Barış Arduç'tan korkutan haber! Alparslan Büyük Selçuklu çekimleri iptal edildi...

Sultan Alparslan rolü ile ekrana gelen Barış Arduç hastalığı ile gündeme geldi. Barış Arduç'un rahatsızlığı nedeniyle Alparslan Büyük Selçuklu'nun yeni bölüm çekimleri de durduruldu. Peki Barış Arduç'un sağlık durumu nasıl? İşte konuyla ilgili bilgiler...

Barış Arduç'tan korkutan haber! Alparslan Büyük Selçuklu çekimleri iptal edildi...
Barış Arduç'tan korkutan haber! Alparslan Büyük Selçuklu çekimleri iptal edildi...
GİRİŞ 13.11.2022 20:12 GÜNCELLEME 13.11.2022 20:12
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Şimdilerde TRT1'in bol rekortmenli dizisi Alparslan Büyük Selçuklu'nun başrolünü oynayan ve Sultan Alparslan'ı canlandıran Barış Arduç hastalığı ile gündeme geldi. Arduç'un rahatsızlığı sevenlerini bir hayli korkuttu. 

Sevilen oyuncu Barış Arduç koronavirüs oldu. Pandemi sürecinde bile koronavirüse yakalanmayan oyuncunun bu hastalığı dizi setini de adeta durdurdu. 

Alparslan Büyük Selçuklu 'Alparslan' Barış Arduç kimdir? Barış Arduç nereli ve kiminle evli? Alparslan Büyük Selçuklu 'Alparslan' Barış Arduç kimdir? Barış Arduç nereli ve kiminle evli?

BARIŞ ARDUÇ'UN SAĞLIK DURUMU

Covid testi pozitif çıkan Barış Arduç'un evinde karantina altında olduğu öğrenildi. Koronovirüse ilk kez yakalanan ünlü oyuncunun sağlık durumu şuanda iyi yönde olduğu aktarıldı. 

Yıldız Tilbe'den beklenmedik veda! 'Çağ dışı ve utanç verici' açıklamasıyla ayrıldıYıldız Tilbe'den beklenmedik veda! "Çağ dışı ve utanç verici" açıklamasıyla ayrıldı

ALPARSLAN BÜYÜK SELÇUKLU'NUN YENİ BÖLÜMÜ YAYINLANMAYACAK

Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin başrolü Barış Arduç'un hastalığı nedeniyle dizi çekimlerinin de devam edemeyeceği öğrenildi. Bundan ötürü bu Pazartesi akşamı Alparslan Büyük Selçuklu'nun yeni bölümü ekrana gelmeyecek. 

CZN Burak'dan hakaret ve tehdit itirafı! 'Sırf Cumhurbaşkanı'nı seviyorum diye'CZN Burak'dan hakaret ve tehdit itirafı! "Sırf Cumhurbaşkanı'nı seviyorum diye"

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 4
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    yesinler cavitinizi sizin
    Cevapla
  • Yilmaz 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah şifa versin inşallah.
    Cevapla
  • kerem 1 yıl önce Şikayet Et
    Zaten sezon finali yapıyorlar 3 ay yoklar öğrencimi bunlar 2 bölüm 3 bölüm önceden çekim yapsınlar hepsi için bu dizye mahsus değil gereksizler devam ediyor
    Cevapla
  • Abdullah bedir 1 yıl önce Şikayet Et
    dizide kitaba zehir sürmüşleri ellerinin için ufak yara olup zehirlendi ondan olabilir. İyi bir şifacı bulmak icap eder.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
TSK'dan terör örgütüne büyük darbe: 19 terörist etkisiz hale getirildi!
Türkiye 23 Nisan'ı kutluyor: Numan Kurtulmuş Birinci Meclis'te konuştu