Barış Arduç'tan beklenen haber! "Hoş geldin"

Barış Arduç'un hastalığı Alparslan Büyük Selçuklu'nun çekimlerinin durmasına neden olmuştu. Kısa sürede sağlığına kavuşan Barış Arduç'tan beklenen haber geldi. Taze baba Barış Arduç kızıyla birlikte fotoğrafını paylaştı.

Barış Arduç'tan beklenen haber! "Hoş geldin"
Barış Arduç'tan beklenen haber! "Hoş geldin"
GİRİŞ 22.11.2022 11:27 GÜNCELLEME 22.11.2022 11:27
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Şimdilerde TRT1'in rekortmen dizisi Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde başrol oynayan Barış Arduç geçtiğimiz günlerde koronavirüs teşhisi ile sevenlerini bir hayli üzmüştü. Barış Arduç şimdi ise mutlu bir haberle gündemde. İşte konuyla ilgili detaylar...

Alparslan Büyük Selçuklu 'Alparslan' Barış Arduç kimdir? Barış Arduç nereli ve kiminle evli? Alparslan Büyük Selçuklu 'Alparslan' Barış Arduç kimdir? Barış Arduç nereli ve kiminle evli?

Barış Arduç'un geçtiğimiz hafta Covid-19 testinin pozitif çıkması Alparslan Büyük Selçuklu'nun çekimlerinin iptal olmasına sebebiyet vermişti. Bir hafta aradan sonra çekimlerine devam edilen dizinin başrolü Barış Arduç iyileşti. Bir de hastalığının ardından yeni bebeği ile poz verdi. 

Geçtiğimiz aylarda bebeğini kucağına alan Barış Arduç ilk kez kızıyla birlikte çektirdiği fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı.  Fotoğrafın altına ise şu notu düştü:

Sinem Öztürk'ten dikkat çeken kısıtlama açıklaması! 'Enayilik' diyerek tepki gösterdiSinem Öztürk'ten dikkat çeken kısıtlama açıklaması! 'Enayilik' diyerek tepki gösterdi

Hoş geldin Jan Asya Arduç. Arayan, soran herkese çok teşekkürler.

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 5
  • Cem 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunları neden tarihi dizilerde oynatıyorsunuz Müslüman Müslüman ismi koyamıyorsa Koyuyorsa böyle tarihi dizilerde de oynamasın Yaşantısı na bak adamın
    Cevapla
  • aforzima 1 yıl önce Şikayet Et
    Ya evlatlarımızı sen ben diğeri fark etmez sanat okutup tiyatro okutup bu sanat dünyasını milli manevi değerl ile örülmüş nesil ile dolduracaz ya da bu duruma alışacağız. Yok yetiştirmiyoruz çocuklarımız sanatçı olarak.
    Cevapla
  • Muhammed acar 1 yıl önce Şikayet Et
    Adam Alparslan dizisinde oynuyor kızının ismi jan
    Cevapla
  • Muzaffer 1 yıl önce Şikayet Et
    bu adam Gezi olaylarında da en öndeydi. İşin tuhafı Ertuğrul'u oynayan şahısta Gezinin baş aktörlerindendi
    Cevapla
  • Hakı 1 yıl önce Şikayet Et
    Olabilir herkes istediği ismi koyabilir
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Fidan'dan İsrail'e yeni uyarı: Felakete tanık oluruz!
Muhalif gazeteci, Almanya'ya çalıştığını itiraf etti! "Bunlar üst düzey isteniyor"