İlk kez yayına geç kalan Müge Anlı sevenlerini korkuttu! Müge Anlı'ya dikiş atıldı

Müge Anlı'nın yayına geç çıkması olay oldu. 14 yıldan beri ATV'de Müge Anlı ile Tatlı Sert programının sunuculuğunu yapan Müge Anlı bir ilke imza attı ve canlı yayına geç kaldı. Geçirdiği kazadan ötürü canlı yayına geç çıkan Müge anlı, hakkında yazılanlara da sitem etmesi ihmal etmedi.

İlk kez yayına geç kalan Müge Anlı sevenlerini korkuttu! Müge Anlı'ya dikiş atıldı
İlk kez yayına geç kalan Müge Anlı sevenlerini korkuttu! Müge Anlı'ya dikiş atıldı
GİRİŞ 21.11.2022 17:06 GÜNCELLEME 21.11.2022 17:06
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

ATV'nin sevilen program sunucusu Müge Anlı sağlık durumu ile gündeme geldi. Müge Anlı yaşadığı talihsiz kazadan bahsetti. Yaşadığı kazadan ötürü yayını geç açmak zorunda kalan Anlı, bir de hakkında yapılan yorumlara tepki gösterdi. 

Müge Anlı kimdir ve kaç yaşındadır? Aslen nerelidir? Müge Anlı'nın eşi kim? BiyografisiMüge Anlı kimdir ve kaç yaşındadır? Aslen nerelidir? Müge Anlı'nın eşi kim? Biyografisi

Müge Anlı

Müge Anlı'nın dudağındaki yara ve konuşurken zorlandığı da sözlerden kaçmadı. 

18 KASIM YAYINI GEÇ AÇILDI

Hafta içi her gün 10.00'da seyirciye merhaba diyen Müge anlı İle Tatlı Sert programı geç başladı. Program saati gecikince izleyici bir hayli meraklandı. Geç saatte başlayan programda Müge Anlı konuya ilişkin açıklamayı yaparak yayını başlattı.

Müge Anlı'dan sevenlerini sevindiren haber! 4 aydan sonra eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu ile...Müge Anlı'dan sevenlerini sevindiren haber! 4 aydan sonra eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu ile...

"DUDAĞIMA DİKİŞ ATILDI"

Müge Anlı, yaşadığı kazadan dolayı yayını geç açmak zorunda kaldığını açıkladı. Anlı "Sabah Lokum (köpeği) ile oynarken dişi dudağıma geldi" ifadeleri ile yaşadığı talihsizliği anlattı. 

Müge Anlı konuşmasının devamında ise, sosyal medyadan 'Köpeği ısırdı' yazanlara da tepki gösterdi. Konuyla ilgili "Köpeği ısırdı falan diye yazmayın, çocuğun (Lokum) da suçu yok. Suç benim. Hiçbir şey de yapmadı çocuğum. Ona da bişey yazılmasın lütfen" ifadelerini kullandı. 

Sinem Öztürk'ten dikkat çeken kısıtlama açıklaması! 'Enayilik' diyerek...Sinem Öztürk'ten dikkat çeken kısıtlama açıklaması! 'Enayilik' diyerek...

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 5
  • Yorum 1 yıl önce Şikayet Et
    Hayasızlığı Müge hanım yaymıyor, toplumdaki bir takım irinler patlıyor, Devletimiz bununla ilgili manevi tedbirleri almalı, bunları sümenaltı etmek çözüm değil. Müge hanım ise çocuğu kaybolan, hasta aile bireyi kaybolan bir aileyi sevindirmesi bile ne kadar büyük bir hizmet. Ama başına gelmeyen bilmiyor.
    Cevapla
  • Adem 1 yıl önce Şikayet Et
    Eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürüyorlar. Lakin bunu eşekler anlamaz
    Cevapla
  • Murat 1 yıl önce Şikayet Et
    Yuva yıkan rezil daha beter ol İNŞALLAH mazlumlarin ahı çıkıyor
    Cevapla
  • Guhg 1 yıl önce Şikayet Et
    Çocuğuymuş nede çocuk be
    Cevapla
  • Hasan 1 yıl önce Şikayet Et
    Gündüz programlarıyla milletin zihnini bulandıran, ahlaksızlığın hayasızlığın reklamını yayan şahıslar iflah olmazlar
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Meral Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a hain suçlaması
Kuantum çağı başlıyor: İnternetin devri kapanacak... Brainet ile iletişim kuracağız!