Okan Bayülgen'den zehir zemberek sözler: Tiksindim ve sildim ifadeleriyle...

Okan Bayülgen bu kez de sosyal medya ile ilgili bomba gibi bir açıklama ile gündem oldu. Bayülgen, sosyal medya kullanım alışkanlıklarına ilişkin yaptığı açıklamalarla konuşuluyor. Sosyal medyayı hayatının odak noktası yapan insanları topa tutarak kendisinin neden bu mecradan uzakta kaldığını anlattı. Ünlü komedyen, ayrıca, çarşaflar arasından bir fotoğrafıyla görünmek ve çocuğunun fotoğraflarıyla sempati toplamak istemediğini ifade etti.

Okan Bayülgen'den zehir zemberek sözler: Tiksindim ve sildim ifadeleriyle...
Okan Bayülgen'den zehir zemberek sözler: Tiksindim ve sildim ifadeleriyle...
GİRİŞ 08.11.2022 14:20 GÜNCELLEME 08.11.2022 14:20
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

En son Z kuşağı yorumu ile takdir toplayan Okan Bayülgen bu kez de insanların sosyal medya kullanma biçimlerine eleştiriler yağdırdı. Sosyal medyadan uzakta bir hayat yaşayan Bayülgen, bu durumun nedenlerini çarpıcı başlıklarla açıkladı. İşte detaylar... 

Ünlü şovmen Okan Bayülgen geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajında adından söz ettirdi. Açık sözlü tavırlarıyla tanınan Bayülgen, sosyal medyayı doğru kullanmayan kullanıcıları ve ünlüleri adeta topa tuttu. 

Okan Bayülgen açtı ağzını yumdu gözünü! Z kuşağı özgürlükten bahsediyor ama...Okan Bayülgen açtı ağzını yumdu gözünü! Z kuşağı özgürlükten bahsediyor ama...

Okan Bayülgen

"TİKSİNMEYE BAŞLADIM"

Okan Bayülgen, verdiği röportajda, "Instagramda kimi takip edersem bir süre sonra ondan tiksinmeye başladığımı hissediyorum." ifadeleri ile günümüz sosyal medya kullanım biçimlerine olanlara uzaklığına değindi. 

Bayülgen, çok sevdiği, özlediği, 'Bir görsem, bir telefon açsam, buluşsam' dediği birçok arkadaşını bu durumdan ötürü hayatından sildiği aktardı. 

Okan Bayülgen'in verdiği röportaj

"ÇOCUĞUMUN FOTOĞRAFLARIYLA SEMPATİ TOPLAMAK İSTEMİYORUM"

Okan Bayülgen, sosyal medya kullanımı çerçevesinde, kendi yaşadığı hayatta bir süre sonra kilitlenip "Eeeeh dağılın ya! Uzaklaşın be! Çekilin başımdan" gibi bir tepki oluştuğunu ifade etti. 

Ünlü komedyen, hayatının her anını sosyal medya üzerinden paylaşanlara gönderme yaparak "Çünkü ben sabah uyanıp Instagram'a "Uyandım sevenlerim, siz nasılsınız" diye çarşaflar arasından bir fotoğrafımla görünmek istemiyorum. Hayatımı anlatmak istemiyorum. Çocuğumun fotoğraflarıyla sempati toplamak istemiyorum. Oradan gelen gelirleri elde etmek istemiyorum. " dedi. 

MÜGE VE GÜLŞEN'DEN TAM DESTEK

TV8'de 2. Sayfa programıyla yayın hayatına devam eden gazeteci Müge ve Gülşen de Okan Bayülgen'in bu sözlerine destek vererek, birçok ünlünün her şeyi afişe etmelerinin ayıp olduğuna vurgu yaptı. Ayrıca, sosyal medyada çocuğu üzerinden para kazananlara ve ünlülerin sosyal medya hesaplarından yaptığı ürün tanıtımlarına değinerek olumsuz izlenimlerini aktardı. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 17
  • Ebusaid 1 yıl önce Şikayet Et
    Orta yaş olunca epey bir değişti. Sonu Cem Karaca gibi olur inşallah.
    Cevapla
  • Tuncay 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu adami hic sevemedim cok itici......
    Cevapla
  • Osmanlı1453 1 yıl önce Şikayet Et
    Z Kuşağının öğretmenlerisiniz seviyesiz proğramlarınızla imdide ahkam kesiyor ukala.
    Cevapla
  • Murat 1 yıl önce Şikayet Et
    armut ailesinin yetistiremedigi bir cocugun suclusunu baskw bir yerde aramak hatadir sen cocugunla turk aile yapisina uygun olmayan ve orf adet geleneklerine ters olan programlari birlikte seyret cocuguna terbiye verme cocuguna birde yanlıs rol model ol ondan sonra suclu ara toplum bu sekilde
    Cevapla
  • Serhan 1 yıl önce Şikayet Et
    Genellikle hali ve tavrını onaylayıp katılmadığım bir insan.Ama bu konuda yerden göğe kadar haklı beyefendi.Rezillik yapılanlar..
    Cevapla
  • mustafa kara 1 yıl önce Şikayet Et
    okan bayülgen eskiden beri uzak durduğum bir ilginç adam gelmiştir bana ama bir kaç konuda nedense aynı görüşte olmamız beni şaşırtıyor....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 85 milyon vatandaşa çağrı: Hepimizin namusuna emanettir!
Turgut Altınok, Antalya'da 600 dairesi olduğu iddialarına resmi belgelerle cevap verdi