, 'Çağ dışı ve utanç verici' sözleriyle Twittera veda edeceğini açıkladı.

Yıldız Tilbe'den beklenmedik çıkış! "Çağ dışı ve utanç verici" açıklamasını yaparak veda etti
Yıldız Tilbe'den beklenmedik çıkış! "Çağ dışı ve utanç verici" açıklamasını yaparak veda etti
GİRİŞ 11.11.2022 09:20 GÜNCELLEME 11.11.2022 09:20
Bu Habere 44 Yorum Yapılmış

Yıldız Tilbe de birçok ünlü gibi Twitterı aktif olarak kullanan isimlerden. Gündemde olan konularda fikirlerini beyan etmekten çekinmeyen şarkıcı Tilbe, radikal bir karara imza attı. Kararını ise sert sözlerle açıkladı. 

Geçtiğimiz günlerde Elon Musk'ın Twitter'ı satın aldıktan sonra mavi tikli hesap sahiplerine aylık 8 dolar hesap kesmişti. Bu yeni karar çok sayıda insanın tepkisine neden olmuştu. Bu durum karşısında ayağa kalkan bir sanatçı da Yıldız Tilbe oldu. 

Yıldız Tilbe nereli? Yıldız Tilbe kaç yaşında? Yıldız Tilbe şarkıları...Yıldız Tilbe nereli? Yıldız Tilbe kaç yaşında? Yıldız Tilbe şarkıları...

Yıldız Tilbe

"İÇERİKLER ÇOK AHLAKSIZCA BELİRLENİYOR"

Yıldız Tilbe, yaptığı açıklamada twitter hesabını kapatacağını ve Instagram'a geçiş yapacağını bildirdi. Twitterın bir kişiye ait olmasını yadırgayan ünlü şarkıcı, içeriklerin çok ahlaksızca belirlendiğini vurguladı. Sonrasında ekledi:

Twittera benim için girenlerin maruz kalmasını istemiyorum. 

CZN Burak'dan hakaret ve tehdit itirafı: Sırf Cumhurbaşkanı'nı seviyorum diye...CZN Burak'dan hakaret ve tehdit itirafı: Sırf Cumhurbaşkanı'nı seviyorum diye...

"ÇAĞ DIŞI, UTANÇ VERİCİ"

Yıldız Tilbe twitterdaki birçok gündemi çağ dışı bulduğunu aktardı ve sözlerine şöyle devam etti:

Utanç verici, herkes aynı şeyden utanmıyor, bazıları hiçbir şeyden. 

Yıldız Tilbe'nin paylaşımı

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 44
  • diloşcuk 5 ay önce Şikayet Et
    Yıldızım haklısın doğru konuştun sana helal dişi hitstar
    Cevapla
  • Ozan Çetin 1 yıl önce Şikayet Et
    Yıldız Tilbe en iyisini yapmış.Keşke herkes de Aynı duyarlılığı gösterse, Nerdeee..?Milletin oyuncağı Memleket için bir gece kısıtlandı da güçlerine gitti..Sanalcılar ne haliniz varsa görün.
    Cevapla
  • İdo1 1 yıl önce Şikayet Et
    İnsanlar kendilerini bunlara bedava diye köleleştirdikçe Bu ve buna benzer sosyal medya plotformlarına birşey olmaz kazanmaya devam ederler
    Cevapla
  • Sen kimsin ula? 1 yıl önce Şikayet Et
    Borsada Twitter çöktü , mask karşısında kimin olduğunu bilsin artık.
    Cevapla
  • Cngz56 1 yıl önce Şikayet Et
    Sen önce o ahlaksızca lgbt düşüncelerinen vaz geç adam almış para ister bedava nşye reklamını yapacaksın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Canlı yayında itiraf etti! 'Kılıçdaroğlu'na İmamoğlu önderliğinde kumpas kurduk'
Erdoğan'dan son dakika emekli maaşı açıklaması: Masaya yatıracağız!