Mehmet Ali Erbil 'Ronaldo' üstünden TikTok'ta tuzağa düştü! Uyarıları hiçe sayarak...

Mehmet Ali Erbil bu kez de Ronaldo üzerinden gündem oldu. Ünlü sunucu sık sık kullandığı Tiktok uygulamasında tuzağa düştü. Sahte bir hesap üzerinden trollenen Mehmet Ali Erbil, canlı yayında ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo ile konuştuğuna inandı ve konuşmasını devam ettirdi. Ünlü sunucu kendisine gelen tüm uyarılara rağmen konuşmasını sürdürdü.

GİRİŞ 11.11.2022 14:41 GÜNCELLEME 11.11.2022 14:41
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Sosyal medyayı sık kullanan ünlülerden biri olan Mehmet Ali Erbil son günlerde ise Tiktok uygulamasına merak saldı. Erbil, aktif olarak kullandığı Tiktok uygulamasında tuzağa düşerek, Cristiano Ronaldo'yla konuştuğuna inandı.

Mehmet Ali Erbil, Tiktok uygulaması üzerinden Cristiano Ronaldo adına açılmış sahte hesapla bir herkese açık bir şekilde görüntülü görüşmeye başladı. Sahte hesap, Ronaldo'nun eskiden çektiği bir videosunu kullanarak Mehmet Ali Erbil'i tuzağına çekmeyi başardı. 

Mehmet Ali Erbil nerelidir ve kaç yaşındadır? Mehmet Ali Erbil biyografisi...Mehmet Ali Erbil nerelidir ve kaç yaşındadır? Mehmet Ali Erbil'in bilinmeyen hayatı...

Acun'un eski eşinden İbrahim Tatlıses'e büyük ayıp! Felçli elini taklit edince...Acun'un eski eşinden İbrahim Tatlıses'e büyük ayıp! Felçli elini taklit edince...

"VİDEOYA ALSANA"

Gerçekten Ronaldo ile konuştuğuna inanan Mehmet Ali Erbil, bir başkasından da bu anları videoya kaydetmesini istedi. Erbil'in heyecanlandığı anlar, birçok sosyal medya kullanıcına eğlenceli anlar yaşattı. 

Nükhet Duru'dan sonra Selda Bağcan'dan beklenmedik sözler: Bir tek dansözlerin göbeği...Nükhet Duru'dan sonra Selda Bağcan'dan beklenmedik sözler: Bir tek dansözlerin göbeği...

UYARILAR İŞE YARAMADI

Mehmet Ali Erbil'in sahte bir hesapla tuzağa çekildiği anda, çok sayıda sosyal medya kullanıcısı durumu fark edip uyarı yaptı. Ancak Mehmet Ali Erbil, 'Kandırılıyorsunuz', 'Tuzağa çekiliyorsunuz' gibi mesajlara aldırış etmedi. 

Erbil, konuşmada, kendisinin Türk televizyonlarındaki gösteri adamlarından (showman) biri olduğunu vurgulayarak iletişimi sürdürmeye çalıştı. 

ANLAŞAMAYINCA RONALDO'NUN İNGİLİZCE KONUŞAMADIĞINI DÜŞÜNDÜ

Mehmet Ali Erbil, gerçekten karşısında Ronaldo olduğunu düşününce İngilizce olarak konuşmaya başladı. Ronaldo ise, video kaydında Portekizce konuşuyordu. Ronaldo'dan İngilizce konuşmasını talep eden Erbil, isteğine karşılık bulamayınca İngilizce konuşamadığını düşündü. 

İzzet Yıldızhan'dan beklenmedik Nükhet Duru çıkışı: Özür de dilediler!İzzet Yıldızhan'dan beklenmedik Nükhet Duru çıkışı: Özür de dilediler!

RONALDO'NUN GEÇEN SENEKİ VİDEOSUNU KULLANMIŞLAR

Sahte hesap üzerinden Erbil'in tiye alındığı videonun, Cristiano Ronaldo'nun geçen seneye ait bir videosu olduğu ortaya çıktı. TV8'de yayınlanan 2. Sayfa programında da gündeme gelen bu konuda, sahte hesapları üzerinden buna benzer çok fazla tuzak kurulduğu ifade edildi. 

İşte Mehmet Ali Erbil'in çok konuşulan o videosu...

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Bu görüntüler sosyal medyada gündem oldu. Yapılan yorumlardan bazıları şöyle:

  • Mehmet Ali Erbil'i zamanında televizyonda izlemeyenler bunun kurgu olduğuna inanmaması normal tabi.

  • Allah'ım kimseyi bu durumlara düşürecek kadar aciz yapmasın.

  • Maskara olmuş resmen.

  • Ailesi bir iyilik yapsın ve bu adamın elinden telefonu alsın. 

  • Ya bunu nasıl yediler acaba. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 3
  • Volkan 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir insanın acizliği ve bu yaşa gelmesine rağmen uğraştığı şeylere bakın , yaş gelmiş kemale , okadar badireler atlattın hastalıklar geçirdin hala dünya hayatı ile uğraşıyorsun , hamd et , tevekkül et , zikir et , secde yap boş işler ile uğraşma be mübarek.
    Cevapla
  • Dadaş 1 yıl önce Şikayet Et
    MehmetAli nasıl gündeme geleceğini çok iyi bilir. O tvde program yaparken ona yorum yapanların çoğu daha doğmamıştı bile. Sahte ronaldo hesabını bile kendi açtırmış olabilir hatta
    Cevapla
  • selçuk 1 yıl önce Şikayet Et
    Mehmet Ali Erbil Ronaldo ile konuştuğuna inandı DEĞİL, Mehmet Ali Erbil Ronaldo ile konuştuğuna inandığını saftiriklere inandırdı ve yine haber olmayı başardı :)
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Azerbaycan 'Tarihi bir olay' diyerek duyurdu! Ermenistan kabul etti
Harita paylaşıldı! 45 il için peş peşe uyarılar