Güldür Güldür Show'da bomba itiraf! Doğa Rutkay: Onlar pasör ben gol atıyorum

Show TV ekranında 10 yıldan beri yayın hayatına devam eden Güldür Güldür Show ile ilgili gerçek, programın Yeter'i Doğa Rutkay'ın itirafı ile ortaya çıktı. Doğa Rutkay programda işleyen sistemi anlattı ve bir gol atanın olduğunu ve diğerlerinin ise pasör görevinde oynadığını itiraf etti.

Güldür Güldür Show'da bomba itiraf! Doğa Rutkay: Onlar pasör ben gol atıyorum
Güldür Güldür Show'da bomba itiraf! Doğa Rutkay: Onlar pasör ben gol atıyorum
GİRİŞ 08.11.2022 08:57 GÜNCELLEME 08.11.2022 08:57
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Güldür Güldür Show'da Yeter karakteri ile ön plana çıkan Doğa Rutkay programa ilişkin verdiği bilgiyle gündem oldu. Doğa Rutkay Armağan Çağlayan'ın programında Güldür Güldür Show'da işleyen sistemi anlattı. 

Armağan Çağlayan'ın Doğa Rutkay'a yönelttiği "Komedide şu var. Herkesin repliği başka. Ama birine daha çok gülünüyor. Bu durumda 'Bana da daha az gülüyorlar' demiyor mu insan?" sorusuna Doğa Rutkay'ın verdiği cevap bomba etkisi oluşturdu. 

Acun'un eski eşinden İbrahim Tatlıses'e büyük saygısızlık! Felçli elini taklit edince olanlar olduAcun'un eski eşinden İbrahim Tatlıses'e büyük saygısızlık! Felçli elini taklit edince olanlar oldu

10 YILDIR AYNI MATEMATİK

Doğa Rutkay, Çağlayan'ın kendisine yönlendirdiği bu soruyu 'Tamamen Güldür Güldür Show'u anlatan bir soru' olarak nitelendirdi. Ardından şu cevabı verdi:

Bizde gol atma var, pas verme var. 7 skeç oynuyoruz biz. Her 7 skecin bir starı var. Bu 10 yıldır aynı matematikte gider. 

"ONLAR PASÖR BEN GOL ATIYORUM"

Her skeçte bir oyuncunun gol attığını ve diğer oyuncuların da pasör olduğunu ifade eden Doğa Rutkay, "Herkes tık tık tık o rolü alır golü atacak oyuncuyu en tepeye kadar götürür. Mesele Hasibe Eren. Onun gol atacağı skeçler var. Hepimiz onun o golü atmasına imkan sağlıyoruz. Sonra bir sonraki skeçte onlar pasör, ben gol atıyorum. Yani bizde bunun güzel bir matematiği var" şeklinde konuştu. 

Oyuncu Rutkay bunları anlattıktan sonra şunları ekledi:

Bana neden gülmediler demiyorsun. Zaten her çıktığında alkışın geliyor. Seni görüyor, alkışını veriyor. Rolüne göre de seninle gülüyor veya daha az reaksiyon veriyor. Çok normal, sağlıklı bir şey.

Mehmet Ali Erbil'e 'Ronaldo' üzerinden TikTok kazığı! Uyarılar hiçe sayıldıMehmet Ali Erbil'e 'Ronaldo' üzerinden TikTok kazığı! Uyarılar hiçe sayıldı

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 5
  • Tek gözlü balik 1 yıl önce Şikayet Et
    Tiyatro seyretmek icin insanin asla bir terbiye´ahlak´ve tecrÜbesine egitimine gerek yok..Tiyatro eskiyunanlilar zamanindan beli var ve COUGUMUZ HALA NE OLDUGUNU ANLAMADIK.!!!BIZE VER BIR ARABA SÜRELIM MARKASI ÖNEMLI DEGIL ARABA OLMASI ÖNEMLI.!!!
    Cevapla
  • antikor 1 yıl önce Şikayet Et
    bu gezi zekali hala prim yapabiliyor ya.. helal olsun (!)
    Cevapla
  • Oktay Yasaboğludu 1 yıl önce Şikayet Et
    aziz abinin gızı değil mi bu
    Cevapla
  • Mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Bütün skecler muhalif hem de boş muhalefet, mesela en son alparslan ve kurulus dizilerine dil uzattilar, 16yy. Osmanli kiyafetlerini gösterip dizilerdeki kiyafetleri elestirdiler o dizi kiyafetleri 11-12yuzyila ait halbuki o dönemde oyleydi bunu bile bilmiyorlar.. Ve en acısı da biz hep zafer mi kazandik hiç mi yenilgi yok diyor, oysa o dizilerde acisiyla tatlisiyla her yasanan var, bunun adı kötü niyet malesef..
    Cevapla
  • fatih 1 yıl önce Şikayet Et
    ezikler
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kuantum çağı başlıyor: İnternetin devri kapanacak... Brainet ile iletişim kuracağız!
Kötü haberi duyurdular: Fenerbahçe o ligde oynayamaz! İşte sebebi