Türker İnanoğlu'ndan korkutan haber! Sağlık durumu sevenlerini üzdü

Gülşen Bubikoğlu'nun eşi ünlü yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu'nun sağlık durumu sevenlerini bir hayli korkuttu. Yeşilçam'da birçok sayıda filme adını yazdıran Türker İnanoğlu'nun hastalığı sosyal medyada da gündem oldu. İşte, konuyla ilgili bilgiler...

Türker İnanoğlu'ndan korkutan haber! Sağlık durumu sevenlerini üzdü
Türker İnanoğlu'ndan korkutan haber! Sağlık durumu sevenlerini üzdü
GİRİŞ 13.11.2022 17:19 GÜNCELLEME 13.11.2022 17:19
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Yeşilçam'da efsane filmlere imza atan Türker İnanoğlu hastaneye kaldırıldı. Ünlü yapımcı ve yönetmen, aynı zamanda Gülşen Bubikoğlu'nun hayat arkadaşı olan Türker İnanoğlu'nun hastalığı sevenlerini bir hayli üzdü. 

Bugüne dek 100'den fazla filmde imzası olan ve birçok starı keşfeden Türker İnanoğlu'nun hastalandığı öğrenildi. İnanoğlu'nun solunum yetmezliği nedeniyle Florence Nightingale Hastanesi'ne kaldırıldığı aktarıldı. 

Türker İnanoğlu kimdir ve kaç yaşındadır? Türker İnanoğlu eşleri...Türker İnanoğlu kimdir ve kaç yaşındadır? Türker İnanoğlu eşleri...

Türker İnanoğlu

Gülşen Bubikoğlu nereli ve kaç yaşındadır? Eşi kim? Gülşen Bubikoğlu son hali...Gülşen Bubikoğlu nereli ve kaç yaşındadır? Eşi kim? Gülşen Bubikoğlu son hali...

TÜRKER İNANOĞLU'NUN SAĞLIK DURUMU

Türker İnanoğlu'nun hastanedeki tedavisinin devam ettiği biliniyor. Ancak son durumu ile ilgili resmi bir açıklama henüz gelmedi. 

18 ARALIKTA AMELİYAT OLMUŞTU

Türker İnanoğlu 18 Aralık'ta da bel fıtığı ameliyatı olmuştu. Daha sonrasında ise kalça kırığı meydana gelmiş ve tedavi altına alınmıştı. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 2
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Adam 85 90 yaşında niye korkutuyor anlamadım ölüm ani dünya fani hepimiz bir gün bunu tadacağız korkulacak bir şey yok.
    Cevapla
  • İdris 1 yıl önce Şikayet Et
    Her nefis ölümü tadacak
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Batı Çin'den dersini aldı: Türkiye için tarihi fırsat!
Ankara'daki kritik ziyaret sonrası MSB kaynaklarından dikkat çeken Eurofighter açıklaması!