Acun'un eski eşinden İbrahim Tatlıses'e büyük saygısızlık! Resmen felçli elini taklit etti

Sosyal medya, İbrahim Tatlıses'e yapılan büyük ayıbı konuşuyor. Acun Ilıcalı'nın eski eşi Zeynep Yılmaz İbrahim Tatlıses'in felçli elini taklit edince yer yerinden oynadı. Görüntüleri izleyen sosyal medya kullanıcıları Zeynep Yılmaz'a büyük tepki gösterdi.

Acun'un eski eşinden İbrahim Tatlıses'e büyük saygısızlık! Resmen felçli elini taklit etti
Acun'un eski eşinden İbrahim Tatlıses'e büyük saygısızlık! Resmen felçli elini taklit etti
GİRİŞ 08.11.2022 10:06 GÜNCELLEME 08.11.2022 10:06
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Acun Iılıcalı'nın eski eski eşi Zeynep Yılmaz İbrahim Tatlıses'e ettiği büyük ayıp ile gündeme geldi. Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'in hastalığı ile dalga geçildiği görüntülere adeta tepkiler yağdı. 

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın 2003 ve 2016 arasında evli kaldığı eski eşi Zeynep Yılmaz sosyal medyayı sık kullanması ile biliniyor. Yılmaz, bu kez, Türk müziğinin sevilen isimleri arasında yer alan ve 2011'de geçirdiği kaza sonucunda bir süre elleri felçli kalan İbrahim Tatlıses'i taklit ettiği görüntüleri paylaştı. 

İbrahim Tatlıses

Nükhet Duru'dan sonra Selda Bağcan'dan çarpıcı sözler: Dansözlerin göbeği...Nükhet Duru'dan sonra Selda Bağcan'dan çarpıcı sözler: Dansözlerin göbeği...

İBRAHİM TATLISES'İN FELÇLİ ELİNİ TAKLİT ETTİ

Zeynep Yılmaz sosyal medyada paylaştığı videoda yüzünde bir maske ile dans etti. 'Aramam' şarkısının çaldığı videoda İbrahim Tatlıses'in daha önce felç geçirmiş elinin de taklidini yaptı. Bir de üstüne bu taklit karşısında kahkaha dolu anlar yaşadı. 

300 binden fazla takipçisi olan Yılmaz, paylaşımının altına, "Bize Her gün Halloween' notunu da ekledi. 

Zeynep Yılmaz

Survivor 2023 yarışmacıları şekilleniyor! Kadroda kimler var? Yeni sezon formatı...Survivor 2023 yarışmacıları şekilleniyor! Kadroda kimler var? Yeni sezon formatı...

SOSYAL MEDYADA BÜYÜK TEPKİ!

Zeynep Yılmaz'ın bu görüntüleri sosyal medyada büyük tepki topladı. Bir insanın hastalığıyla dalga geçen bu hareketleri kabul etmeyen sosyal medya kullanıcıları, Yılmaz'ın İbrahim Tatlıses'ten özür dilemesi gerektiğini savundu. 

Söylemezsem Olmaz programında da eleştirilere odağında olan bu görüntülere çıkışan isimlerden biri de Seren Serengil oldu. Serengil, Yılmazın bu tavırlarını saygısızlık ve terbiyesizlik olarak adlandırdı ve "Elini tutuş şekline bakar mısınız. Ne kadar çirkin. Çok ayıp. Acilen İbrahim Tatlıses'ten özür dile!" dedi. 

ZEYNEP YILMAZ VİDEOYU KALDIRDI

Bu tepkiler üzerine Zeynep Yılmaz, bu görüntüleri sosyal medya hesabı üzerinden kaldırdı. 

Acun Ilıcalı'nın eski eşi Zeynep Yılmaz

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 24
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu olmamış, seninde başına gelebilir
    Cevapla
  • Emre 1 yıl önce Şikayet Et
    Gülme komşuna giderse hoşuna dikkat et gelir başına sevmeyebilirsin ama allahın hikmetine gülenler hep hikmetiyle ödüllendirilenlerdir bir gün daha beteri senin başına gelirse görürsün gününü ozaman kaybedersin ününü
    Cevapla
  • Tarik 1 yıl önce Şikayet Et
    Halloween kâfirin bayramı bilen biliyor.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Aynisini yasamadan olmez!!!
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    söylenecek tek söz saygısız ve seviyesiz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Macron: Karşımızda çok büyük riskler var Avrupa ölebilir
Tarihi ziyaret sonrası MSB'den Irak mesajı: Hazırız!